![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: with my moms | Come on ...
Hai sa o luam cu liniute de la capat de rind : DA, ce s-a intimplat la NY si Washington a fost hollywoodian si toata lumea a dat pe spate de mila saracilor americani. Sa moara civili nevinovati este mereu o tragedie dar, hai sa judecam un pic. 1. In Kosovo au fost mai multe autobuze cu refugiati lovite si au murit civili. Au fost numiti "pagube colaterale", va mai amintiti ?! Lumea nu a fost impresionata 2. In Vietnam a fost un masacru, sate intregi curatate, napalm samd, si au murit multi oameni nevinovati. Lumea nu a fost impresionata. Doar americanii au ramas cu "sindromul rambo-vietnam" 3. razboiul din palestina dureaza de mai mult de 10 ani si Israelienii omoara palestinieni, inclusiv civili cu F14, F16, armament si tehnologie de lupta americana. Sper ca este destul de clar pentru toata lumea ca America pompeaza armament si tehnica in Israel grupa mare. Zi de zi la stiri vedeti bombardamente in palestina, oameni nevinovati (unii, si multi) morti, si dati pe atomic (sau MTV in alte tari, i dunno...) pt. ca nu mai e nimic extraordinar. Lumea nu este impresionata. 4. In Iraq nu traiesc numai militari. Aia au murit de foame ani de zile in urma embargoului. Petrol contra hrana ... va rog frumos ... mi se face greata numai cind imi amintesc. Lumea nu a fost dinnou impresionata din nou de cinismul in privinta asta si masina de manipulare americana cu Saddam_dracul_gol_care_maninca_oameni a functionat perfect. Filme, mass media, etc . Oare chiar uitati ce sustinere a avut el in Iraq !? sidenote : mai exista naivi care au impresia ca germanii nu l-au sprijinit pe Hitler mai mult de 80 % !? 5. Ambasada Chinei a fost bombardata si a murit lume din cauza "unei harti neupdatate". Din nou mi se face greata. 6. Pot sa continui mult, mult de tot, dar i'll keep it short ca sa fiu sigur ca-mi cititi postul ... ![]() DECI. Oh pretty please with sugar on top scutiti-ma pe mine unul si pe restul cerora care stau cu piciorele pe pamint, de vaicareli si cazaturi pe spate si pro-americanism, si mila, si TOT. Au meritat ONE HUNDRED PERCENT ce s-a intimplat. punct. Repet civilii aia nu au nici o vina, DAR imi pun capul ca ei nici acum nu inteleg DE CE li s-a intimplat ce s-a intimplat... Pentru ca in marea majoritate sunt o adunatura de bovine, si vorbesc pentru ca stiu. N-au avut nici o vina dar viata e o CURVA PENALA si solutia nu e sa stearga Afganistanul de pe harta sau sa-i prinda si sa-i execute... Nu o sa se rezolve nimic pt. ca terorismul nu-l stingi cu un razboi cu vinatoare sau cu bomba atomica. Terorismul e o consecinta nu o cauza si solutia e o schimbare de optica in politica lor externa si in orientul mijlociu in special, pentru ca NU POTI sa omori toti teroristii si lucrurile o sa continue ... SAD BUT TRUE. muthafuckaz ... RZA out. PEACE. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 | Re: Come on ...
DECI. Oh pretty please with sugar on top scutiti-ma pe mine unul si pe restul cerora care stau cu piciorele pe pamint, de vaicareli si cazaturi pe spate si pro-americanism, si mila, si TOT. Au meritat ONE HUNDRED PERCENT ce s-a intimplat. punct. Repet civilii aia nu au nici o vina, DAR imi pun capul ca ei nici acum nu inteleg DE CE li s-a intimplat ce s-a intimplat... Pentru ca in marea majoritate sunt o adunatura de bovine, si vorbesc pentru ca stiu. N-au avut nici o vina dar viata e o CURVA PENALA si solutia nu e sa stearga Afganistanul de pe harta sau sa-i prinda si sa-i execute... Nu o sa se rezolve nimic pt. ca terorismul nu-l stingi cu un razboi cu vinatoare sau cu bomba atomica. Terorismul e o consecinta nu o cauza si solutia e o schimbare de optica in politica lor externa si in orientul mijlociu in special, pentru ca NU POTI sa omori toti teroristii si lucrurile o sa continue ... SAD BUT TRUE. muthafuckaz ... hmm..hail hail to thee,i have just become your fan... )))...eu si cu setea mea de eradicare a avorturilor alora canalizate spre world friggin domination,cu a lor glorie mediocra...sper sa nu te dezamagesc nici acum,kdp,sweety pie...
__________________ all my rivals will see what i have in store... my gun.. i've been harbouring fleets in this reservoir... red sun... | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2001 Location: Micu' Paris | Hancu' a prezis cutremuru' !!!
... Da, da! L-a prezis! Da' nu la noi. La ei. Adica la americani. Si nu vineri. Ci marti ca deh, martea sunt 3 ceasuri rele. Sau, daca vreti, 3 avioane. Tot rele. Rele pentru americani, desigur. Ca, de ce sa ne ... asa pe noi, da' nu mai putea nimeni pe planeta asta sa faca o placinta fara sa vina unchiu' Sam sa bage si el deshtu' in ea sa guste. Pacat de aia care au murit nevinovati, da' nu se poate doar sa dai, tre' sa mai si iei! Ca tot veni vorba, e prima oara cand americanii sunt atacati la ei pe tarla. Se cheama ca mitul invincibilitatii americane tocma' a cazut! De la etaju' 81! Lovit de un "Boing"Si mai dati-o in Petrea Marinescu de treaba cu razboiu mondial! Dupa cum bine se spunea pe aici, si in alte tari (cam multe la numar) au murit multi civili din cauza armatei americane. CU CE MASURA DAI, CU AIA PRIMESTI!!! Remarc aparitia noului si foarte "dotatului" analist politic al forumului, in persoana lu' aLeXb. Esti bun bre, numa' ca nu stiu exact la ce... ![]() Daca si celalalt aeroplan, ca sa zic asa, reusea sa loveasca Casa Alba, celebra si "invincibila" SUA era cam in galeata. Oricum e in galeata. Numai ca nici macar ei nu stiu in ce galeata sunt ![]() Cu rahat sau cu magiun | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
AlexB alt arabofil impreuna cu Optimus deplang soarta arabitoilor, imi este sila de asemenea acte tragi-comice, vai saracutii palestinieni le da jidanu cu bomba la cap, e PENIBIL. Arab(Palestinian)=gunoi, om de nimic, terorist inascut, imputiti, salbatici, sadici, inumani, jeguri, scursori, si lista de apelative poate continua.
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Pentru toti cei care ii considera pe americani raul acestei planete: http://www.theblessingsofliberty.co.../article13.html Acest articol a fost scris, culmea, de un ziarist canandian... Da dar situatie este putin diferita. America a investit ce a investit pentru e mentine o Europe dezbinata. De ce? Pentru ca intr-o perioada nu chiar atat de departata era aproape sigur ca Europa va deveni o singura mare tara, sau ceva asemanator - in spiritul ideii s-a scos euro-ul - ceea ce America nu-si putea permite. Si uite asa America era la fiecare revolutie si rasturnare de stat cat de mica si uite asa au aparut state mici si sarace si uite asa America a devenit si un erou... Cat despre americani - nu poate nimeni sa-i condamne pentru ca sunt niste idioti. Uitati-va la circul de pe CNN... Cu bishopi si alte rahaturi... Si cei ce au spus asta au dreptate: daca continua sa si-o in cap o sa se treazeaca in cele din urma un nebun sa faca ceva mult mai... naspa | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Aici e o chestie de principiu..lasand la o parte lucrurile rele facute de americani....nu vad cum in mintea unor oameni rationali poate sa primeze HAOSUL impotriva CIVILIZATIEI , TIRANUSMUL impotrva DEMOCRATIEI , FANATISMUL impotriva RATIUNII eu cred ca ura impotriva americanilor va spalat creierele!!
| |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
AlexB nu e vorba de spalat creierul sau mai stiu eu ce, e incorect modul tau de a privi situatia, pur si simplu nu ma vad sustinand cauza araba, imi pare rau am fost in Maroc si imi ajung arabi cat pt. o viata, stau si ma intreb daca vizitam Libanul ce impresie imi lasa, probabil de scarba si repulsie, nu sunt evreu si nici nu am fost in Israel ca sa pot spune ca imi place de evrei dar de un lucru sunt sigur nu ii am la suflet pe arabi, asta e!
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 | Quote:
| ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
La modul ideal, orice conflict armat ar trebui sa se duca intre armate, numai intre militari de profesie si fie ca cel mai bun sa castige. Evident, nu se poate. Si atunci ce poti sa faci ? Sa limitezi pagubele/victimele civile in orice conflict armat. Si, desi stiu ca o sa sara lumea de cur in sus, pentru americani si NATO asta este una din prioritati... Deci, o regula: nu admitem civil casualties decat in masura in care cerintele militare o justifica. Pe de alta parte, terorismul, de orice coloratura, spune altceva: nu lovim in militari pentru ca nu putem sa-i zgariem/nu le putem afecta capacitatea de lupta. Si atunci ce facem ? Bagam groaza in lume, omorand civili. Sufera comparatie cele doua abordari ? Mi s-a facut deja sila de fraza: 'desi nu imi pare bine ca au murit oameni nevinovati, americanii au meritat 100% ce li s-a intamplat.' Cine a meritat ? Aia care au murit ? Rudele lor ? Pompierii ? Politistii ? Pentru ca astia au fost afectati de ce s-a intamplat. Astia au murit, sau o sa traiasca o viata schilozi. Pe restul ii vedeti la televizor... Asta e una. Alta este povestea cu involvement-ul americanilor in toata lumea. Este evident, si cine stie istorie stie si asta, ca intotdeauna va exista un jucator de felul asta. Nu ar fi americanii, ar fi rusii, chinezii sau indienii. Eu personal ii prefer pe americani. De ce ? 1. Sistemul politic american nu prea permite nimanui sa faca ce vor muschii lui. Vezi Roosevelt (un presedinte extrem de pouplar)si implicarea (tarzie) americana in WWII. De aici se micsoreaza riscul aparitiei unui dement care sa foloseasca uriasa masina de razboi americana dupa placul lui. 2. Americanii au reguli. Bune, rele, ei actioneaza intr-un context bine determinat. Chiar daca logica actiunilor lor e perversa si nu-mi convine, exista. Actiunile sunt cat de cat previzibile/predictibile. 3. Fundamental, interesele americane coincid cu ale mele, ca individ. Eu imi doresc o lume guvernata de reguli, imi doresc acces la informatie, imi doresc sanse de realizare ca individ. Spre deosebire de mai toti dusmanii traditionali ai americanilor (vezi comunismul/USSR, vezi islamismul, etc), pentru americani valorile astea sunt unele fundamentale. Evident ca dincolo de demagogia de rigoare (valorile lumii libere, etc) ei isi urmaresc interesele, la fel cum ar face orice natiune de pe lumea asta (vezi discursul politic romanesc, in care primeaza 'interesul national'). Dar ce relevanta are asta vizavi de lucruri ca planul Marshall ? Unde era Europa fara ajutorul (masiv) american ? Unde era Japonia ? Ca prin actiunile astea si-au urmarit anume interese, pot fi de acord... Dar, repet, ce relevanta are ? Intotdeauna bizinis-ul bun e dat de un scenariu win-win: castigi si tu, castig si eu. Sa fim bineintelesi, nu idealizez societatea americana. Dar, in pofida faptului (sau cu atat mai mult ![]() ![]() ) ca n-am ajuns pe-acolo, valorile americane imi plac. Imi plac miturile americane de genul Bill Gates, imi place scoala americana (care in loc sa te invete analiza matematica la 16 ani, te invata sa gatesti si sa alergi), imi place muzica negrilor americani, imi plac masinile americane. Nu-mi plac drogurile, nu-mi place violenta pe strazi, nu-mi place discriminarea rasiala, nu-mi place felul in care orice lucru devine o marfa. E bine ? E rau ? Nu stiu, dar asa sunt. Si sunt convins ca 90% din cei care posteaza aici, daca ar fi pusi sa aleaga intre fundamentalismul islamic si americani, ar alege ca mine. Punct.
__________________ Disclaimer: The author of this post blah, blah... Sau pe scurt: nu garantez ca nu spun tampenii... | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Eu nu urasc pe nimeni Doar imi place sa dau cezarului ce-i al cezarului. La ora actuala Israelul este in posesia unor teritorii pe care le-a ocupat cu arma in mana si pe care le mentin sub ocupatie militara in ciuda populatiei palestiniene (btw, si acestia sunt tot semiti) care nu doreste acest lucru. Ba mai mult, Israel-ul face tot ce este posibil pentru a inflama situatia cat mai mult, implantand colonisti evrei in zona. Este exact ce au facut rusii in Basarabia, doar ca de catre un stat "democrat". Este exact ce au facut nemtii in al doilea razboi mondial. Tineti minte, nu ? Hitler. Ronin, dai numai exemple de state arabe amarate, sau sub dictatura. Este ca si cum ai spune ca toata Romania arata ca anumite zone ale Moldovei sau ca Baraganul. In opinia ta arabii sunt niste barbari numai pentru ca asa ai vazut tu in Maroc si asa spune la televizor. Sunt o populatie ca oricare alta, numai ca religia lor este ceva mai combativa iar ei nu se lasa jupuiti precum altii. Arabii au tinut Ierusalimul sub ocupatie cateva sute de ani si in toata aceasta perioada a dus-o mai bine decat sub Cruciati. Si nu au macelarit crestini. Terorismul este o chestie mai complicata un pic. Conform regulilor internationale partizanii sunt si ei tot teroristi. Totusi partizanii din Rusia au fost considerati eroi ai sovietelor. Si cei din Franta. Cred ca e vorba de perspectiva. Chestia cu neatacatul tintelor civile este foarte adevarata atata timp cat ambele parti respecta acest lucru. Cred ca s-a spus de cel putin 10 ori pe acest forum ca SUA nu respecta aceasta regula. Teroarea in randul populatiei prin bombardamente strategice este unul din elementele politicii lor militare, aplicandu-se din al doilea razboi mondial. In acelasi rand terorismul are si tinte militare. Personal nu dau doi bani pe valorile americane (btw, care valori?). Inca mai sper ca Romania va ajunge un stat european iar daca acest lucru nu este posibil eu ma mut in vest. Btw, nu am auzit de avioane care parcheaza in blocurile din Paris sau Berlin. Poate datorita faptului ca europenii sunt constienti de consecinte si nu se baga unde nu le fierbe oala ? | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Cred ca deja nu mai are rost sa mai facem tot felul de presupuneri, mai ales ca vad ca pe unii realmente ii da afara prostia din casa. Mai bine stam si asteptam sa vedem ce se intampla, cred ca s-a zis tot ce se putea zice pe tema asta, deja incepem sa semenam cu mosuletii care joaca sah la coltul blocului, se repeta aceleasi idei de zeci de ori... Multumesc. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Probabil ca ati citit despre identificarea a doi dintre teroristii de la bordul avioanelor. Ei bine... Quote:
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. Last edited by razvi; 14-09-2001 at 07:03.. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Guest | Nostim foc Ronin asta...
Una-i sa nu te vezi sustinand cauza araba,si alta-i s-o sustii fatis pe cea sionista,nu?Din cate am citit eu pe forum,nimeni nu i-a facut pe evrei salbatici,cruzi,hoti,nesimtiti samd,asa cum ii faci tu pe arabi.Motivul?Romanii privesc totusi cu oarecare detasare conflictul din Palestina,in vreme ce evreilor li se pune pata imediat...
| ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Sunt de acord cu faptul ca americanii au comis crime asupra civililor de-a lungul timpului (cu Hiroshima in frunte), dar nici una dintre ele nu s-a produs in stare de pace sau fara avertisment. Sa omori mii de civili, pe timp de pace, fara nici un fel de avertisment este de o lasitate crunta si asa ceva este inadmisibil.
| |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Guest | Intrebare de baraj
I-a avertizat cineva pe japonezi despre Hiroshima?Le-a zis cineva "evacuati civilii,vrem sa va aratam ca va putem face praf"???Japonezii nici n-aveau idee ca arma aia poate face asemenea pagube,nici macar nu erau siguri ca exista...Nu mai spun ca pe bomba de la Nagasaki erau scrise si dedicatii...
| ||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Orice suferinta devine mai usor de suportat atunci cind intelegi exact ratiunile care au provocat-o. Terorismul este, insa, o aberatie a logicii, cea mai irationala dintre toate formele de lupta. Si atunci ranile pe care le provoaca sint mai adinci decit oricare altele, se vindeca mai greu decit toate celelalte. Nimic nu justifica uciderea oamenilor nevinovati, a civililor care nu au de-a face cu nici un fel de batalie ideologica sau politica. Nici un ideal, oricit de inalt, nu poate pretinde jertfe omenesti in rindul unei populatii complet straine de batalia ideologica ce a provocat indirjirea maladiva. Indiferent de adincimea neintelegerilor sau revoltelor, de forta revendicarilor sau a diferendelor, acute sau cronicizate, acestea nu se vor rezolva cu ajutorul bombelor. Oamenii inocenti care au murit in marile orase americane nu aveau nimic de-a face cu politica. Americanii zimbitori si senini, care incepeau cu optimismul ce i-a facut celebri o noua zi de munca, s-au trezit dintr-o data pedepsiti pentru o vina imaginara.. Pentru vina de a fi construit o tara superba, puternica, simbol al democratiei si libertatii intregii lumi... Fanatici care in delirul lor de grandoare isi imagineaza ca au puteri demiurgice au hotarit sa-si faca auzite ideile bolnave prin tipatul disperat a zeci de mii de oameni nevinovati. America a trait scene de groaza. Lumea lor s-a prabusit dintr-o data, iar etajele pravalite au strivit sub ele increderea si linistea si speranta in frumusetea zilei de miine, valori pe care natia americana le-a cistigat dupa multe secole de truda onesta. Mii de oameni au murit simtind nu doar durerea extinctiei fizice, ci si pe aceea a absurdului dus la paroxism. Cite dintre victime nu s-au stins intrebindu-se "de ce"? Si nici cei care au supravietuit nu vor gasi niciodata raspunsul la aceasta intrebare inlacrimata. Terorismul este o fiara scapata de sub control, care sfisie vieti omenesti fara sa aiba vreo justificare rationala, care sa-i faca demersurile credibile. Recurgerea la terorism este o forma de nebunie extinsa la nivel planetar. Tragedia Americii ne-a facut pe toti sa intelegem cit de vulnerabili sintem, dar si cit de puternici. De data aceasta, chiar daca, aparent, tintele au fost lovite, misiunea teroristilor a esuat. Lumea intreaga nu s-a ghemuit de spaima, asa cum si-ar fi dorit atentatorii, ci s-a unit in jurul celor loviti, pentru a-si demonstra solidaritatea. Iar faptul ca izbutim cu totii sa constientizam mai bine cit de mare si de devastator este pericolul terorismului este un pas inainte in lupta pentru distrugerea acestui flagel. Lucrurile pe care le cunosti mai bine nu te mai pot inspaiminta. Cu sufletele pline de compasiune pastram un moment de reculegere, o zi de doliu, pentru fratii nostri loviti de soarta. Se putea intimpla oricui, ni se putea intimpla si noua. Si daca, condamnind nedreptatea care li s-a facut unor cetateni nevinovati, ne vom uni gindul intr-un mesaj de solidaritate, poate ca gindul nostru bun si indoliat le va face lacrimile mai usor de indurat ... | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Guest | Diagnostic?Bursa Soros!
Doamne,chiar exista oameni care cred sincer ce-a scris Dragos ?Ca se scrie prin ziare,pe bani,e una,si sa ajunga omul sa creada,in forul lui interior asa ceva,e alta...S-o luam pe rand: 1.Terorismul este o forma de lupta folosita,in toate epocile,de cei carora le lipsesc mijloacele militare pentru o lupta clasica.Terorism ar fi fost si daca un arab strecura o "valiza atomica" in sediul CIA si o detona,diferenta ar fi fost ca in loc de huo s-ar fi auzit aplauze din toate colturile lumii...Partizanii sarbi,rusi si francezi erau si ei tot teroristi,ii face asta niste ticalosi,le stirbeste din merite? 2."Nimic nu justifica uciderea oamenilor nevinovati, a civililor care nu au de-a face cu nici un fel de batalie ideologica sau politica"; foarte corect,dar valabil si pentru victimele americanilor din Germania,Japonia,Corea,Vietnam si Iugoslavia.Pentru ele cine a tinut doliu? 3.Daca se intreau "de ce " cand "bombele umanitare" cadeau peste Belgrad,sau cand plateau impozitul din care este finantat razboiul murdar dus de Israel in Orientul Mijlociu,poate traiau si acum,nu? 4.Marea tragedie a Americii este faptul ca nu pricepe nici acum ce s-a intamplat.N-a fost un atac terorist pus la cale de un asasin ca Sacalul,care pune bomba si pleaca zambitor sa-si ia banii,aici a fost vorba de oameni care s-au dus la moarte crezand ca fac un lucru bun,de care pot fi mandri.Pana nu se vor elimina cauzele care i-au dus pe acesti oameni la disperare,amenintarea terorista va continua sa existe.America ar trebui nu sa bombardeze Afganistanul,ci sa incerce sa duca o politica externa justa,corecta,in sprijinul pacii nu al unor cercuri sioniste. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Ce coregrafie de kkt ...
In Times Square, pe cladirea de la Warner Bros, un afis imens anunta viitoarea premiera cu Schwarzenegger. E imaginea unei explozii, a unui pompier ce urla si un titlu ce-mi da fiori: "Victime colaterale". ![]() ![]() ![]() Adrian NOVAC - New York | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|