![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 |
Interesanta teoria asta stupida a ta. Esti sigur ca americanii nu ar fi mai interesatzi sa scada artificial numarul victimelor? Eu zic ca cel putin doi dintre ei - Bush si Giuliani - au un interes deosebit in asta. Incearca sa te gandesti inainte sa strigi 'conspiratzie!'... sau mai simplu, incearca sa te gandesti. Apropo, topicul tau e ILEGAL, si sper sa-ti incasezi ban-ul cinstit castigat. Poate o sa ai mai mult timp liber sa-ti indrepti atentia catre alte probleme mai romanesti decat marea tragedie americana. Die. | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Guest | Bag de seama ca n-ai nici demnitate,Ronin!
Raspunsul tau demonstreaza fie ca nu-ti poti asuma propriile erori,fie ca n-ai idee ce-i ala stat fundamentalist.Pentru (in)cultura ta generala, afla ca fundamentalismul musulman n-are legatura directa cu POLITICA EXTERNA a statelor in cauza.Familia domnitoare din Arabia Saudita nu este vazuta cu ochi buni in anumite cercuri arabe extremiste din cauza politicii externe(de alianta cu SUA) ,nu din cauza ca n-ar aplica Charia in viata de zi cu zi.Te-ai facut definitiv de ras cu tampeniile pe care tocmai le-ai scris. Desi dai tot mai multe dovezi ca esti in cel mai fericit caz usor retardat,lasa-ma sa te lamuresc: 1.Cu greu Iranul poate fi numit stat arab, din cauza originii etnice a locuitorilor(urmasi directi ai persilor sassanizi,nu ai arabilor) . 2.Iranul practica alt cult musulman decat tarile arabe,iranienii fiind siiti,in timp ce arabii sunt suniti. 3.Cei care-i considera pe iranieni arabi sunt,in linii mari,niste dobitoci complet inculti. In fine,faptul ca in anumite dictaturi Internetul este interzis nu are directa legatura cu religia acelor tari.Daca nu ma insel,nici in Coreea de Nord nu este permis accesul liber la Internet,asta inseamna ca alde Kim e fundamentalist islamic? | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Guest | Pentru Johnny
Dupa ce mi-a zis Stun chestia cu 'ban-ul cinstit castigat" am citit si eu topicul "sa ne intelegem".Puteai sa-i dai si tu un titlu mai explicit.Totusi,as zice ca acest thread nu este "nejustificat" .Daca tu consideri altfel,ti-as ramane dator daca l-ai muta in cadrul topicului "Imperialist american...".
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Bey Optimus da nu stiu de ce iti spun asa, nikul tau era mai bun Osami, mai usor cu apelativele ca te trimit la origine de nu te vezi. Dupa spusele tale Arabia Saudita = Afganistan doar se aplica Charia in ambele state si totusi lucrurile nu stau deloc asa, nu mai stau sa combat nu ies la capat cu tine, sa bagi totul intr-o oala si sa faci bors doar asa de dragul contrazicerii e prea mult pt. mine si ma retrag. Alta tampenie sa spui ca Iran-ul nu e stat arab, alt cult musulman, liderul spiritual al Palestinienilor este un iman sau imam nu stiu exact cum se scrie, exact acelasi lucru ca in Iran,e o confuzie in capul tau incat nu are rost sa continui discutia, eu vorbesc de habotnicismul si fundamentalismul religios dus la extrem care duce la oprimari si barbarii asupra propiului popor si nu in ultimul rand la ineptii precum jihadul sfant importiva US sau terorism. Ma opresc aici, discutia mea cu tine se incheie aici, daca mai am ceva de postat in legatura cu topicul deschis de AxA si pe tema sa o sa o fac ulterior fara a ma angaja in parlamentari stupide, end!
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Guest | Rugaminte
Care se simte in stare sa-l lamureasca pe copilul asta cu privire la suniti,siiti,fundamentalisti,teroristi,imami si rabini este rugat s-o faca ,pe mine m-au lasat nervii.Daca nici dupa ce-i explici CU ARGUMENTE ca Iranul nu e stat arab el o tine pe a lui,eu unul ma dau batut.Probabil pentru clientii proteveului orice om poarta turban si se duce la moschee sa se roage e automat arab,in mintea lui si cecenii si turcii or fi tot arabi...
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Avion doborat de armata americana ???
Desi pe cnn.com nu se pomeneste nimic si n-am auzit nici la TV iata ce am citit astazi la www.revistapresei.ro : Citez: "Pentagonul a recunoscut oficial ca armata SUA a doborat aeronava prabusita marti langa Pittsburg. Chestia cu pasagerii care s-au luptat cu teroristii se dovedeste o intoxicare tipica CNN" Astia de unde naiba au mai scos-o si pe asta ? CNN-u nu zice nimic. Ei nu dau nici o sursa, nici un detaliu. Ce au cu CNN-u ? Cred ca e o minciuna gogonata...V-ati uitat azi la Brucan ? Ce credeti ? | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Hahaha....revin Iata ce zice la : http://www.cnn.com/2001/US/09/16/cheney.terror/ None of the four flights that were hijacked and deliberately crashed -- two others slammed into the World Trade Center in New York -- were hit by military fire. Astia de la revistapresei stiu engleza ? Cred ca sunt cam idioti. | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
De obicei cind pica un avion, nu prea mai ramin cadavre. Eventual resturi pe care sa le aduni cu mina si cu penseta. Urmind rationanentul, dupa ce un avion loveste o cladire, iar cladirea se surpa ingropindu-i si pe eventualii locatari, nu cred ca ramin multe cadavre intregi si recognoscibile. Probabil ca cele gasite sint ale unor nefericiti pe care prabusirile i-au surprins in strada, mai mult ca sigur ale unor pompieri si politisti. Daca unii indivizi au gasit o cale de iesire din infernul de acolo, asta nu inseamna ca toti au reusit lucrul asta. Cit de macabru ar fi, o matematica simpla arata ca au murit cel putin 250 de oameni in cele 4 avioane, 190 angajati ai Pentagonului, ~300 pompieri+politisti la WTC. Deja sint cel putin 750 de victime. Iar daca au murit 1000 sau 5000 de oameni, totusi au murit niste oameni, ca urmare a unui atac terorist, care nu trebuie sa treaca nepedepsit. Last edited by ixtl; 16-09-2001 at 22:57.. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Guest | Stai sa ne intelegem
1.Nu zic ca oamenii aia meritau sa moara sau vreo tampenie de soiul asta. 2.Nu ziceam ca se vor gasi 800 de cadavre intregi,ca nu-s idiot.Ideea era ca ramasitele care se vor gasi vor apartine unui numar de cel mult 800 de oameni.Pun pariu ca ,din restul pana la 4000(cat pretind CNN& Co ca lipsesc) nu se va gasi nimic,pentru ca nu sunt acolo. 3.E important cati au murit cu adevarat,pentru ca asa ne facem si noi o idee despre cum minte Unchiu' Sam cu televizorul... | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Un zvon pe bune(a aparut si in ziare):cica ar fi fost 8(opt)! avioane,din care au fost doborate 5 de aviatia SUA.De ce tind sa cred ca este adevarat?Pt ca pe toate posturile,incluzand CNN,in primele 3-4 ore de la primul avion au fost stiri despre un avion care ar fi cazut intr-un MALL undeva,altul ca ar fi in drum spre Casa Alba(dupa ce a fost lovit Pentagonul),altul ca ar fi fost doborat de un F16,ca ar mai cauta 2 avioane de pasageri dar nu le-ar gasi, samd. Zic ca tind sa-l cred pt totusi e destul de greu sa cresti cifra de la 4 la 8,iar "dovezile" sunt doar stiri ce au scapat cenzurii,mai ales in televiziunile din afara SUA.De aceea intreb daca isi mai amintesc si altii de aceste anunturi,de care crainicii tv nu au vorbit decat 1 data sau de 2 ori,deci poate le-au scapat majoritatea.Bineinteles ca au fost categorizate ca "greseli" aceste stiri,dar cred ca nu mai am incredere de ceva timp in "greselile" SUA,unde dezinformarea e practicata in voga.Au fost acoperite si alte actiuni ale CIA,FBI si ale armatei,de ce nu ar fi acoperite si astea?O chestie care se potriveste perfect ar fi faptul ca nimeni nu a revendicat actiunea si ca Ossama bin Laden a declarat ca nu el a fost seful la lovitura asta.Asta ar insemna ca teroristii aia care ii arata la TV au fi putut aranja ei tot jobul iar apoi au murit cu totii si nimeni in afara de guvernul SUA nu mai stie adevarul.Musamalizarea poate fi ajutata de chiar spectaculozitatea atacului!Ce a apus toata lumea cand se uita la TV?"Oau ,ce actiune,trebuie ca s-a planuit indelung,au avut resurse,i-a ajutat cineva,logistica bla bla" .Bineinteles ca nu stim asta sigur,pentru simplul motiv ca nu prea incercam sa furam avioane zi de zi.Cine stie,o mana de oameni foarte dedicati(si erau,nu credeti?) ar fi putut planui asta singuri.Observati:chiar acum la tv se vorbeste de lipsa de securitate din sistemul de transport cu avionul din SUA,si cum oricine pleca si venea cum avea chef in aeroport. Argumente pro si contra acestei ipoteze mai sunt destule,dar retineti:este doar o ipoteza.Am scris aici pt ca am gasit mai multe lucruri care se potriveau,si pt ca voiam si alte pareri. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Guest | Inca se mai uita lumea la Brucan???
Incredibil,aveti idee ca asta cerea in Scanteia condamnarea la moarte a lui Maniu? Revenind la subiect,Zeeker are memorie buna,si eu imi amintesc de stirile care au circulat pana a inceput CNN sa puna in circulatie "versiunea oficiala".Oricum,daca voi credeti ca au facut pasagerii sezatoare si au decis sa se dea la teroristi... | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Oamenii aia au avut un cotrol de sine extraordinar ca sa intre cu avioanele in cladiri.Daca au putut face asta,atunci ar fi foarte posibil ca ei sa fi planuit totul singuri.Hah si cand ma gandesc ca unii nu au curaj sa se duca la dentist .Sa nu subestimam puterea religiei,daca mori in lupta contra necredinciosilor ajungi in sanul lui Allah sau asa ceva(speculatie).Nu trebuie sa fi om de stiinta ca sa agiti cutitul la niste pasageri.Si urcarea la bord cu arme(cutite de ceramica,am auzit)...eh...se poate face si de cei mai putin dotati intelectual.Aici ar merge o comparatie cu detinutii,care cand vor sa scape gasesc tot felul de metode ingenioase sa ascunda arme,unelte si altele,chiar daca nu au doctoratul in ceva.Cat despre chestia cu sezatoarea,trebuie sa aiba si dupa ce sa faca filme nu? | |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Ne comportam indecent si mereu aiurea. Oare astia sint romanii ? Mereu prinsi in orgolii locale, personale, jumatate intr-o extrema si ceilalti in coltul opus, pregatiti in orice clipa, pe orice argument sa arunce cu rosii unii in altii, sa discute, sa arate cit de destepti sintem, ce mot mare avem, etc,etc,etc.... probabil nu avem prea multe de facut, poate asa se explica si cantitatea mare de energie irosita pe acest forum de la creerea lui si pina astazi. Dar astea sint alte chestii, n-au legatura cu ce s-a intimplat in America. Sint curios, oare vreunul dintre voi are cunostinte in New York ? Ati visat vreodata ca veti lucra in America? Ca veti trece zilnic, in drumul spre servici, pe linga "gemeni"? Sau ca veti ajunge intr-o zi pe terasa lor, sa priviti orasul de la etajul 110 ? Cind ati vazut blocurile la pamint v-ati gindit o clipa la cei de acolo ? V-ati uitat la reportajele despre cei care lipesc poze in disperare pe pereti SPERIND (ce nebunie!) ca cei care n-au ajuns seara acasa mai sint in ca in viata... v-ati gindit cum e sa primesti un telefon de la cineva prins in daramaturile alea ? Ati vazut pozele cu pompierii ce urcau scarile in graba, la datorie, in timp ce restul se grabeau sa iasa din capcana ? Si cite si mai cite ... Nu asteptati filmul, inchideti ochii si imaginati-va... nu e prea dificil. Apoi faceti o dovada de maturitate si spuneti, asa, ca pentru voi : "Dumnezeu sa-i ierte." ... dupa care putem sa reluam discutia de unde a ramas. Optimus, ai cuvintul. Eu unul sint incult in matrie de islamism, fundamentalism, si alte astea. Nici macar nu sint convins ca Bin Laden ala e atit de implicat pe cit se spune. Prea a fost pomenit numele lui inca inainte sa apuce sa cada blocurile. Iar un razboi acum nu mi se pare intelept. Dar cine, la Casa Alba, poate fi intelept astazi...? Oricum America este deja invinsa. In clipa in care s-au strivit de blocuri , baietii aia au cistigat. Au obtinut ceea ce si-au dorit: blocurile au cazut, au ucis nenumarati capitalisti aflati in fata computerului, cu cafeaua in mana, gata sa puna la cale noi combinatii financiare, i-au ucis cu propriile lor arme, culmea ironiei! cu proprii lor actori, producatori, concetateni. Au devenit eroi intr-o lume paralela, faptele lor vor inspira poate mii de fanatici care vor aborda lumea, vor trai linistiti ani de zile, pentru ca intr-o buna dimineata un cuvint pe internet, o bataie pe umer, o privire in metrou sa le aduca aminte de eroii de la 11 Septembrie si, uitind de berea bauta cu Al Bundy mai devreme la nudy-bar, sa traga fara regrete de cuiul grenadei. Cutia Pandorei a fost deschisa. Vor putea oare FBI-ul, CIA, si ceilalti sa o inchida ? | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Am eu impresia gresita sau o parte vad atacul terorist impreuna cu politica globala si istoria mondiala,iar cealalta parte vede numai ce s-a intamplat la locul atacului,cu mortii si distrugerea.Cam tot ce se scrie pe aici e corect(desi nu intotdeauna 100%).Personal cred ca situatia politica e mai importanta.
| |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Guest | Problema e DE CE trag de cuiul grenadei?
Aici e cheia rezolvarii situatiei generate de proliferarea terorismului.Daca americanii,in loc sa ceara sange,s-ar intreba "ce-am facut pentru ca niste oameni sa fie in stare sa se sinucida doar ca sa ne loveasca?" deja problema ar fi pe jumatate rezolvata.In general,ce-i al lor e al lor,americanii incearca din rasputeri sa-si rezolve problemele,odata ce si-ar da seama care-i treaba lucrurile ar curge firesc.Din pacate,pe zi ce trece e mai clar ca n-au inteles nimic... P.S. Iti dai seama ca doar un cretin ar zice:"trag de cui pentru ca sunt niste animale"? | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Io nu prea cred chestiile cu doboratul, nu de alta, dar la ei nu prea te joci cu opinia publica, si daca se afla , ai pus-o din pct. de vedere politic.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|