![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Votez cu... | |||
| Crin Antonescu | | 140 | 32.41% |
| Traian Basescu | | 92 | 21.30% |
| Ion Coja | | 4 | 0.93% |
| Radu Duda | | 15 | 3.47% |
| Mircea Geoana | | 20 | 4.63% |
| Hunor Kelemen | | 6 | 1.39% |
| Nati Meir | | 8 | 1.85% |
| Corneliu Vadim Tudor | | 17 | 3.94% |
| Altul | | 26 | 6.02% |
| Nu votez | | 104 | 24.07% |
| Voters: 432. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Alegeri prezidentiale 2009
Avem spre sfarsitul anului concurs de frumusete pentru niste politicieni, sa dam drumul la povesti asadar. Desi nimeni nu e inca inscris oficial in cursa, exista niste nume care vor fi aproape sigur pe buletin. Optiunea personala: il consider mai nepotrivit pe Geoana pentru functia asta decat ar fi Antonescu, asadar as vota cu ultimul. Desi, god knows, nici Antonescu nu imi pare ok. Nu vad insa ceva mai de soi in oferta. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am votat antonescu, pentru ca e de la PNL (cred in doctrina acestui partid... chiar daca liderii partidului nu tin suficient de mult cont de ea) si e destul de tanar (are sanse sa nu fie infectat cu virusul nomenclaturita cronica). mentionez insa ca votez cu juma' de inima. as vota 100% impacat "Niciun candidat". aceasta mi se pare cea mai buna forma de protest impotriva leprelor din clasa politica. numai ca nu sunt fraieri sa introduca aceasta optiune pe buletinul de vot. asa nu s-ar mai putea ascunde in spatele absenteismului, si nici cei scarbiti de politica nu ar mai trece neobservati, votul lor contabilizandu-se. s-ar vedea clar cata scarba ne e de ei. pun pariu ca "Niciun candidat" ar strange peste 50% din voturile exprimate.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Antonescu, in primul rand din punctul de vedere al raului cel mai mic dar si doctrinar, liberalismul fiind ideologia in care cred. Totusi nu-i dau sanse si imi pare si ca duce PNL-ul la vale, nu pare a fi un lider convingator. Insa un PSD-ist n-as vota niciodata, raman radical din punctul asta de vedere pana la moarte. Iar de Base am mai scris prin zona, m-a pacalit si dezamagit crunt. Daca ar avea o cat de mica sansa mai ca m-as duce spre Duda, omul asta s-a schimbat enorm in ultimii ani si se vede ca i-a priit aerul din jurul Majestatii Sale. Din pacate imi e teama ca face mici jocuri politice, fura voturi in favoarea cuiva si m-ar dezamagi o data in plus daca ar fi asa. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Basescu mi se pare, cum am mai spus, raul cel mai mic. Nu vad alta optiune. Ultima din poll mi se pare ilogica. In contextul legislatiei actuale, nu inseamna absolut nimic ca nu votezi. Daca toata populatia nu voteaza, inafara de un singur om, ala alege, pentru toata populatia. Cand o sa fie alta lege, si o sa insemne ceva sa nu votezi, poate fi considerata optiunea. Pana atunci, e, well, no (further) comment.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
- educatie - inteligenta - declaratii mincinoase - prestanta - vocabular - coerenta - averea rudelor de gradul 1 si 2 - realizari (concrete si clar atribuibile) - etc
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
cred ca totusi iesea in fata basescu (la lupta stransa insa)
|
| | #12 (permalink) | ||
| Cand alegi "raul cel mai mic" de obicei ai mai multe de spus despre ceilalti, decat despre cel ales de tine. Ce ma deranjeaza la ceilalti (la fiecare altceva) este mai mult decat ce ma deranjeaza la Basescu. Este mai clar acum?
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
din pacate din 4 in 4 ani nu auzim decit "sunt foarte dezamagit" de unul si de altul. poate ar trebui sa va revizuiti asteptarile sau sa faceti ceva concret decit sa mergeti din dezamagire in dezamagire. cit o sa continuati asa? inca 20 de ani? asa vreti sa creasca si copiii vostri?
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Am votat Antonescu desi mai are de lucrat pana sa devina un candidat viabil. In turul 2 voi vota cu cu candidatul anti-Basescu atat timp cat nu e un bufon (Nati Meir, Vadim, etc). Basescu mi-a inselat mai toate asteptarile pe baza carora l-am votat in 2004, dintr-un candidat anti-sistem s-a transformat in intruchiparea perfecta a sistemului politic romanesc murdar, corupt, incompetent si imoral.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
sa avem pardon, dar eu nu vreau sa fac copii sunt fanul lui Lodovic al XV lea: dupa mine potopul ![]() noroc cu criza economica. prevad iesiri in strada la greu in cateva luni poate avem noroc de o linsare LIVE a jigodiilor.
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Problema lui cea mai mare este nu sa devina un candidat viabil, ci un presedinte viabil. Diferenta o vezi bine la Basexu, alt candidat viabil...
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |