Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Votez cu...
Crin Antonescu 169 33.53%
Traian Basescu 110 21.83%
Ion Coja 4 0.79%
Radu Duda 15 2.98%
Mircea Geoana 26 5.16%
Hunor Kelemen 7 1.39%
Nati Meir 8 1.59%
Corneliu Vadim Tudor 21 4.17%
Altul 33 6.55%
Nu votez 111 22.02%
Voters: 504. You may not vote on this poll

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2009, 21:38   #921 (permalink)
.wp
Registered User

.wp's Avatar

Quote:
Originally Posted by oldshooterman View Post
Daca tot se trage tare pe lozinca cu "bun simt", astazi la "Realitatea TV" Becali a dat dovada de cel mai mult bun simt...(fata de discursurile celorlalti) Iar cel mai rau la capitolul bun simt se pare ca sta Antonescu...
Oho, sa-l fi vazut la TVR, tot azi. "Daca iese iar Basescu inseamna ca Romania e blestemata."

.wp is online now    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 22:39   #922 (permalink)
Banned

ma bucur ca becali s-a prins cine l-a bagat la parnaie... ca sa mute atentia media de la casa de 1 mil de euro a fiicei
Posted via Mobile Device

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 09:15   #923 (permalink)
Nick anterior: ovidiugrecu

01st1's Avatar

Aia de la FMI s-au dus spunindu-ne ca asteapta sa avem un guvern cu care sa poata discuta; pina atunci, ciuciu bani.
Dupa cum spunea Serbanescu, le-a venit mintea la cap, adica incep si ei sa priceapa cu cine au de-a face...
Ii intreb pe martorii lui Basescu:
Daca noua coalitie i-ar fi spus: iata, ca sa cistigam timp, iti transmitem ca agreem pe Iisus Cristos drept candidat pentru PM. Te rugam sa ni-l propui pe el. Base ar fi acceptat? Io cred ca nu.

Ii intreb pe penticostalii PSD-PNL: daca Basescu ar fi spus: v-am consultat, aveti pareri divergente, dar am gasit o persoana iraprosabila, domnul Iisus Cristos. Parlamentul l-ar fi validat? Io cred ca nu.

E asa de clar ca ii doare exact in cur de calitatea persoanei, de Constitutie si, mai ales de noi, ca e jenant sa vezi atita patima aici, pe forum. Bineinteles, cu aia care posteaza pe bani nu am nimic, aia e altceva. Dar sa va insultati propria inteligenta, sa va incontrati pentru animalele astea, care-si bat joc de noi pe fata, e greu de inteles.
OK, avem votul, fiecare va proceda dupa cum crede, dar sa nu fi inteles cine sunt astia (toti) nici la ora asta??

Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti.

Last edited by 01st1; 07-11-2009 at 09:45..

01st1 is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 10:07   #924 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Aminteste-ti un pic discutia cu "interesele lor vs interesele noastre". Nu ma intereseaza de ce fac ce fac, ce ma intereseaza este sa gasesc intr-una dintre partile combatante pe cineva care are cat mai multe obiective asemanatoare cu ale mele (din orice motiv).

Printre obiectivele mele personale ar fi, printre altele, existenta unei bune relatii externe (fiindca asa ai mult mai multe oportunitati de afacere/prosperitate), un mediu politic previzibil (fiindca asta se rasfrange asupra abilitatii mele de a-mi face un plan care sa si mearga) existenta unei imagini decente a presedintelui (fiindca dupa ce ca apare la televizor asa des, as vrea sa-i pot spune copilului ca intr-adevar ala poate fi un model in anumite privinte). Partea combatanta alcatuita din Basescu si aliatii sai (PDL, consilieri) nu are in plan indeplinirea nici unuia din obiectivele mele pe cand "majortatea Grivco" () da.
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 10:19   #925 (permalink)

01st1's Avatar

Quote:
Originally Posted by Elendoras View Post
Partea combatanta alcatuita din Basescu si aliatii sai (PDL, consilieri) nu are in plan indeplinirea nici unuia din obiectivele mele pe cand "majortatea Grivco" () da.
Asa confirmi ultima fraza din postul meu: I-ai gasit pe aia mai putin rai? Perfect, voteaza-i.
Ceea ce e jenant e sa vezi ca mai sunt multi forumisti care chiar cred ca "aia e buni, ailalti e rai". Cum naiba?

(Iar in legatura cu optiunea ta, e la ghici; si unii, si ceilalti, adica TOTI, nu urmaresc decit exclusiv interesul propriu. Daca vor avea nevoie sa actioneze in felul dorit de tine, o vor face; daca nu, NU. Am mai spus undeva: daca, printr-o minune, ar trebui sa renunte la maioneza din meniul de la restaurantului parlamentului pentru a dubla PIB-ul, astia n-o vor face)

Old 07-11-2009, 10:27   #926 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Toti urmarim interesul propriu, hai sa nu fim ipocriti . B.&Co. a demonstrat (in 5 ani) ca intresele lui nu-s compatibile cu ale mele, deci asta sigur nu e bun pentru mine . Ceilalti ma mint ca au interese compatibile, vom vedea. Daca nu schimb nimic insa, sunt sigur ca interesele mele nu sunt pe ordinea de zi (in comparatie cu "poate vor fi").

Quote:
Ceea ce e jenant e sa vezi ca mai sunt multi forumisti care chiar cred ca "aia e buni, ailalti e rai"
Parca era un cuvant care descria astfel de stari relative ("aici", "acum" etc.) dar imi scapa . Bun/rau sunt chestiuni la fel de subiective si nu cred ca spune cineva mai mult decat "X e bun/rau pentru mine" fiindca in final asta urmareste.
}

Old 07-11-2009, 10:32   #927 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

si daca tu ai interese comune cu ceilalti de ce incerci sa ne convingi sa votam cu interesele tale? eu zic ca mai bine votam conform intereselor noastre nu?

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 10:36   #928 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Pai nu votezi cu interesele mele, te conving ca interesele mele sunt defapt si interesele tale pe care ti-a fost frica sa le afirmi (toata lumea face asta intr-o dezbatere)

Quote:
Sa luam un forumist la intimplare, de ex. Elendoras. Poti sa gasesti in posturile lui ceva pozitiv despre Base? Poti sa gasesti ceva critic despre coalitia anti Base?
Evident nu fiindca nu sunt de acord cu aproape nimic din ce a facut (cu exceptia uninominalului)

Nu, fiindca se ocupa cei din partea celalata a baricadei destul de bine de asta. De ce sa fac efort in plus cand sunt altii mai motivati in aceasta directie ?

(Ca idee, regret ca e atat de impamantenita ideea asta de "ne batem cu noroi". Nu mi se pare deloc productiv ca lumea sa se bata in argumente de genul "candidatu' tau e mai prost" in loc de "candidatul meu e mai bun")
}

Last edited by Elendoras; 07-11-2009 at 10:49..

Old 07-11-2009, 10:36   #929 (permalink)

01st1's Avatar

Eee, Elendoras, incepem sa ne intelegem.
Atunci e clar ca nu e loc de -cum sa-i zic?- patima. Ar trebui sa gasim in comentariile fiecaruia aprecieri negative pentru ambele "tabere", percum si aprecieri, daca e posibil, pozitive. Dar asta nu se intimpla. (Chiar, foarte interesant: aprecieri negative pentru dusman(i) cacalau, note pozitive pentru ai nostri, mai deloc: nici n-ar avea cum )
Sa luam un forumist la intimplare, de ex. Elendoras. Poti sa gasesti in posturile lui ceva pozitiv despre Base? Poti sa gasesti ceva critic despre coalitia anti Base?

Old 07-11-2009, 11:00   #930 (permalink)
proud member

always's Avatar

Geoană face apel la Armată » zoso.ro

'aute ce face Geoana.
idiocracy

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 11:38   #931 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Unii fac apel la armata, altii la populatia spirituala. Toti sunt niste ratati.
P.S. nu vad vreo semnatura acolo, nu ca ar fi greu de pus de pe un fluturas electoral sau ceva, dar nu pare profi.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 20:35   #932 (permalink)
Registered User

Pyssycutza's Avatar

V-ati gandit vreodata ca Becali in prostia lui, de care ne e mila in infatuarea noastra, este de fapt cel mai sincer candidat? Eu pun pariu ca Becali ar fi in stare (ar vrea) sa faca cel mai mult din tot ceea ce promite in campanie. Si mai pun pariu ca dintre toti, el are intentia sa faca cel mai mult bine pentru tara, si mai putin pentru grupuri de interese care se afla in proportie mai mare in spatele papusilor, pardon candidatilor cu sanse. Suna crazy, dar oare nu e adevarat?

Pyssycutza is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 20:48   #933 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Pyssycutza View Post
V-ati gandit vreodata ca Becali in prostia lui, de care ne e mila in infatuarea noastra, este de fapt cel mai sincer candidat? Eu pun pariu ca Becali ar fi in stare (ar vrea) sa faca cel mai mult din tot ceea ce promite in campanie. Si mai pun pariu ca dintre toti, el are intentia sa faca cel mai mult bine pentru tara, si mai putin pentru grupuri de interese care se afla in proportie mai mare in spatele papusilor, pardon candidatilor cu sanse. Suna crazy, dar oare nu e adevarat?
Ba da, dar nu intereseza aproape pe nimeni!

oldshooterman is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 20:51   #934 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pyssycutza View Post
Sincer eu cred ca toti vor binele. Si nu fac misto . Eu nu cred ca e vreunu care sa vrea raul...doar ca nu au oameni cu cine sa faca ceea ce vor. Pe langa asta fiecare din ei are de rasplitit niste "polite" celor care ii sustin din spate in campanie. Toti au de recompensat anumiti pioni de care noi nici nu stim.

Iau un exemplu total aleator...Oprescu. Chiar crede cineva ca asta e independent. Eu cred ca e foarte binevoitor si dornic sa faca bine, la fel cum cred si despre ceilalti candidati. Dar inainte de noi, sunt o gramada de oameni in spate care vor trebui avansati si ajutati. Poate sunt eu prea optimist...

Si pe langa toate astea, speram si ne imaginam prea multe schimbari de la un singur om.
Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu.

speedcubing is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:03   #935 (permalink)
Registered User

Nu-i asa. Basescu, Geoana si Antonescu sint liderii unor grupuri (partide) organizate dupa regulile grupurilor de interese (sistem mafiot), Vadim si Becali sint singuri (sau aproape singuri, oricum fara structuri mafiote in spate) cu intentiile lor. (pe Oprescu nu l-am mentionat pentru ca figura lui imi inspira un personaj evadat din cimitir, deci e un specimen separat)

Old 07-11-2009, 21:03   #936 (permalink)
Registered User

Pyssycutza's Avatar

Gandeste-te ca orice om in viata este manat de interesul personal. Aproape toti candidatii sunt niste sarantoci, deci coruptibili. Becali nu cred ca mai are nevoie de ceva. Prin urmare, cred ca ceilalti candidatii urmaresc mai degraba pricopsirea lor si a familiei, si mai putin binele tarii. In plus banii din campanie vin de la niste "investitori". Evident acestia vor banii inapoi plus ceva peste. Asa ca...

Pyssycutza is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:11   #937 (permalink)
Registered User

Iliescu nu s-a imbogatit, doar a favorizat imbogatirea celorlalti in schimbul titlului de presedinte. Deci interesele pot fi multiple. Becali vrea doar sa fie "King", nu-l intereseaza restul. Vadim viseaza ca ar putea fi Vlad Tepes reincarnat iar ceilalti sint bagati adinc in smenuri complexe.

Old 07-11-2009, 21:14   #938 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Quote:
Nu-i asa. Basescu, Geoana si Antonescu sint liderii unor grupuri (partide) organizate dupa regulile grupurilor de interese (sistem mafiot), Vadim si Becali sint singuri (sau aproape singuri, oricum fara structuri mafiote in spate) cu intentiile lor. (pe Oprescu nu l-am mentionat pentru ca figura lui imi inspira un personaj evadat din cimitir, deci e un specimen separat)
Tu chiar crezi ca becali nu are pe nimeni in spate ? Sau vadim la fel..
Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu.

speedcubing is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:52   #939 (permalink)
.wp
Registered User

.wp's Avatar

Quote:
Iliescu nu s-a imbogatit, doar a favorizat imbogatirea celorlalti in schimbul titlului de presedinte.
Interesanta ipoteza ... dar chiar nu vad de ce un om s-ar pune presedinte doar de dragul imbogatirii altora.
Dupa 89 tara si-a urmat cursul normal. Cei care au condus pana atunci n-au plecat toti, gramada... Au ramas si au pus mana pe una alta, fiecare, ce a avut la indemana. Nu cred ca putea cineva sa preia puterea si sa inlocuiasca fara probleme toata staffu din vechiul sistem. Au trebui sa convietuiasca impreuna; aia era oferta.

.wp is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:04   #940 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by .wp View Post
Interesanta ipoteza ... dar chiar nu vad de ce un om s-ar pune presedinte doar de dragul imbogatirii altora.
E o chestiune de nuanta. La Iliescu i-a placut la nebunie sa fie liderul suprem. A inchis ochii la toate furtisagurile celor din gasca lui cu pretul de a fi cel mai cel. In principiu a fost cel mai bun om politic de dupa revolutie. Cred ca i-ar fi placut mai mult daca "oamenii lui" (din partid) nu ar fi furat cu atita truda, dar asa a fost sa fie. Deci nu s-a pus presedinte ca sa fure aia ci doar a inchis ochii cu pretul de a fi sutinut in continuare.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules