![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Votez cu... | |||
| Crin Antonescu | | 169 | 33.53% |
| Traian Basescu | | 110 | 21.83% |
| Ion Coja | | 4 | 0.79% |
| Radu Duda | | 15 | 2.98% |
| Mircea Geoana | | 26 | 5.16% |
| Hunor Kelemen | | 7 | 1.39% |
| Nati Meir | | 8 | 1.59% |
| Corneliu Vadim Tudor | | 21 | 4.17% |
| Altul | | 33 | 6.55% |
| Nu votez | | 111 | 22.02% |
| Voters: 504. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #923 (permalink) | ||
|
Aia de la FMI s-au dus spunindu-ne ca asteapta sa avem un guvern cu care sa poata discuta; pina atunci, ciuciu bani. Dupa cum spunea Serbanescu, le-a venit mintea la cap, adica incep si ei sa priceapa cu cine au de-a face... Ii intreb pe martorii lui Basescu: Daca noua coalitie i-ar fi spus: iata, ca sa cistigam timp, iti transmitem ca agreem pe Iisus Cristos drept candidat pentru PM. Te rugam sa ni-l propui pe el. Base ar fi acceptat? Io cred ca nu. Ii intreb pe penticostalii PSD-PNL: daca Basescu ar fi spus: v-am consultat, aveti pareri divergente, dar am gasit o persoana iraprosabila, domnul Iisus Cristos. Parlamentul l-ar fi validat? Io cred ca nu. E asa de clar ca ii doare exact in cur de calitatea persoanei, de Constitutie si, mai ales de noi, ca e jenant sa vezi atita patima aici, pe forum. Bineinteles, cu aia care posteaza pe bani nu am nimic, aia e altceva. Dar sa va insultati propria inteligenta, sa va incontrati pentru animalele astea, care-si bat joc de noi pe fata, e greu de inteles. OK, avem votul, fiecare va proceda dupa cum crede, dar sa nu fi inteles cine sunt astia (toti) nici la ora asta??
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. Last edited by 01st1; 07-11-2009 at 09:45.. | |||
|
| | #924 (permalink) | ||
|
Aminteste-ti un pic discutia cu "interesele lor vs interesele noastre". Nu ma intereseaza de ce fac ce fac, ce ma intereseaza este sa gasesc intr-una dintre partile combatante pe cineva care are cat mai multe obiective asemanatoare cu ale mele (din orice motiv). Printre obiectivele mele personale ar fi, printre altele, existenta unei bune relatii externe (fiindca asa ai mult mai multe oportunitati de afacere/prosperitate), un mediu politic previzibil (fiindca asta se rasfrange asupra abilitatii mele de a-mi face un plan care sa si mearga) existenta unei imagini decente a presedintelui (fiindca dupa ce ca apare la televizor asa des, as vrea sa-i pot spune copilului ca intr-adevar ala poate fi un model in anumite privinte). Partea combatanta alcatuita din Basescu si aliatii sai (PDL, consilieri) nu are in plan indeplinirea nici unuia din obiectivele mele pe cand "majortatea Grivco" ( ) da.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #925 (permalink) | ||
| Quote:
Ceea ce e jenant e sa vezi ca mai sunt multi forumisti care chiar cred ca "aia e buni, ailalti e rai". Cum naiba? (Iar in legatura cu optiunea ta, e la ghici; si unii, si ceilalti, adica TOTI, nu urmaresc decit exclusiv interesul propriu. Daca vor avea nevoie sa actioneze in felul dorit de tine, o vor face; daca nu, NU. Am mai spus undeva: daca, printr-o minune, ar trebui sa renunte la maioneza din meniul de la restaurantului parlamentului pentru a dubla PIB-ul, astia n-o vor face)
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #926 (permalink) | ||
|
Toti urmarim interesul propriu, hai sa nu fim ipocriti . B.&Co. a demonstrat (in 5 ani) ca intresele lui nu-s compatibile cu ale mele, deci asta sigur nu e bun pentru mine . Ceilalti ma mint ca au interese compatibile, vom vedea. Daca nu schimb nimic insa, sunt sigur ca interesele mele nu sunt pe ordinea de zi (in comparatie cu "poate vor fi").Quote:
. Bun/rau sunt chestiuni la fel de subiective si nu cred ca spune cineva mai mult decat "X e bun/rau pentru mine" fiindca in final asta urmareste.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #928 (permalink) | ||
|
Pai nu votezi cu interesele mele, te conving ca interesele mele sunt defapt si interesele tale pe care ti-a fost frica sa le afirmi (toata lumea face asta intr-o dezbatere)Quote:
Nu, fiindca se ocupa cei din partea celalata a baricadei destul de bine de asta. De ce sa fac efort in plus cand sunt altii mai motivati in aceasta directie ?(Ca idee, regret ca e atat de impamantenita ideea asta de "ne batem cu noroi". Nu mi se pare deloc productiv ca lumea sa se bata in argumente de genul "candidatu' tau e mai prost" in loc de "candidatul meu e mai bun")
__________________ while(horse==dead) { beat(); } Last edited by Elendoras; 07-11-2009 at 10:49.. | |||
|
| | #929 (permalink) | ||
|
Eee, Elendoras, incepem sa ne intelegem. Atunci e clar ca nu e loc de -cum sa-i zic?- patima. Ar trebui sa gasim in comentariile fiecaruia aprecieri negative pentru ambele "tabere", percum si aprecieri, daca e posibil, pozitive. Dar asta nu se intimpla. (Chiar, foarte interesant: aprecieri negative pentru dusman(i) cacalau, note pozitive pentru ai nostri, mai deloc: nici n-ar avea cum )Sa luam un forumist la intimplare, de ex. Elendoras. Poti sa gasesti in posturile lui ceva pozitiv despre Base? Poti sa gasesti ceva critic despre coalitia anti Base?
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ Ideile sar de la o persoana la alta, ca puricii. Dar nu-i pisca pe toti. | |||
|
| | #932 (permalink) | ||
|
V-ati gandit vreodata ca Becali in prostia lui, de care ne e mila in infatuarea noastra, este de fapt cel mai sincer candidat? Eu pun pariu ca Becali ar fi in stare (ar vrea) sa faca cel mai mult din tot ceea ce promite in campanie. Si mai pun pariu ca dintre toti, el are intentia sa faca cel mai mult bine pentru tara, si mai putin pentru grupuri de interese care se afla in proportie mai mare in spatele papusilor, pardon candidatilor cu sanse. Suna crazy, dar oare nu e adevarat?
__________________ ------------------------------------------------------------------- Remember, today is the tomorrow you worried about yesterday. | |||
|
| | #933 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #934 (permalink) | ||
| Quote:
. Eu nu cred ca e vreunu care sa vrea raul...doar ca nu au oameni cu cine sa faca ceea ce vor. Pe langa asta fiecare din ei are de rasplitit niste "polite" celor care ii sustin din spate in campanie. Toti au de recompensat anumiti pioni de care noi nici nu stim. Iau un exemplu total aleator...Oprescu. Chiar crede cineva ca asta e independent. Eu cred ca e foarte binevoitor si dornic sa faca bine, la fel cum cred si despre ceilalti candidati. Dar inainte de noi, sunt o gramada de oameni in spate care vor trebui avansati si ajutati. Poate sunt eu prea optimist... Si pe langa toate astea, speram si ne imaginam prea multe schimbari de la un singur om.
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #935 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Nu-i asa. Basescu, Geoana si Antonescu sint liderii unor grupuri (partide) organizate dupa regulile grupurilor de interese (sistem mafiot), Vadim si Becali sint singuri (sau aproape singuri, oricum fara structuri mafiote in spate) cu intentiile lor. (pe Oprescu nu l-am mentionat pentru ca figura lui imi inspira un personaj evadat din cimitir, deci e un specimen separat)
| ||
|
| | #936 (permalink) | ||
|
Gandeste-te ca orice om in viata este manat de interesul personal. Aproape toti candidatii sunt niste sarantoci, deci coruptibili. Becali nu cred ca mai are nevoie de ceva. Prin urmare, cred ca ceilalti candidatii urmaresc mai degraba pricopsirea lor si a familiei, si mai putin binele tarii. In plus banii din campanie vin de la niste "investitori". Evident acestia vor banii inapoi plus ceva peste. Asa ca...
__________________ ------------------------------------------------------------------- Remember, today is the tomorrow you worried about yesterday. | |||
|
| | #937 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Iliescu nu s-a imbogatit, doar a favorizat imbogatirea celorlalti in schimbul titlului de presedinte. Deci interesele pot fi multiple. Becali vrea doar sa fie "King", nu-l intereseaza restul. Vadim viseaza ca ar putea fi Vlad Tepes reincarnat iar ceilalti sint bagati adinc in smenuri complexe.
| ||
|
| | #938 (permalink) | ||
| Quote:
? Sau vadim la fel..
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #939 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Dupa 89 tara si-a urmat cursul normal. Cei care au condus pana atunci n-au plecat toti, gramada... Au ramas si au pus mana pe una alta, fiecare, ce a avut la indemana. Nu cred ca putea cineva sa preia puterea si sa inlocuiasca fara probleme toata staffu din vechiul sistem. Au trebui sa convietuiasca impreuna; aia era oferta. | |||
|
| | #940 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | E o chestiune de nuanta. La Iliescu i-a placut la nebunie sa fie liderul suprem. A inchis ochii la toate furtisagurile celor din gasca lui cu pretul de a fi cel mai cel. In principiu a fost cel mai bun om politic de dupa revolutie. Cred ca i-ar fi placut mai mult daca "oamenii lui" (din partid) nu ar fi furat cu atita truda, dar asa a fost sa fie. Deci nu s-a pus presedinte ca sa fure aia ci doar a inchis ochii cu pretul de a fi sutinut in continuare.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |