![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Votez cu... | |||
| Crin Antonescu | | 167 | 33.47% |
| Traian Basescu | | 108 | 21.64% |
| Ion Coja | | 4 | 0.80% |
| Radu Duda | | 15 | 3.01% |
| Mircea Geoana | | 25 | 5.01% |
| Hunor Kelemen | | 7 | 1.40% |
| Nati Meir | | 8 | 1.60% |
| Corneliu Vadim Tudor | | 21 | 4.21% |
| Altul | | 33 | 6.61% |
| Nu votez | | 111 | 22.24% |
| Voters: 499. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #941 (permalink) | ||
| Quote:
In general cei care ajung presedinti sunt "crescuti" pentru asta. Au o misiune data de cei din spate; si nu vreu sa fac pe filosoful dar cam asa e...
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
| Eh, Bush e alta poveste... Ala e o musca fara cap.. pe cand Iliescu e un vector destul de puternic in PSD(mare lucru la ce vietuitoare sunt pe acolo). L-au criticat si jignit multi de acolo da' tot a ajuns respectat. I-au pus in carca si mineriadele... deci nu-l vad astia chiar asa, un mos plouat, manevrabil.
| |||
|
| | #943 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #945 (permalink) | ||
|
intr-adevar, faptul ca toti marii pesedei s-au imbogatit cand iliescu era presedinte si avea serviciile la degetul cel mic (via kgb) e doar coincidenta iar iliescu nu stia nimic
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
| | #947 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
-------------------------------- Quote:
| ||
|
| | #949 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #950 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
| Quote:
Partea nasoala este ca ei se impaca dupa alegeri, iar noi pe forum ramanem inamici.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
| Quote:
... din pacate.
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #955 (permalink) | ||
|
Ca sa fii inamic din politica sau din fotbal trebuie sa fii cu adevarat prost. Pe de alta parte insa, la fel de adevarat este ca modul de argumentatie al unora, stilul de a combate, felul in care isi respecta partenerii de discutie sau in care vorbesc despre subiectul discutiei te face sa nu-i mai doresti ca parteneri de conversatie.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #956 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #958 (permalink) | ||
|
Pai nu ne uram...cel putin eu...dar nu stiu ce gandesc "ceilalti"
|
| | #959 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #960 (permalink) | ||
|
Yes! Oare acum voi vota cu Crin? Ludovic Orban: Băsescu este votat de alcoolici, ţigani şi probabil de prostituate | Realitatea .NET
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |