![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Votez cu... | |||
| Crin Antonescu | | 168 | 33.47% |
| Traian Basescu | | 109 | 21.71% |
| Ion Coja | | 4 | 0.80% |
| Radu Duda | | 15 | 2.99% |
| Mircea Geoana | | 26 | 5.18% |
| Hunor Kelemen | | 7 | 1.39% |
| Nati Meir | | 8 | 1.59% |
| Corneliu Vadim Tudor | | 21 | 4.18% |
| Altul | | 33 | 6.57% |
| Nu votez | | 111 | 22.11% |
| Voters: 502. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
La un punct sunt de acord cu ciocanul: nu imi place Antonescu. Iar iesirile lui la rampa mi s-au parut mai penibile decat ale lui basescu. Daca e sa aleg intre Antonescu si Geoana ... as vota Geoana.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Aici se afla citeva informatii biografice despre cei care si-au anuntat pina acum intentia de a candida la functia suprema in stat : Alegeri Prezidentiale 2009 Se pare ca si Miron Cozma si-a anuntat intentia de a candida : Miron Cozma va candida la preşedinţia României - Cotidianul | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
(nu fac nici un fel de misto, e exact senzatia pe care mi-o induce politica dusa de PSD)
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Cat timp obtin ce vor(aka contracte guvernamentale sau locale pt baroni) PSD-ul poate sa stea si in pivnita parlamentului, nu-i intereseaza... ![]() Si la functii au facut destule concesii cu PDL-ul desi au plecat de la o prima impartire frateasca: ei vor bulioanele de euro sa faca drumuri, infrastructura,subventii la timp date in agricultura, contracte de tot felul, si nu rahaturi de functii in inspectorate scolare sau alte mizilicuri de rahat... Insa daca o sa le vedeti mesajul(a lui Geoana si nu numai) o sa vedeti ca in orice discurs mai important baga din top despre protectia sociala si aia nu-i doar un bau-bau ca sa ne sperie. Asta vor si face ca sa-si multumeasca baza de votanti...mai ales ca se adanceste criza. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
Ce ai spus mai sus nu are legatura cu ce spunea ciocanul. Imi pare rau, dar explicatia asta de gradinita cu "declaratia PSD-ului" este slabuta, poate mai incerci. Asta in caz ca ai vrut sa "explici" alegerea Ciocanului.O alta varianta este ca l-ai facut prost pe Ciocanul pentru ca se uita in gura lor. Foare greu cu portocalii astia, sunt foare vagi in ce spun pentru ca defapt in afara de cosmetizari ale lucrurilor pe care l-au facut prost in 5 ani, ei nu au nimic de spus. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
Antonescu: Doctorand al Universitatii Bucuresti. Ca majoritatea politicienilor s-au trezit toti ca vor sa fie profesori universitari la Spiru Haret asa ca ajung si ei pe la 50 de ani sa-si faca un Doctorat. Penibil.....![]() Geoana: Spune ca a fost profesor universitar in 2000 cand el abia si-a luat un doctorat in 2005, rusinica.... | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
htf is Hunor Kelemen?
__________________ - Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ? - Da, noi suntem! - Cu Gogu de la cazane, va rog. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Nu ma intereseaza ce spun cat ma intereseaza ce fac. Cand vad ca va legati de cacaturi de genul ca a facut-o tiganca pe tiganca aia de ziarista cu telefonul sau ca a condus baut de la birt acasa si ca e un taran in general...chiar nu va inteleg...astea sa fie ultimele noastre probleme si am fi fericiti. ![]() PSD-ul a facut pomeni electorale si protectie sociala ca nici un alt partid de la revolutie incoace, o va face in continuare mai ales ca se afunda corabia...hoardele de pensionari, tigani si alte categorii de amarati care-i voteaza merita domne toata consideratia. ![]() Suntem un popor de pomanagii si de asta eu m-am saturat pana peste cap. Imi amintesc si acum taxa de iesit din tara(de se minuna si Papa de la Roma) pt ca sa acopere banii pt incalzire la parliti...nici unde nu cred sa se fi aplicat asa ceva... Nu ne omoara pe astia care mai si muncim si nu stam cu mana intinsa. N-au marit liberalii pensiile recent asa de mult pt ca iubesc pensionarii ci pt ca le-a pus sula in coasta PSD-ul...acum stau toti si se craniaza de unde dracu sa mai stoarca bani pt ei... Impozitul progresiv nu este o gluma: va fi aplicat ca sa traga si mai tare pe boii ce muncesc...toti "tinereii" de pe forum veti fi direct sau indirect afectati de asta... Si ca sa revin la liberali: nu am nimic cu ei, in mod normal as "trage" spre ei insa in contextul actual nu-i vad cum sa iasa cu Antonescu in fata. Ai asa: 1) absenteism si scarba maxima=>Antonescu nu cred sa-i mobilizeze 2) psd cu o garla de sate si tigani. 3) pdl cu Base Base 25% Geoana 30-35% Antonescu 20% cu mare indulgenta... De aici turul 2: Aici va fi cu adevarat interesant... Iese Geoana: Eu cred ca va ramane coalitia in continuare dar pica Boc, PSD-ul va numi un nou ministru. Vor baga din start impozitul progresiv si impozite peste impozite... Iese Base: Guvernul ramane acelasi. Impozitul tot creste din 2010 de la 16 la 19, nu mai au pe unde sa scoata camasa, TVA-ul de asemenea dar macar nu ne omoara... Last edited by ciocanul; 16-07-2009 at 16:52.. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
El mai lipsea ca sa fie tabloul complet ![]() Sorin Oprescu: Nu exclud o posibila candidatura la presedintie, dar mai trebuie sa adun date - Radio - TV - HotNews.ro | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Eu sper ca popularitatea lui se opreste la limitele teritoriale ale Bucurestiului. PS: Mi-a venit un scenariu tragicomic in minte: Oprescu il bate pe Basel in turul 2 si Basel candideaza din nou la primaria Capitalei si devine din nou primar. Rocada mare!
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #115 (permalink) | |||
| Quote:
Din tot ce spui e clar ca nu stii pe ce lume traiesti si ai o obsesie cu PSD-ul. Nu PSDul are o garla de sate si tigani; cine da cei mai multi bani ii are. Acolo unde au trait bunicii mei cel care a castigat era liberal si a doua zi a fost la PDL pentru ca a primit bani. Intr-un oras apropiat, tiganii de pe acolo au venit si au cerut bani si pentru ca PDLul a dat mai mult au si castigat. Numai un cretin(a) poate vota o persoana ca presedinte dupa ce a facut pe cineva tiganca imputia, dupa ce a furat mobile, dupa comportamentul de betivan, dupa declaratiile de razboinic a luminii. Ai observat ca se plimba ca bou` de unul singur cand s-au reunit conducatorii de tari din UE acum cateva luni, nu mai stiu exact ocazia ? Nu vorbea nimeni cu el pentru ca nu are nimic de spus, nu reprezinta Romania asa cum ar trebui. L-a pus pe marioneta aia de Boc premier si cica a mai si lucrat la struto-camila de guvernare PSD-PDL. Imi aduc aminte de faza cu Obama la McDonalds sau unde era el cand si-a cerut scuze ca a facut coada in urma lui. Putin ma intereseaza daca totul era un scenariu sau a fost spontan, slabe sanse, insa cineva care isi cere scuze, fals sau nu, nu va fura niciodata telefoane sau va face glume de genul " hai la mine in birou si poti sa mi-o pui " [intrebarea], fie pentru ca asa crede fie pentru ca asa i se spune sa faca. Proasta comparatia totusi, Basescu este doar un marinar securist care o ardea prin bordeluri. De ce alegi sa votezi un marlan ? Quote:
Quote:
Unul a ajuns zic eu. Sa termine ce a promis de facut in Bucuresti si apoi sa candideze daca vrea. Nu mi-a placut Sorin Oprescu niciodata si poate de aia nu il vad asa de mare contracanditat, mai ales ca nu am incredere in oameni care lasa balta lucrurile pe care le-a promis ca o sa le faca doar pentru a candida la o functie mai inalta. Nu stiu de unde orgasmul asta mediatic cu Oprescu. Mie nu mi-a dovedit prea multe ca primar, de ce ar fi un bun presedinte ?
Last edited by Redy; 28-07-2009 at 09:41.. | ||||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ce poate sa coaca care sa ne imbunatateasca mie si celor ce ni se pare penibil in ultima vreme, parerea despre el? ca a baut, ca a mai facut-o pe aia tiganca etc. m-au lasat rece, astea sa fie problemele. dar de cand cu otrava de fiica-sa, si cu hotiile de la alegerile pt PE, chiar sa nu il mai vad. sunt chiar curios ce coace sa imi schimbe parerea. de fapt, din ce am obs eu, asa mai de la distanta, ca nu prea sunt pasionat, dupa ce a trecut prin momentul realegerii din 2007 (parca), dupa ce il suspendasera, si-a bagat mintile in cap in sensul rau si nici ca a mai miscat ceva, fata de modul mult mai in forta in care isi incepuse mandatul. | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Orgasm mediatic in cazul lui Oprescu nu mi s-a parut in afara de mediatizarea normala a semi-anuntului sau din emisiunea lui Cristoiu. Mai toate editorialele pe care le-am citit au fost critice la adresa sa. Daca/cand va fi un anunt oficial complet cu ceremonie masa si dans atunci vom putea vorbi de orgasm mediatic. Intrarea lui Opresque in cursa ar putea fi benefica pentru Antonescu din cauza ca Opresque ar putea fura din unele voturi care altfel ar merge la Geoana, distrugand astfel avantajul de cateva procente pe are il are Geoana in fata lui Crin in majoritatea sondajelor. Oprescu nici macar nu se chinuie sa aiba o dictie si un discurs de prezidentiabil, felul sau de a vorbi, de a se comporta, body language-ul nu cred ca da bine la votantii de prin alte parti ale tarii.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
pana acum nu pot sa spun ca am avut presedinti adevarati, dar dintre cei care au fost cel care a dat dovada (in opinia mea) ca daca nu stie invata a fost base. Intre un presedinte prost(ili,cons) unul cat de cat ok (base) si unul care nu stiu ce va face (crin) l-as alege pe cel cat de cat ok | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |