Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-10-2009, 17:27   #21 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

*se uita la data articolului* Fuck off "domnuleprimar.ro" .

La noi intotdeauna apar d'astea fix in perioade d'astea sensibile. Nu a spus nimeni ca ar fi usa de biserica, insa este cu o clasa peste Poc.

Quote:
Parlamentul poate fi si el plin de bun simt acceptand propunerea presedintelui. How 'bout that? Doar e jale in tara, iar Parlamentul vrea binele poporului si al tarii.
Vrei sa vezi ce "jale" e in totalitarism? (Argumentul e la fel de irelevant ca al tau)
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:32   #22 (permalink)
Registered User

bibu's Avatar

Quote:
Originally Posted by biosock View Post
Minoritarii nu vor sustine varianta Croitoru ... pai Johannis face parte din minoritate daca e sa o luam asa.
Johannis nu e (va fi) desemnat pentru functia de premier.

bibu is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:32   #23 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Iarta-mi explicatia nu vreau sa insinuez nimic .. dar poate in mai putine cuvinte e mai simplu.

Avem Guvernu BOC - cu ministrii PD-L si PSD (astia erau importanti)
La M.A.I. avem un ministru PSD
BASE ii zice la BOC ... vin alegerile .. hai da-i un sut in cur lui NIca ca ne incurca schemele din postura pe care o are.
BOC ii da patina lui Nica.
PSD - isi retrage toti ministri ramasi de la gurvernare si formeaza o majoritate cu care sa poata invoca motiunea de cenzura pt al demite pe BOC. O si fac, si vin cu o alta propunere - un independent (cel putin din cate stim)
Base o ignora ... si mentine starea de alienatie a politicului romanesc, venind cu un canditat la postul de premier de care se poate folosi in continuare. De ce? asta ma intrebi ? Ca sa ii repuna in functie pe cei de care are nevoie cei din PD-L in speta.
Concluzia .. guvernul trebuia sa pice pt ca era total PD-List (cu tata lor presedinte de stat) si celelalte formatiuni politice trebuiau sa actioneze. Nu vad ce este complicat. Ce ai fi vrut sa astepte alegerile prezidentiale in formula asta!
acum am inteles ce vrei sa spui. vezi ca ti-a raspuns March Hare foarte ok.
Nica a adus niste acuzatii foarte grave partenerilor de guvernare (si implicit shefului sau, prim-ministrul) fara sa le probeze in vreun fel.
imi aduc aminte de ministri care au zburat din post pentru gafe mult mai mici - Cioroianu, Ungureanu etc. in cazurile alea nu ti s-a activat avertizorul de "demitere abuziva", nu?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:34   #24 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Quote:
Originally Posted by March Hare View Post
Poate n-ai inteles ce-am spus: Nica a acuzat ca se pregatesc smenuri electorale. Fara sa prezinte dovezi, fara nimic. PDL l-a pocnit. Nu era mai inteligent sa ii lase sa fraudeze alegerile si pe urma sa vina cu dovezi palpabile? Nu de alta, dar un presedinte ales prin frauda nu va ramane presedinte, asa ca amaratii de la PSD n-ar fi trebuit sa riste nicio guvernare cu Base pe tron. Asa ca, ori a fost o provocare deliberata pentru a crea o criza guvernamentala, caz in care Base le-a tras-o, ori Nica a fost suficient de imbecil incat sa vorbeasca de pe pereti fara sa se gandeasca la faptul ca PDL o sa-i dea papucii. In ambele situatii, au fost boi. Deci, si-o merita.
Hai sa fim seriosi ... ce dovezi putea sa prezinte Nica, daca nici macar nu a apucat sa vorbeasca prea mult de frauda!? Iar la noi un presedinte (si te contrazic categoric) odata ales VA RAMANE SIGUR presedinte indiferent de modul in care a decurs votul, frauda sau nu. Chiar credeti ca pana acum toti cei alesi de noi chiar au fost alesi de noi? E un gand care si mie mi-ar surade. Priviti in urma si o sa vedeti ca e doar un schimb de puteri intre aceeasi indivizi. Tag ur` prezident.

Quote:
Parlamentul poate fi si el plin de bun simt acceptand propunerea presedintelui. How 'bout that? Doar e jale in tara, iar Parlamentul vrea binele poporului si al tarii.
Man ... tu refuzi sa vezi esenta. Parlamentul NU POATE opta pt varianta Croitoru pt ca e omul lui BAse, caz in care s-a incheiat pt ei cursa electorala. Ce e atat de greu!? E ca si cum ar zice ... Abemus Cezar-Base. La fel cum pt Base e inadmisibil sa propuna pe ORICINE nu ii apartine!
You`re an inanimate fucking object!

biosock is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:37   #25 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Hai sa fim seriosi ... ce dovezi putea sa prezinte Nica, daca nici macar nu a apucat sa vorbeasca prea mult de frauda!?
lol, cred ca Geoana si-ar vinde toate rudele de sex feminim armatei ruse pentru o dovada palpabila ca basescu incearca sa fraudeze alegerile.
iar, lol.

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

Quote:
Iar la noi un presedinte (si te contrazic categoric) odata ales VA RAMANE SIGUR presedinte indiferent de modul in care a decurs votul, frauda sau nu.
cum poti fi atat de sigur? daca exista probe clare de frauda atunci nici daca iese preafericitul Daniel presedinte nu conteaza.

Old 15-10-2009, 17:38   #26 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Quote:
Nica a adus niste acuzatii foarte grave partenerilor de guvernare (si implicit shefului sau, prim-ministrul) fara sa le probeze in vreun fel.
Eeee, daca aplicam logica PDL, Nica n-a zis nimic concret referitor la partide. Cauta o stenograma sau o transcriere a discursului si ai sa vezi ca nu a acuzat pe nimni in mod direct. Fiecare intelege ce vrea, si aparent Boc a inteles ca trebuie sa-l dea afara

Quote:
imi aduc aminte de ministri au zburat pentru gafe mult mai mici - Cioroianu, Ungureanu etc.
Si presedinti care nu au patit nimic pentru lucruri mai grave .
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:40   #27 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Elendoras View Post
Eeee, daca aplicam logica PDL, Nica n-a zis nimic concret referitor la partide. Cauta o stenograma sau o transcriere a discursului si ai sa vezi ca nu a acuzat pe nimni in mod direct. Fiecare intelege ce vrea, si aparent Boc a inteles ca trebuie sa-l dea afara
de fapt ii acuza pe PNL-isti de viitoare fraudare . sau si mai pervers, pe PSD-isti.
Quote:
Si presedinti care nu au patit nimic pentru lucruri mai grave .
si prim-ministri care nu au patit nimic pentru lucruri mai grave.
(tu te gandeai la presedintele basescu, nu-i asa? e amuzant cum presedintele iliescu nu mai starneste nici o emotie.)

Old 15-10-2009, 17:44   #28 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Quote:
Vrei sa vezi ce "jale" e in totalitarism? (Argumentul e la fel de irelevant ca al tau)
Da, vreau sa vad. Now what?
Quote:
Hai sa fim seriosi ... ce dovezi putea sa prezinte Nica, daca nici macar nu a apucat sa vorbeasca prea mult de frauda!?
Uhm... pai daca a vorbit de pe pereti, nu e bou? "Dar vai, de fapt am visat eu intr-o noapte ca Base fura voturi cu o roaba impinsa de EBA". E OK ca un ministru sa acuze fara dovezi un presedinte si un partid partener la guvernare, dar nu e OK ca acel ministru sa si-o ia in freza?
Quote:
Originally Posted by biosock
Iar la noi un presedinte (si te contrazic categoric) odata ales VA RAMANE SIGUR presedinte indiferent de modul in care a decurs votul, frauda sau nu.
Si esti atat de sigur atunci cand ma contrazici categoric pentru ca, avand in mana dovezi clare de fraudare a alegerilor, totusi justitia a inchis ochii? Sau doar pentru ca-ti place tie sa fii sigur?
Quote:
Chiar credeti ca pana acum toti cei alesi de noi chiar au fost alesi de noi? E un gand care si mie mi-ar surade. Priviti in urma si o sa vedeti ca e doar un schimb de puteri intre aceeasi indivizi. Tag ur` prezident.
N-au fost alesi de noi, de asta sunt sigur, pentru ca noi nu l-am ales pe Iliescu. Bine, acum depinde despre care "noi" vorbesti.
Quote:
Man ... tu refuzi sa vezi esenta. Parlamentul NU POATE opta pt varianta Croitoru pt ca e omul lui BAse, caz in care s-a incheiat pt ei cursa electorala. Ce e atat de greu!? E ca si cum ar zice ... Abemus Cezar-Base. La fel cum pt Base e inadmisibil sa propuna pe ORICINE nu ii apartine!
In care cursa electorala e Parlamentul acum? Candideaza cumva Parlamentul la presedintie? Din partea cui? Si de ce s-ar incheia pentru ei cursa electorala?

Crezi ca, daca lumea ar iesi masiv la vot si l-ar vota pe contracandidatul lui Base, ar iesi Base? Si, daca ar iesi Base, desi vointa a 90% dintre alegatori a fost, sa zicem, pro... Geoana, nu s-ar lasa cu putina poceala?

March Hare is online now    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:46   #29 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
acum am inteles ce vrei sa spui. vezi ca ti-a raspuns March Hare foarte ok.
imi aduc aminte de ministri care au zburat din post pentru gafe mult mai mici - Cioroianu, Ungureanu etc. in cazurile alea nu ti s-a activat avertizorul de "demitere abuziva", nu?

Hai sa iti zic de ce varianta Johannis (indiferent de cine apartine) era mai buna pt NOI, romanii ... Odata stiam sigur ca nu poate apartine UNUI SINGUR PARTID ... pt ca sunt 4 mari si tari ca il sustin si in orice formula de guvernare o propunea trebuiau sa cada la invoiala toti pe cum anume se vor imparti cabinetele (asta daca el e vreo marioneta de om si nu un independent) Deci nu putea un singur partid sa traga sforile pt ca toti l-au propus si toti trebuiau sa se inteleaga. Daca e cu adevarat independent atunci nu mai conteaza pt ca isi alege singur formula de guvernare dupa discutii preliminare cu toate partidele (asa ar fii normal), adica ar avea ultimul cuvant.
Formula Croitoru il pune direct pe Basescu in situatia de a-si alege singur si deliberat oamenii care trebuie sa ocupe pozitii cheie in noul guvern!
REPET - hai sa facem un pariu fictiv ca daca Croitoru trece de votul parlamentului CEL PUTIN LA MAI va fii un personaj Bascian! Sunt convins.

Sa nu se inteleaga gresit .. nu am nici o simpatie pt Johannis ala .. ma doar in cot de el si cat de bine a gestionat un oras. Nu are nici o legatura cu faptul de a conduce un STAT. Dar orice varianta inafara de cea a lui Basescu este una mai buna. Si nu am nici cu Croitoru nimic ... dar e varianta lui Base ... deci e clar omul sau intr-un fel sau altul.

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Quote:
Uhm... pai daca a vorbit de pe pereti, nu e bou? "Dar vai, de fapt am visat eu intr-o noapte ca Base fura voturi cu o roaba impinsa de EBA". E OK ca un ministru sa acuze fara dovezi un presedinte si un partid partener la guvernare, dar nu e OK ca acel ministru sa si-o ia in freza?
Si esti atat de sigur atunci cand ma contrazici categoric pentru ca, avand in mana dovezi clare de fraudare a alegerilor, totusi justitia a inchis ochii? Sau doar pentru ca-ti place tie sa fii sigur?
N-au fost alesi de noi, de asta sunt sigur, pentru ca noi nu l-am ales pe Iliescu. Bine, acum depinde despre care "noi" vorbesti.
In care cursa electorala e Parlamentul acum? Candideaza cumva Parlamentul la presedintie? Din partea cui? Si de ce s-ar incheia pentru ei cursa electorala?

Crezi ca, daca lumea ar iesi masiv la vot si l-ar vota pe contracandidatul lui Base, ar iesi Base? Si, daca ar iesi Base, desi vointa a 90% dintre alegatori a fost, sa zicem, pro... Geoana, nu s-ar lasa cu putina poceala?
Serios te intreb ... locuiesti in Romania ? sau inca nu ai avut tangente cu institutiile statului? Am impresia ca descrii o alta tara.

Cum in care cursa electorala e parlamentul ... Parlament = Partide Politice = Canditati la prezidentie din partea fiecarui partid ... mai ai nevoie de clarificari. DA parlamentul ca si formatiuni politice care il compun, in momentul de fata se afla intr-o cursa electorala.

Pt ca justitia inchide ochii in mod constant ... e chiar oarba as spune ... acum poate daca pe mine nu ma crezi ca nu am un teanc de dovezi in mana pe baietii aia de la FMI si din corpurile de control al UE care au concluzionat ca avem printre cele mai ridicate rate de coruptie din stalele membre UE in special in sectorul juridic, ii crezi.

Problema in definitiv pe care o avem e de conceptie, nu de apartenenta. Eu iti reamintesc ca nu sunt sustinator al nici unui partid/canditat etc. nu am afinitati ... tu probabil esti pro Base, nici nu are importanta asta. Important e ca nu recunosti cand cel pe care il sustii este un nemernic mai mare de cat restu pe care nu ii sustii. El transforma in acest moment intreaga scena politica intr-un fiasco care atrage dupa sine niste reactii pe care le resimtim chiar si noi ... astia morti de foame ... care cica suntem poporul. Leul s-a depreciat cel mai tare din ultimele 7 luni datorita crizei politice. Eu am rata destul de maricica in euro ca si multi altii. Deci ma intereseaza in mod direct ca un RETARDAT cu veleitati de Mao Zedong sa fie scos permanent din scena politica.

Last edited by biosock; 15-10-2009 at 17:59..

Old 15-10-2009, 17:47   #30 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Quote:
Culmea ipocriziei!

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 17:59   #31 (permalink)
standalone

Ipocrizia apare cand arati cu degetul la Andronescu dar nu arati cu degetul la Placinta/Ridzi, intre noi fie vorba, toate niste persoane-dezastru. Caci ce se intampla la MTS (fief PD-L) din punct de vedere al epurarii pe linie politica depaseste orice imaginatie, transforma PSD-ul pre-2004 in mic copil. Asta daca se consemneaza undeva ca demiterea de catre PD-L a ministrului PSD Andronescu a reprezentat cu adevarat marul discordiei.

Ginerele lui Isarescu este OK, a aparut in "revista presei" inainte de motiune, hmm!? Poate acum tata-socru sa coboare cursul. Cu dedicatie!

Pe de alta parte, iar s-au activat pe forumul de politica formatorii de opinie?

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 18:05   #32 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by atalbu View Post
Culmea ipocriziei!
?

Matrix, si tu te-ai activat sau esti doar in trecere? vezi ca astia ne dau banii abia pe 8 decembrie, dupa ce se numara voturile.

Old 15-10-2009, 18:09   #33 (permalink)
Registered User

@di[c.e]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Matrix View Post

Buna observatie, s-a dat un mass resurrection

@di[c.e] is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 18:12   #34 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daisy View Post
@biosock
eu nu cred ca Nica era in opozitie cind a facut declaratia aia. era foarte bine mersi in fruntea ministerului de interne. ce-mi plac astia care vin cu povesti contrafacute. uiti stimabile ca si noi eram in viata cind s-a petrecut si ca stim sa si citim.
pe de alta parte multi analisti politici au zis cu multe luni inainte ca PDL o sa incerce sa scape de PSD de la guvernare. Nica le-a oferit prilejul mai devreme decit se planificau. asa ca nu cred ca Base a fost luat pe nepregatite. eu il vad pe Base foarte calculat. voi astia care-l uriti credeti toate balivernele aruncate de voiculescu & Co. daca stai si judeci la rece vei observa ca Base nu a reactionat niciodata din impuls. e un politician pur singe. asta e parerea mea.
Iar parerea mea nu cred ca includea insinuari despre capacitatile unora de a citi si "rumega" informatii.

Ma faci sa rad ... Nica nu era in opozitie cand a ... Nica si restu PSD au fost si vor ramane in opozitie oricand nu e Geoana sau unu d`alor la Cotroceni. Valabil pt orice alt partid. Cand nu e reprezentatul lor la putere, si a demonstrat Base ca a fii presedinte poate insemna foarte mult intr-o tara in care cica presedintele nu prea are putere executiva, si de orice natura de altfel! Ma rog.
Daca nu ai citit tot normal ca nu s-a inteles. Base nu a fost mirat de nimic decat de reactia PSD prin demisia ministrilor ramasi dupa ce l-a carambat pe Nica, si am spus asta pt ca nu cred ca situatia in care se afla acum o urmarea. Acum a picat ceva in sondaje. Apoi (dupa demisia PSD de la guvernare) a fost firesc ce a urmat si pentru el, care ai dreptate, e pur sange politician ... din pacate e unul din Romania unde a fii pur sange politician inseamna sa fii un nemernic mai mare decat ceilalti nemernici.

DA ... eu sunt formatorul de opinie a urmatoarei conceptii politice! NU VOTATI PE NIMENI poate asa se voteaza intre ei.

Old 15-10-2009, 18:13   #35 (permalink)
standalone

Quote:
?

Matrix, si tu te-ai activat sau esti doar in trecere? vezi ca astia ne dau banii abia pe 8 decembrie, dupa ce se numara voturile.
Astia, care? Sa nu-mi zici ca ne intalnim la aceeasi casierie. Imposibil! Stam in sectoare diferite

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 18:13   #36 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

ontopic: ca sa vezi, Basescu a desemnat un liberal drept candidat pentru postul de prim-ministru.

matrix: tu esti la nivel de sector? man, poti mai mult, du-te si cearta-te cu aia de la centru!

Old 15-10-2009, 18:18   #37 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Quote:
ontopic: ca sa vezi, Basescu a desemnat un liberal drept candidat pentru postul de prim-ministru.
S-a aflat ce RH are Croitoru ?

Este Peneral sau Pederal?

Old 15-10-2009, 18:32   #38 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Quote:
Originally Posted by Matrix View Post

Esti optimist, eu am impresia ca unii il iubesc sincer.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 19:08   #39 (permalink)
Moderator

eu as vrea totusi sa-l aud mai mult de cateva minute povestind. cred ca voi trece peste aversiunea fata de firea si ma voi uita la emisiunea de azi.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 19:19   #40 (permalink)
Paranoia is natural

Mda, sa-l acuzi pe nica pentru afirmatiile lui si in acelasi timp sa-l scuzi pe basescu care face afirmatii de acelasi gen, la fel de nedemonstrate poate ca nu este chiar culmea ipocriziei, dar ESTE ipocrizie. Diferenta e ca nu avem un primpresedinte care sa-l zboare pe basescu

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules