![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
Iar vorbim ca sa discutam. V-a gasit acum sa va exprimati preferintele in functie de criterii si necesitati obiective. Ce anume credeti ca s-a schimbat in creierii lui Basescu astfel incit sa desemneze un premier capabil sa stea fara sprijin pe propriile picioare? Ii cautati lu' asta hibe ca si cum umerii lui vor fi intr-adevar apasati de greutatea deciziilor pe care va trebui sa le ia. Hotarirea lui Basescu este determinata de intentiile lui pe termen scurt si, prin urmare, nu vizeaza foarte exact un premier, ci un oarecare executant. Daca pina si in guvernul stabilit in iarna (pentru un intreg mandat, da? ) a ales tot un oarecare executant, de unde si pina unde ar prefera acum un individ voluntar, incapatinat, stapin pe sine?Asta nu inseamna ca pentru tabara adversa Johannis e altceva decit carne de tun. Daca mai zice cineva ca Johannis a fost propus de noua strutocamila majoritara in Parlament de dragu' binelui public, ma emotionez total si o sa mi se umple instantaneu curul de lacrimi calde, sincere. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Diferenta e ca lui Johannis nu s-a apucat nimeni sa-i gaseasca hibe, pe cand Croitoru a fost propus de cateva ore si deja "e incoerent, nu a mai luat decizii, o sa apara in can-can bicuit de prostituate", you know the drill. Erau sanse mai mari sa mearga prin ploaie si sa nu-l nimereasca vreo picatura decat sa fie "compatibil" in viziunea voastra.
__________________ Some people's songs are catchy but they don't touch the soul | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Tu de fapt ai decretat un "adevar" pe un teren virgin. Asa faceau si aia in Vestu' Salbatic, infigeau un ciomag in tzarina si decretau: This is my fuckin land, because I say so. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
tu asa te raportezi la oamenii din jur, binar? ori iubesti, ori urasti? ---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 08:14 ---------- Quote:
johannis a fost ales pentru ca e o figura populara, croitoru pentru ca e un tehnocrat apropiat unei alte figuri populare - isarescu. plus ca e tipul care a pierdut postul de viceguvernator in fata lui bogdan olteanu (vreau sa cred ca asta l-a convins pe basescu sa-l desemneze ).
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Cea mai esentiala calitate pe care domnu Croitoru nu o detine si nu o stapaneste pt simplu motiv ca nu a exercitat-o, este cea de Lider. Inca un motiv pt care putem crede foarte usor ca rolul sau in aceasta poveste este unul de michidutza a lu Base. Cum bine remaca CTP chiar intr-un editorial de ieri ... domnul Lucian Croitoru a fost consilier toata viata lui. Nu a avut in subordine pe nimeni (ma rog nu ma refer la etc. economisti care lucrau pt el sau mai stiu eu), ma refer la un rol cu adevarat important, decizional in care trebuie sa tai si sa iti impui punctele de veder cum ar fii normal sa faca din postura de Premier. Ori un individ care tot timpu a venit cu idei pt altii care daca l-au luat in seama bine, daca nu, nu, cum poate el sa isi asume conducerea unui guvern presarati cu cei mai versati si perversi oameni politici din Romania, cum sa isi impuna decizia?! PT. el nu poate fii vorba de discutie in contradictoriu cu Base sau cu cei care l-au postat acolo, e pus acolo sa ii faca pe plac lu domn Presedinte. Oricum nu va trece de Parlament ... am vazut aseara ca UDMR inca isi pastreaza pozitia de al sustine pe Johannis, si daca PD-L nu coopteaza macar un partid cu TOTUL pt sustinerea lui Croitoru nu poate obtine numarul de voturi. Da, si Johannis este un pion ... dar ... foarte important, nu este doar pionul lui X sau doar pionul lui Y ... este pionul lui X,Y,Z, etc. si daca nu se cade de acord intre cele 4 formatiuni atunci nu pot sa obtina un rezultat favorabil pt nimeni, nu se poate profita in mod direct de pe urma posturii in care l-au propus pe Johannis. La croitoru insa doar PD-L si Base detin puterea ceea ce intr-un stat democratic este foarte ingrijorator. Chiar nu vreau sa cred ca ajungem la vot ca sa optam intre dictatura si coruptie.
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote:
Ce zice el : Eu personal nu am nimic cu domnul Johannis, chiar imi este simpatic si il cred un om cu personalitate si cu care se poate discuta in multe probleme, este un profesionist ... dar cum puteam sa il propun pe el cand stiam ca in spatele lui se afla o mana de oameni corupti care tremura de frica ca isi vor pierde privilegiile, ar fi iinsemnat sa imi incalc toate principiile pt care am luptat toti acesti ani. Adica in alte cuvinte ... toata bataia dmnului Base a fost strict personala in acesti 5 ani impotriva hienelor care NICIODATA nu vor disparea (cum tot insinueaza el sau vrea sa ne faca sa credem) si mai important sunt hienele care il ameninta pe EL in mod direct ca stie ce urmeaza la votarile din decembrie ... de fapt lui ii este frica sa piarda controlul asupra guvernului ... are nevoie de asigurari pt ca nu mai este favoritul poporului. Si culmea nesimtirii ... il intreaba maimutoiu ala de Morar .. Daca "majoritatea" venea cu propunerea Croitoru ce raspuns le dadea-ti? Categoric afirmativ ... Croitoru era premier acum!!! haha Chiar asa de prosti ne cred astia ... da chiar asa de prosti ne cred. ---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:26 ---------- Quote:
Nu cu Boc ... cu unul de-al sau oricine care sa propuna o formula de guvernare ca cea a lui boc cu cativa din PD-L in pozitii cheie la ministere. Boc ia refuzat-o personal sa mai ocupe postul de premier ... a marturisit aseara Base la B1. Boc eventual sa primeasca un minister. Sau da, sa ramana formula interimatului pana la alegeri ... oricum daca se refuza de 2 ori propunerea presedintelui se ajunge la anticipate care se vor organiza dupa prezidentiale .. deci e bine si cazul asta pt base. ---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:29 ---------- Oricum ceva foarte ciudat ... sunt curios daca a mai patit cineva aseara. Ma uitam in tandem la B1 la Nasu (nu cu SH ci cu S) si la A3 la Gadea ... La antena 3 de in repetate randuri ... am inteles pana la urma si de la Gadea (care a facut o linie pe care puteam sesiza chestia) ca pe reteaua RDS si pe UPC (eu sunt pe upc) s-a codat canalul in timpul emisiuni in mod suspect. Repet, de mai multe ori ... daca nu schimbai canalul nu isi mai revenea. Bineinteles ca topicul discutiei pe A3 era Base cu propunerea lui ... si multele chestii pe care omul de rand le scapa dar dementul de Stan sau tampitul de Ciutacu nu le trece cu vederea. Curios!
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! Last edited by biosock; 16-10-2009 at 09:56.. | |||
|
| | #69 (permalink) | |||
| Quote:
fiindca nu sunt presedintele sau vreunul din cei care influenteaza alegerea, sunt un gigel oarecare pe un forum . Dar ca fapt divers, a obtine 3 mandate consecutive stiam ca e totusi o realizare pe care Boc sau Basescu (sau Oprescu na) nu au realizat-o .Din nou, nu spun ca dl Croituru nu este un om capabil, sunt constienti ca nu a ajuns acolo doar pentru ca e ginerele lui Isarescu, insa nu a dovedit nimic dpdv administrativ; prefer un om care a trecut prin asta decat unul care nu. N-as avea nimic impotriva variantei "Croitoru-ministru de finante" in guvernul astau mandat limitat. ---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:36 ---------- Quote:
![]() Quote:
.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | ||||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
In rest, mi-e cam indiferent cine si ce face. Dar, avand in vedere ca baietii nu prea fac nimic pentru Romania, macar sa se bata. Paine nu se da, bagati circ. Poate-si rupe vreunul gatu'.
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
O carte jucata bine si nu prea bine de Basescu. Eu de cand il stiu pe cheliosul asta, urmareste alegeri anticipate. Cred ca masa la hranit cu alegeri anticipate. Daca parlamentul nu-l valideaza pe Croituru cel viteaz, base va mai propune un alt Boc. Si poate poate, ajunge la anticipate. Odata cu alegerile prezidentiale posibil... macar in aceeasi perioada.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Cand ajungi la concluzia aia exista doar doua ipoteze: 1. Presupui ca Baselu e reales ca sa inceapa procedura de dizolvare 2. Presupui ca oricare din ceilalti 3 doresc dizolvarea parlamentului (tine minte, parlamentul se dizolva doar la "cererea" presedintelui) Ai spus ca 1 e fals, deci inseamna ca esti de acord cu 2. Nu-l vad nici pe Geoana nici pe Antonescu dizolvand parlamentul imediat ce sunt alesi(la Oprescu exista o posibilitate, insa nu-l vad om de turul 2 momentan).
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
ps: ce va place sa va lafaiti in expresia asta, criza profunda...
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |