![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
In cazul respingerii alegerii sale providentiale, Basescu are o propunere de rezerva : Băsescu ameninţă cu un premier politic, dacă Croitoru nu este învestit - Mediafax Oglinda, oglinjoara, cine sa fie oare acel partid ? | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Some people's songs are catchy but they don't touch the soul | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Articolul din linkul lui Cormix arata perfect cat de marsava poate sa fie gluma asta de presedinte. Striga sus si tare ca va propune un premier din partidul cu majoritate parlamentara, numai ca evita sa mentioneze ca lucrul asta s-ar putea aplica numai in cazul unei majoritati absolute, adica jumatate +1, ceea ce nu exista in momentul de fata. Numai asa face marinarul politica, asa stie el. Ah si ca tot se vorbea mai devreme despre cine a declansat criza politica din ultima vreme... S-a afirmat ca Nica merita sa fie demis pentru afirmatiile facute fara acoperire. Daca in cazul lui Berceanu problema poate fi interpretabila, cum ramane atunci cu Ridzi si cu Udrea? Doua penale pentru care nu s-a sesizat nimeni din PD-L. Astea n-au mai facut afirmatii fara acoperire, au furat direct sute de mii de euro.
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Quote:
| ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Nu am sustinut niciodata vreo decizie de-a lui Basescu, desi l-am votat. L-am urmarit obiectiv si deschis la minte tot timpul, dar dupa spriturile cu Becali, dupa fazele cu tiganca imputita, cu mogulii si razboiul declarat presei, dupa Boc, Ridzi si Udrea, etc, parca n-am cum sa nu-mi pierd din obiectivitate si sa incep sa-l injur. Nu ma socheaza ca sunt oameni de rand care l-au sustinut, ma socheaza ca sunt oameni de rand care INCA il sustin si acum, dupa toate lucrurile pe care le-a facut si FARA ca vreunul din ei sa traiasca mai bine datorita lui Basescu. Pur si simplu nu inteleg cum si de ce?! Pai cand ai o dezbinare atat de evidenta in randul oamenilor simpli (nu al politicienilor cu interese) de parca unii ar trai in Romania si altii in Finlanda, parca nici macar un bolovan noroit n-ai putea sa darami de la putere, d-apoi o masinarie politica... E trist!
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
Adica tu... si el te-a... si totusi tu... | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Quote:
) ca Base va dizolva parlamentul ... am spus doar ca daca astia refuza el castiga destul timp ca sa mai prinda alegerile prezidentiale cu guvernul fantoma interimar care exista si in acest moment. Nici nu il intereseaza nimic altceva in momentul de fata ... Daca va trece de alegeri victorios are timp sa dizolve cat vrei tu parlamentul ... oricum a amenintat ca nu va scapa de refendum in orice situatie ar ajunge Base la final ... il propune inainte de alegeri .. are dreptul. Ma rog ... referendumul vizeaza o problema care in momentul de fara ii enerveaza doar pe astia din opozitie (cei multi in cazul de fata)E simplu fratilor ... tine doar de putina ratiune obiectiva - pt cine mai are asa ceva! Base are un singur scop, cum spunea aseara la Gadea dl. Stan: "Omu a pierdut (nu de tot) guvernul si acum incearca sa il recastige prin orice mijloace incat el (base) sa nu fie nevoit ca la alegeri sa stea cu morcoveatza in cur ca doar doar iasa Geoana sau Crin presedinte si el v-a zbura puternic din scena politica. Are nevoie de asigurari chiar si prin frauda ca scaunul sau este asigurat ... si cum altfel sa realizezi asta decat detinand Guvernul - executivul cu ministerele aferente - si atentie, el inca le detine pt ca guvernul interimar e format exclusv din omeni din PD-L ... fratilor astia inca se afla in exercitiu!!! SI vor ramane in exercitiu chiar si cu/mai ales cu Croitoru premier.
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Adica e OBLIGAT sa puna pe unu din PD-L ... nici in filme de groaza ... Mi-l imaginez cum statea saracu in birou la el si-si spunea: "No ... ce sa fac daca astia nu au vrut sa accepte pe "independentu" asta de Croitoru ... fata palida ... baiat bun ... trebuie sa propun pe unul din PD-L ca asa spune constitutia! Iar eu nu ma abat de la constitutie nici mort ... Nutzi, adu-mi te rog o fila din constitutie ca am ramas fara hartie de cur! Imediat Base ... vezi ca ai ramas fara copii de Constitutie ... te-ai sters la cur cu toata Base ... ma duc dupa hartie igenica, sau continuam cu Codu Penal ?"
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Tu nici pana acum n-ai inteles ca presedintele poate sa desemneze pe cine vrea el? Poate daca nu va fi validat Croitoru, a doua oara o va desemna pe Mirabela Dauer, in speranta ca va multumi pe toata lumea.
__________________ Some people's songs are catchy but they don't touch the soul | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
@bibu teoretic poate sa faca asta dar ceea ce face el acum se numeste abuz. Practic o singura persoana poate sa dizolve parlamentul daca i se scoala lui pe timpul mandatului cand nu-i convine ca majoritatea parlamentului nu este de acord cu guvernul si cu presedintele. Acesta este un abuz de putere care n-ar trebui sa existe.
__________________ codetaku | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Atunci esti in asentimenul lui Crin, care considera ca e un abuz si in consecinta se va adresa Curtii Constitutionale, sa lamureasca lucrurile. Dar avand in vedere rata de succes a demersurilor PNListo-PSDiste, nu mi-as tine respiratia.
|
| | #93 (permalink) | ||
| Quote:
. Printre detalii avemQuote:
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
Eu tot ma chinui sa arat ca el e curios sa isi puna un OM DE-AL SAU !!! Stiu ca poate sa propuna pe oricine dar ... cum vii sa spui dupa ca dupa ce o "majoritate" parlamentara a venit cu propunere o si tu ai ales sa nu o iei in considerare (desi nu e in spiritul constitutiei si mai important a crizei de fata pe care o prelungesti VOIT) ... daca alegerea ta curenta va fii respinsa spui ... ca nu te abati de la constitutie si propui pe unul din partidul cu cei mai multi membrii in parlament = PDL. Adica tot om de-al tau ... dar ii lasi pe cei din partid sa vina cu propunerea !!! WTF chiar nu se vede?!?!?!?! TOT EL VA ALEGE o papusa de-a sa! ---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:03 ---------- Quote:
Daca va reusi sa iasa castigator din toata magaria asta in care s-a afundat efectiv inseamna ca are potentialul sa schimbe orice din postura de presedinte ... sper totusi ca mai exista ratiune in tara asta si va pierde VADIT! desi sondajele il plaseaza in turul 2 sigur.
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Mi s-a spart globul de cristal si prefer sa ma abtin de la comentarii pentru viitor (oricum in 2012 vine meteoritu' nu? ). Orice s-ar intampla, mai am o farama de speranta de la UE, care sper ca nu v-a accepta ca un stat membru sa o ia prea mult pe aratura.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Daca era asa simplu si frumos ... din pacate cred ca UE poate in orice moment sa reconsidere statele componente si sa mai taie din ele daca crede de cuviinta (sigur nu inseamna ca o va si face - doar spuneam) ... ca acolo unde conteaza dom` prezident nu mai are nici un fel de putere. Macar nu mai imi adu aminte ... cand stiu ca il avem pe Becali, Vadim si EBA ca persoane conecte la UE ... vai de quarcii nostrii
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Din cate imi amintesc, odata dobandit statutul de membru UE, nu poate fi revocat. Cel mult, sa incheie parteneriatele din planul economico-financiar. Daca tot ne dam cu parerea, macar sa ne axam pe lucruri concrete. | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
asta fiind cel mai mare forum din Romania, nu m-ar mira ca cei care-l sustin pana-n panzele albe sa aibe carnet de partid sau cine stie ce combinatii. mi-e scarba de tara asta. credeam ca dupa Nastase nu poate urma ceva mai rau, mai ales ca suntem ancorati in UE si stau si altii cu ochii pe noi. e halucinant ce se intampla..
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" ![]() Street Fighter4 tag: pokeshark | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |