Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-10-2009, 16:44   #101 (permalink)
Moderator

nu cred ca l-ai vazut obiectiv pe nastase (din moment ce il asociai cu un maximum al raului), s-ar putea sa nu-l vezi obiectiv nici pe asta. trebuie probabil sa-ti ajustezi scara de masura, pentru ca te asigur ca poate fi mult, MULT mai rau decat e acum.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2009, 19:26   #102 (permalink)
Default User

biosock's Avatar

Quote:
Originally Posted by CEO View Post
Din cate imi amintesc, odata dobandit statutul de membru UE, nu poate fi revocat. Cel mult, sa incheie parteneriatele din planul economico-financiar.
Daca tot ne dam cu parerea, macar sa ne axam pe lucruri concrete.
Pai chiar si in cazul asta nimic nu ma opreste sa presupun orice tip de situatie in care cei care conduc treburile la UE sa nu aiba o alta solutie. Sa presupunem ca situatia de fata se perpetueaza inca 1 an ... crezi ca aia vor sta dupa Rumunija sa isi rezolve conflictele 20 de ani pana sa vina cu rezultatele pe care UE le cere ca si garantii pt banii care ii primim!?
Desigur ca am exagerat ... era doar o ipoteza cu foarte putine sanse de reusita ca UE sa ne retraga statutul de tara membra ... DAR ... exista oricand (pt ca vorbim de romania) sansa ca ceva sa poticneasca orice efort pe care l-ar depune UE ca sa ne aduca pe drumul cel bun ... si cred ca orice statut dobandit in orice formula daca se creeaza o situatie nemaintalnita poate fii modificat ... doar a fost facut tot de cei care acum ne impun conditiile ca sa putem primi banii. Ce i-ar opri sa zica ... daca nu reusiti sa ... nu va vom mai acorda nici un ban! In cazul asta Romania intra in moarte economica si involueaza ... apoi sa zica .. daca nu sunte-ti capabil pana in 2015 sa ... va vom exclude ! E fabulatie intradevar ... dar de la un moment cred ca si cele mai luminate minti din UE incep sa isi puna intrebari in legatura cu tara asta ... iar marea MAREA problema a hienelor din Parlament este ca pa` AIA nu ii mai pot minti.
You`re an inanimate fucking object!

biosock is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 18:45   #103 (permalink)
standalone

Guvernul Croitoru: Pogea, Berceanu, Videanu, Blaga, Paleologu şi Predoiu rămân

Asadar avem o propunere de guvern PDL, vorbea cineva de guvern tehnocrat?

It will fail. PDL-ul va arata cu degetul spunand ca tara e in criza din cauza "celorlalti", iar "ceilalti" vor da vina pe Basescu.

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 19:39   #104 (permalink)
Moderator

sigur ca va esua. corect vorbind, croitoru a ajuns sa-si formeze gasca pe modelul pdl pentru ca restul lumii i-a refuzat dialogul/sustinerea.

adevarata sa problema acum e ca nu-si depune mandatul, ci insista sa duca sarada pana la capat. astea sunt insa instructiunile de la maestrul jocului.

Old 23-10-2009, 20:24   #105 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

Cu toata aprecierea pe care o am pentru el, de data asta a dat cu bata in balta.

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 23-10-2009, 20:31   #106 (permalink)
pow scouter

shakalu2003's Avatar

o marioneta
face basescu vodoo cu el

shakalu2003 is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 20:41   #107 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Matrix View Post
Guvernul Croitoru: Pogea, Berceanu, Videanu, Blaga, Paleologu şi Predoiu rămân

Asadar avem o propunere de guvern PDL, vorbea cineva de guvern tehnocrat?
1. Care guvern tehnocrat? Stiu foarte exact ce a spus Basescu la tembelizor: el vrea guvern politic, nu mai e vremea tehnocratilor, partidele tre' sa-si asume guvernarea, bla bla.
2. Daca tot e vorba de niste nominalizari de sacrificiu pentru un Guvern care nu va trece - Basescu stie, PD-L-ul stie, "majoritatea transparenta" stie, tu stii, eu stiu ca asa stau lucrurile, atunci in ce masura mai conteaza numele nominalizate?
3. M-as gindi mai degraba ca astea sint niste nume de pedelisti care nu vor face parte din urmatorul guvern "stabil", in situatia in care Basescu va avea un cuvint de spus la alcatuirea lui. "Ati vazut, nu va vor aia, nu v-au votat data trecuta" - mi se pare o metoda foarte eleganta de a se descotorosi de niste 'aliati' care nu ii (mai) convin si / sau a caror credibilitate s-a erodat in Guvernul anterior. In concluzie, asta ar putea fi o miscare specifica Basescului, asa cum il stiu eu. Time will tell.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 20:42   #108 (permalink)
Alexei

Adevaru'ca Berceanu merita. Macar pentru sutele de km de autostrada promise

Stukov is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 23:02   #109 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

care mai, a zis Boc ca ei fac 42km de autostrada in timp ce ailalti au facu 8! Mai raman ceilalti 1958km, dar primii 42 sunt cei mai importanti. Veti vedea voi, peste 46 de ani, dupa ce vor fi gata cei 2000km, ca Berceanu a fost cel mai bun!
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 23:23   #110 (permalink)
Registered User

bibu's Avatar

A promis 90 si au fost executati 42. Orban cum a stat? Nu de alta, dar sa stim la ce sa ne asteptam in caz ca imboboceste floarea de Crin.

bibu is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 23:40   #111 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
adevarata sa problema acum e ca nu-si depune mandatul, ci insista sa duca sarada pana la capat. astea sunt insa instructiunile de la maestrul jocului.
Croitoru a fost pus acolo sa traga de timp nu sa faca guvern. mai sunt 4 saptamini pina la vot. pina se respinge guvrnul asta, pina se nominalizeaza alt premier, pina isi face si ala cabinet ajugem in ziua de vot. intentia lui Basescu dupa parerea mea a fost de la bun inceput asta. pacat ca ceilalti nu se prind si-i fac jocul.

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 23:47   #112 (permalink)
Moderator

sigur. insa nu cred ca ceilalti nu s-au prins. nu au ce face insa.

Old 24-10-2009, 00:14   #113 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Saracii. Cum voiau ei sa faca un bine acestei tari si cum isi bate acest dictator joc de idealurile, nazuintele noastre. Geoana presedinte, Geoana presedinte!

edit: a venit marcelinosar! thank god! democratia e din nou pe miini bune

Last edited by stiller; 24-10-2009 at 00:27..

stiller is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2009, 00:24   #114 (permalink)
Banned

Basescu s-a gandit bine. O sluga credincioasa precum Boc nu are cum sa mai gaseasca in tara asta.

Deci sa numesc un ofiter acoperit SRI. Sa traiti sefu`! La ordinele dumneavoastra sefu`!

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2009, 00:28   #115 (permalink)
Registered User

bibu's Avatar

Ce faci marcelino, s-a terminat Badea? Ce zicea?

bibu is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2009, 10:10   #116 (permalink)
Banned

Blaga e total nepotrivit la turism.

Cum va putea grasanul ala sa danseze tontoroiul, sa se dea cu bicicleta, sa calareasca calul, sa se pupe cu salvamarii... sau alte actiuni specifice pentru acest minister.

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2009, 18:28   #117 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

actiunile specificie ministerului turismului? cred ca te-ai uitat cam mult la udrea

oricum nu ii iau apararea

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 24-10-2009, 21:57   #118 (permalink)
drl

E ironic, banuiesc.

Croitoru e doar o alta sluga. Basescu a profitat de faptul ca pd are in plus cativa demnitari fata de psd si a desemnat prim-ministrul propus de ei, adica tot de el. Trebuie sa fi naiv sa crezi ca nu Basescu e presedintele pdului. Boc e doar de fatada. Oricum sunt toti niste nenorociti si ceea ce intreprind ei n-are absolut nici o legatura cu noi.

Iar, atat timp cat vor mai exista mase de oameni care pot fi manipulate asa cum sunt in prezent, Romania va ramane aceeasi.

Probabil se vor duce vreo 7-8 milioane romani la vot...destul de trist. Vreo 4 joaca la bingo in fiecare duminica....ce sa le ceri. Astia sunt oamenii.

drl is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 17:43   #119 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

Foarte tendentios, dar amuzant: Programul de guvernare al lui Croitoru a fost scris de un student basarabean - Capital.ro

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 23:27   #120 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

Ce penibili sunt astia de la capital.ro
Stundetii aia nu au acces nici macar la 10% din toate informatiile din banca

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules