![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
nu cred ca l-ai vazut obiectiv pe nastase (din moment ce il asociai cu un maximum al raului), s-ar putea sa nu-l vezi obiectiv nici pe asta. trebuie probabil sa-ti ajustezi scara de masura, pentru ca te asigur ca poate fi mult, MULT mai rau decat e acum.
| ||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
Desigur ca am exagerat ... era doar o ipoteza cu foarte putine sanse de reusita ca UE sa ne retraga statutul de tara membra ... DAR ... exista oricand (pt ca vorbim de romania) sansa ca ceva sa poticneasca orice efort pe care l-ar depune UE ca sa ne aduca pe drumul cel bun ... si cred ca orice statut dobandit in orice formula daca se creeaza o situatie nemaintalnita poate fii modificat ... doar a fost facut tot de cei care acum ne impun conditiile ca sa putem primi banii. Ce i-ar opri sa zica ... daca nu reusiti sa ... nu va vom mai acorda nici un ban! In cazul asta Romania intra in moarte economica si involueaza ... apoi sa zica .. daca nu sunte-ti capabil pana in 2015 sa ... va vom exclude ! E fabulatie intradevar ... dar de la un moment cred ca si cele mai luminate minti din UE incep sa isi puna intrebari in legatura cu tara asta ... iar marea MAREA problema a hienelor din Parlament este ca pa` AIA nu ii mai pot minti.
__________________ Harry! ... Harry! What? It`s an inanimate fucking object. You`re an inanimate fucking object! | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Guvernul Croitoru: Pogea, Berceanu, Videanu, Blaga, Paleologu şi Predoiu rămân Asadar avem o propunere de guvern PDL, vorbea cineva de guvern tehnocrat? ![]() It will fail. PDL-ul va arata cu degetul spunand ca tara e in criza din cauza "celorlalti", iar "ceilalti" vor da vina pe Basescu. | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
sigur ca va esua. corect vorbind, croitoru a ajuns sa-si formeze gasca pe modelul pdl pentru ca restul lumii i-a refuzat dialogul/sustinerea. adevarata sa problema acum e ca nu-si depune mandatul, ci insista sa duca sarada pana la capat. astea sunt insa instructiunile de la maestrul jocului. | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Cu toata aprecierea pe care o am pentru el, de data asta a dat cu bata in balta.
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
2. Daca tot e vorba de niste nominalizari de sacrificiu pentru un Guvern care nu va trece - Basescu stie, PD-L-ul stie, "majoritatea transparenta" stie, tu stii, eu stiu ca asa stau lucrurile, atunci in ce masura mai conteaza numele nominalizate? 3. M-as gindi mai degraba ca astea sint niste nume de pedelisti care nu vor face parte din urmatorul guvern "stabil", in situatia in care Basescu va avea un cuvint de spus la alcatuirea lui. "Ati vazut, nu va vor aia, nu v-au votat data trecuta" - mi se pare o metoda foarte eleganta de a se descotorosi de niste 'aliati' care nu ii (mai) convin si / sau a caror credibilitate s-a erodat in Guvernul anterior. In concluzie, asta ar putea fi o miscare specifica Basescului, asa cum il stiu eu. Time will tell. | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
care mai, a zis Boc ca ei fac 42km de autostrada in timp ce ailalti au facu 8! Mai raman ceilalti 1958km, dar primii 42 sunt cei mai importanti. Veti vedea voi, peste 46 de ani, dupa ce vor fi gata cei 2000km, ca Berceanu a fost cel mai bun!
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Croitoru a fost pus acolo sa traga de timp nu sa faca guvern. mai sunt 4 saptamini pina la vot. pina se respinge guvrnul asta, pina se nominalizeaza alt premier, pina isi face si ala cabinet ajugem in ziua de vot. intentia lui Basescu dupa parerea mea a fost de la bun inceput asta. pacat ca ceilalti nu se prind si-i fac jocul.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Saracii. Cum voiau ei sa faca un bine acestei tari si cum isi bate acest dictator joc de idealurile, nazuintele noastre. Geoana presedinte, Geoana presedinte! edit: a venit marcelinosar! thank god! democratia e din nou pe miini bune Last edited by stiller; 24-10-2009 at 00:27.. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
actiunile specificie ministerului turismului? cred ca te-ai uitat cam mult la udrea ![]() oricum nu ii iau apararea
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 |
E ironic, banuiesc. Croitoru e doar o alta sluga. Basescu a profitat de faptul ca pd are in plus cativa demnitari fata de psd si a desemnat prim-ministrul propus de ei, adica tot de el. Trebuie sa fi naiv sa crezi ca nu Basescu e presedintele pdului. Boc e doar de fatada. Oricum sunt toti niste nenorociti si ceea ce intreprind ei n-are absolut nici o legatura cu noi. Iar, atat timp cat vor mai exista mase de oameni care pot fi manipulate asa cum sunt in prezent, Romania va ramane aceeasi. Probabil se vor duce vreo 7-8 milioane romani la vot...destul de trist. Vreo 4 joaca la bingo in fiecare duminica....ce sa le ceri. Astia sunt oamenii. | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Foarte tendentios, dar amuzant: Programul de guvernare al lui Croitoru a fost scris de un student basarabean - Capital.ro | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Ce penibili sunt astia de la capital.ro Stundetii aia nu au acces nici macar la 10% din toate informatiile din banca
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |