![]() |
| | #143 (permalink) | |||
| Quote:
Pogea?Videanu?Sulfina Barbu? Berceanu?Quote:
.Quote:
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | ||||
|
| | #144 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Am ras vreo 10 minute la stirea asta - Şeful misiunii FMI s-a întâlnit cu Graţiela Iordache, însă nu crede că este necesar un control medical Saraca gratie PDL-ista, au ajuns-o blestemele. Ceva efecte secundare de la impozitul forfetar? Mare, mare surpriza si cu Croitoru. Sa vedem acum cu ce iese voievodul la interval, e un joc al nervilor, pe nervii tuturor. Basescu Quote:
Quote:
| ||
|
| | #146 (permalink) | ||
Termenul stabilit pentru trimiterea bugetului in parlament era de 15 octombrie. Miscarea din parlament a "coalitiei monstruoase" a fost in ideea de a arata ca astia de acum din guvern sunt niste cacaciosi depasiti de situatie. Si cam au dreptate. E drept, scuza ar fi ca pe la Finante bantuie gripa H1N1, vezi mai sus. | ||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Join Date: Dec 2005 |
E clar ca acest guvern a fost facut la misto, doar de dragul de a fi respins de parlament. Si la fel va fi facut si al doilea. Probabil ca V. Blaga va fi urmatorul mininstru desemnat(sau Udrea, Videanu, Berceanu). Iar va fi respins de parlament, iar Basescu poate dizolva parlamentul, nu? In cazul in care va fi ales din nou ca presedinte.
| ||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
E clar ca se joaca totul pe o singura carte. Iese Base = alegeri anticipate. Iese Geoana, distractia continua cu baronii infometati in faza asta. Iese Crin (prin absurd), o sa-l vrea pe neant si astialalti nu vor accepta, circul continua oricum.
| ||
|
| | #152 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
and the beat goes on ![]() Mineriada Aliantei Anti in Parlament - Opinii - HotNews.ro ---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ---------- Quote:
| ||
|
| | #153 (permalink) | ||
|
E interviu cu el pe Money Channel. Omul pare competent, inteligent si cu toate astea nu pot sa cred ca a venit singur cu aberatia aia de propunere de guvern. As a side note Berceanu, Pogea etc. au fost "compromisuri acceptabile" aparent , cine stie ce a "negociat".
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
Voi il tot citati pe Tapalaga presupun, in gluma, asa. Nu de alta, dar thread-ul nu are nevoie de mandoline precum Tapalaga sau Ciutacu, e suficient zgomot de fond. Quote:
| ||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
1. Matrix - faci o mare greseala cand il alaturi pe Tapalaga langa Ciutacu ... nu sunt platiti la fel si nici tinta nu e acelasi ... eu cred ca trebuie sa mai citesti unele articole ale ambilor ... aa scuze ciumpalacu nu stie sa scrie coerent decat daca scrie 'analize politice'... 2. shakalu - ai o problema grava de logica : parlamentarii ca si presedintele sunt alesi prin exercitiu democratic ... ceea ce fac ei numa' democratie nu se numeste pentru ca ei se cam p**a pe deciziile unuia ales tot de popor ca si ei... 3. Croitoru a zis "misiunea mea s-a încheiat" ... propun inchiderea threadului pentru evitarea unor inflamari inutile pe marginea acestui subiect
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
Da, ar fi o mare greseala sa compari mandolinele intre ele. Unul zice penis celalalt mula cu p. Unul targeteaza electoratul inteligent (tm) care isi citeste feed-ul dimineata si celalalt baietii "duri" care se uita la Badea. OK. Nu stiu cum sunt platiti, daca stii tu e OK si asta. Important e sa vorbim in continuare de mandoline. | ||
|
| | #158 (permalink) | ||
|
Nu am zis de ce "canta"... ci modul in care o fac... si problema este simpla: unul pune punctul pe i altul nu stie ce pune, unde pune, de ce pune, stie doar ca trebuie sa puna ceva impotriva cuiva...3 Si eu sincer am o scarba enorma pentru cei "anti" care nu stiu decat acea varianta fara sa aibe macar un dram de coerenta in a sustine ceva pro al lor... Nu cred ca meseria de "Gica contra" ca ar trebui sa fie integrata in agenda unui "ales al poporului".
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură Last edited by mache; 04-11-2009 at 23:55.. | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
mache, eu cred ca faci misto Cum ai putea sa numesti "alianta anti", sa ii acuzi ca nu stiu decat sa fie "anti", cand ei iti vin tot timpul cu propuneri, cu alternative.Iar am auzit ieri la radio un imbecil din asta gen tapalaga cu sintagma "dictatura majoritatii". Serios, oamenii sunt bolnavi si pierd orice urma de ratiune pe care pot doar sa presupun ca au avut-o candva. Basescu si propunerile lui sunt asa... fanteziste. Ce sa zic vrea el premier de la PDL. Pai sa-l propuna ca nu-l alege nici dracu. Daca e cineva speriat de anticipate, cred ca PDL este. Doamne ajuta de anticipate, s-ar termina circul odata ce PDL n-ar mai obtine atat de multe mandate. | |||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Quote:
PS: daca tot suntem pe topicul cu primul ministru desemnat mi-am amintit fara sa vreau o duma din campanie de acum vreo saptamana. In esenta e Basescu facand-o pe-a durul la GDS. Asa ca am facut niste research pe goagal si am gasit asta pe http://www.dapnl-pd.ro/: 2.5. Procedura de alcatuire a guvernului 2.5.1. Procedura de desemnare a primului ministru 2.5.1.1. Candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru se desemneaza de catre Copresedintia Aliantei 2.5.1.2. In cazul in care Copresedintia nu ajunge la un acord, candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru se desemneaza de catre partidul cu cel mai mare numar de parlamentari; 2.5.1.3. La desemnare, Primul Ministru isi asuma programul de guvernare si protocolul Aliantei; 2.5.1.4. Guvernul va cuprinde un singur post de Vice Prim Ministru, detinator al unui portofoliu, care va reveni partidului, membru al aliantei, care nu detine postul de Prim Ministru; 2.5.1.5. Primul Ministru va consulta Vice Prim Ministrul in deciziile privitoare la numiri in functii de demnitate publica, respectiv destituiri. In cazul in care exista un dezacord decizia va reveni CNC. Deci in cazul in care copresedentia PNL-PD (Tariceanu-Basescu, ulterior Boc), alianta care l-a propulsat pe Basescu presedinte, nu ajunge la un consens asupra primului ministru desemnat el va fi numit de partidul cu cei mai multi parlamentari dintre cele 2 adica PNL. Deci Basescu s-a laudat la GDS ca era dispus sa incalce protocolul Aliantei inca din decembrie 2004. Sunt curios daca PNL i-ar fi dat voturile daca ar fi numit un premier PD in totala contradictie cu protocolul DA. Oricum e usor sa te dai macho dupa 5 ani, Basescu dovedeste a mia oara ca e dispus ca calce pe absolut orice si oricine.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. Last edited by Greg; 05-11-2009 at 10:30.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |