Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-11-2009, 17:35   #141 (permalink)
pow scouter

shakalu2003's Avatar

he he uiti ca e campanie si e nevoie de gologani

shakalu2003 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 17:39   #142 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
...la votul de azi, in afara de golaneala si de un comportament gen becali, eu nu am vazut nimic.
Te rog sa nu il jignesti pe Becali comparindu-l cu nesimtitii astia! Becali saracul e funny asa cum e...

oldshooterman is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 17:46   #143 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Quote:
LOL pai atunci trebuiau sa voteze cu DA astazi
Tu ai vazut componenta presupusului Guvern? Pogea?Videanu?Sulfina Barbu? Berceanu?

Quote:
altfel ai fi stiut ca nu i-a dat nimeni afara de la guvernare ci le-a fost demis un ministru pe motive aparent concrete.
Depinde de definitia ta pentru cuvantul "concret". Stabileste una si dupa aia judeca-l si pe Basescu la acelasi standard atunci cand spui daca cineva trebuie demis sau nu .

Quote:
Eu zic sa se imprumute pentru salarii dom'le
In caz ca nu cunosteai, statul se imprumuta deja (d'aia nu poti tu sa te duci la banca sa iei credit, ca esti client mai riscant decat statul) si se va imprumuta in continuare sufocand mediul privat care chiar sufera de criza.
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 18:20   #144 (permalink)
standalone

Am ras vreo 10 minute la stirea asta - Şeful misiunii FMI s-a întâlnit cu Graţiela Iordache, însă nu crede că este necesar un control medical

Saraca gratie PDL-ista, au ajuns-o blestemele. Ceva efecte secundare de la impozitul forfetar?

Mare, mare surpriza si cu Croitoru. Sa vedem acum cu ce iese voievodul la interval, e un joc al nervilor, pe nervii tuturor.

Basescu
Quote:
Eu il respect pe primarul Johannis, dar este pacalit in momentul de fata pentru ca stiu foarte bine cine se aseaza in spatele lui: interesele lui Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie. Pentru ca nu voi da satisfactie nici de aceasta data sa aiba Guvernul pe care si-l doresc ei, se va pravali din aceasta dupa-amiaza potopul de injurii si atacuri pe televiziunile lui Vantu si Voiculescu
Restul lumii
Quote:
Am asistat astazi la cronica unui esec anuntat. Legea democratiei si-a spus cuvantul, majoritatea din Parlament s-a impus. Vom solicita, conform Constitutiei, reluarea consultarilor cu seful statului, pentru ca il sustinem in continuare pe Klaus Johannis ca premier", a anuntat, la finalul votului din Parlament, liderul social-democrat Mircea Geoana. "In mod evident, vom vota in Parlament impotriva oricarei alte propuneri de premier desemnat, in afara lui Klaus Johannis", a declarat si liderul liberal, Ludovic Orban.

Matrix is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 18:25   #145 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Matrix View Post
Mare, mare surpriza si cu Croitoru. Sa vedem acum cu ce iese voievodul la interval, e un joc al nervilor, pe nervii tuturor.
Treaba merge de la sine, nu ai observat? (faza cu parlamentul si bugetul, de ex...)

Old 04-11-2009, 18:32   #146 (permalink)
standalone

Termenul stabilit pentru trimiterea bugetului in parlament era de 15 octombrie. Miscarea din parlament a "coalitiei monstruoase" a fost in ideea de a arata ca astia de acum din guvern sunt niste cacaciosi depasiti de situatie. Si cam au dreptate.

E drept, scuza ar fi ca pe la Finante bantuie gripa H1N1, vezi mai sus.

Old 04-11-2009, 18:43   #147 (permalink)
Registered User

E egal cu zero sa faca bugetul, daca vor. E vorba de SAH la parlament.

Old 04-11-2009, 18:55   #148 (permalink)
drl

E clar ca acest guvern a fost facut la misto, doar de dragul de a fi respins de parlament. Si la fel va fi facut si al doilea. Probabil ca V. Blaga va fi urmatorul mininstru desemnat(sau Udrea, Videanu, Berceanu). Iar va fi respins de parlament, iar Basescu poate dizolva parlamentul, nu? In cazul in care va fi ales din nou ca presedinte.

drl is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 18:59   #149 (permalink)
Registered User

E clar ca se joaca totul pe o singura carte. Iese Base = alegeri anticipate. Iese Geoana, distractia continua cu baronii infometati in faza asta. Iese Crin (prin absurd), o sa-l vrea pe neant si astialalti nu vor accepta, circul continua oricum.

Old 04-11-2009, 19:04   #150 (permalink)
pow scouter

shakalu2003's Avatar

si daca dupa anticipate ajunge iar in acceasi situatie is va da base desimia?

shakalu2003 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 19:07   #151 (permalink)
Registered User

Nu exista limita la numarul de anticipate/an!

Old 04-11-2009, 21:17   #152 (permalink)
Registered User

and the beat goes on
Mineriada Aliantei Anti in Parlament - Opinii - HotNews.ro

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Quote:
Originally Posted by shakalu2003 View Post
si daca dupa anticipate ajunge iar in acceasi situatie is va da base desimia?
cred ca mai degraba se distruge terra decat sa vezi asa ceva

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 21:36   #153 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

E interviu cu el pe Money Channel. Omul pare competent, inteligent si cu toate astea nu pot sa cred ca a venit singur cu aberatia aia de propunere de guvern. As a side note Berceanu, Pogea etc. au fost "compromisuri acceptabile" aparent , cine stie ce a "negociat".
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 21:42   #154 (permalink)
Registered User

evident ca i s-a "sugerat". oricum nu conta, nu il votau nici daca venea cu niste somitati. e un razboi personal cu base acolo. pierzatorii suntem tot noi, evident.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 21:46   #155 (permalink)
standalone

Voi il tot citati pe Tapalaga presupun, in gluma, asa. Nu de alta, dar thread-ul nu are nevoie de mandoline precum Tapalaga sau Ciutacu, e suficient zgomot de fond.

Quote:
Basescu: Voi fi de acord cu interesul national, si in niciun caz cu o propunere de premier in spatele caruia sa se ascunda grupurile de interese
Fasaitor, discursul cu interesul national si grupurile de interese reprezinta topic pentru naivi. Observ ca fata de 2004, nu prea mai are mesaj catre electoratul inteligent (tm).

Old 04-11-2009, 22:43   #156 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

1. Matrix - faci o mare greseala cand il alaturi pe Tapalaga langa Ciutacu ... nu sunt platiti la fel si nici tinta nu e acelasi ... eu cred ca trebuie sa mai citesti unele articole ale ambilor ... aa scuze ciumpalacu nu stie sa scrie coerent decat daca scrie 'analize politice'...
2. shakalu - ai o problema grava de logica : parlamentarii ca si presedintele sunt alesi prin exercitiu democratic ... ceea ce fac ei numa' democratie nu se numeste pentru ca ei se cam p**a pe deciziile unuia ales tot de popor ca si ei...
3. Croitoru a zis "misiunea mea s-a încheiat" ... propun inchiderea threadului pentru evitarea unor inflamari inutile pe marginea acestui subiect
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

mache is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 23:11   #157 (permalink)
standalone

Da, ar fi o mare greseala sa compari mandolinele intre ele. Unul zice penis celalalt mula cu p. Unul targeteaza electoratul inteligent (tm) care isi citeste feed-ul dimineata si celalalt baietii "duri" care se uita la Badea. OK.

Nu stiu cum sunt platiti, daca stii tu e OK si asta. Important e sa vorbim in continuare de mandoline.

Old 04-11-2009, 23:26   #158 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

Nu am zis de ce "canta"... ci modul in care o fac... si problema este simpla: unul pune punctul pe i altul nu stie ce pune, unde pune, de ce pune, stie doar ca trebuie sa puna ceva impotriva cuiva...3
Si eu sincer am o scarba enorma pentru cei "anti" care nu stiu decat acea varianta fara sa aibe macar un dram de coerenta in a sustine ceva pro al lor... Nu cred ca meseria de "Gica contra" ca ar trebui sa fie integrata in agenda unui "ales al poporului".
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură

Last edited by mache; 04-11-2009 at 23:55..

mache is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 09:40   #159 (permalink)
Registered User

atalbu's Avatar

mache, eu cred ca faci misto Cum ai putea sa numesti "alianta anti", sa ii acuzi ca nu stiu decat sa fie "anti", cand ei iti vin tot timpul cu propuneri, cu alternative.

Iar am auzit ieri la radio un imbecil din asta gen tapalaga cu sintagma "dictatura majoritatii". Serios, oamenii sunt bolnavi si pierd orice urma de ratiune pe care pot doar sa presupun ca au avut-o candva.

Basescu si propunerile lui sunt asa... fanteziste. Ce sa zic vrea el premier de la PDL. Pai sa-l propuna ca nu-l alege nici dracu. Daca e cineva speriat de anticipate, cred ca PDL este. Doamne ajuta de anticipate, s-ar termina circul odata ce PDL n-ar mai obtine atat de multe mandate.

atalbu is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 09:55   #160 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Quote:
Originally Posted by mache View Post
Nu am zis de ce "canta"... ci modul in care o fac... si problema este simpla: unul pune punctul pe i altul nu stie ce pune, unde pune, de ce pune, stie doar ca trebuie sa puna ceva impotriva cuiva...3
Tapalaga scrie editoriale (adica opinii) deci pusul punctului pe i e o chestie total subiectiva. Nu cred ca exista consens stiintific asupra faptului ca Basescu e soarele de pe cer. Deci Tapalaga pune punctul pe i pentru fanii lui in aceeasi masura in care Ciutacu face asta pentru fanii lui.

PS: daca tot suntem pe topicul cu primul ministru desemnat mi-am amintit fara sa vreau o duma din campanie de acum vreo saptamana. In esenta e Basescu facand-o pe-a durul la GDS. Asa ca am facut niste research pe goagal si am gasit asta pe http://www.dapnl-pd.ro/:

2.5. Procedura de alcatuire a guvernului

2.5.1. Procedura de desemnare a primului ministru

2.5.1.1. Candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru se desemneaza de catre Copresedintia Aliantei
2.5.1.2. In cazul in care Copresedintia nu ajunge la un acord, candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru se desemneaza de catre partidul cu cel mai mare numar de parlamentari;
2.5.1.3. La desemnare, Primul Ministru isi asuma programul de guvernare si protocolul Aliantei;
2.5.1.4. Guvernul va cuprinde un singur post de Vice Prim Ministru, detinator al unui portofoliu, care va reveni partidului, membru al aliantei, care nu detine postul de Prim Ministru;
2.5.1.5. Primul Ministru va consulta Vice Prim Ministrul in deciziile privitoare la numiri in functii de demnitate publica, respectiv destituiri. In cazul in care exista un dezacord decizia va reveni CNC.

Deci in cazul in care copresedentia PNL-PD (Tariceanu-Basescu, ulterior Boc), alianta care l-a propulsat pe Basescu presedinte, nu ajunge la un consens asupra primului ministru desemnat el va fi numit de partidul cu cei mai multi parlamentari dintre cele 2 adica PNL. Deci Basescu s-a laudat la GDS ca era dispus sa incalce protocolul Aliantei inca din decembrie 2004. Sunt curios daca PNL i-ar fi dat voturile daca ar fi numit un premier PD in totala contradictie cu protocolul DA.
Oricum e usor sa te dai macho dupa 5 ani, Basescu dovedeste a mia oara ca e dispus ca calce pe absolut orice si oricine.

Last edited by Greg; 05-11-2009 at 10:30..

Greg is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules