![]() |
| | #162 (permalink) | ||
|
atalbu - nu intru in polemici stupide ... eu cred ca am incheiat discutia pe acest thread... fiecare cu ale lui... daca tu consideri ca respectivii indivizi vin tot timpul cu propuneri viabile atunci consensul pe acest topic nu exista. Greg - sa ma scuzi dar nu sunt "fanu" nimanui... daca accept o parere ca fiind mai buna ca alta asta nu ma introduce in categoria "fani" the end
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Quote:
Auzi la el, polemici stupide. Vine si zice ca unii sunt prosti si orice contradictie insemna polemica stupida. Pai, avem consens. Si cand zici "anti", nu te intrebi si "la ce?"? | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
|
urmeaza udrea, nu cred ca mai sunt pdl-isti care sa-si asume batjocura acestui "exercitiu" .go base! ---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ---------- n-are chelie, nu poarta 43 la picior, nu bea, nu-i mistocar si n-are priza la cocalari. nici macar base n-a vrut sa stea la discutii cu el, nici in sibiu, nici in bucuresti. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |