![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Este corect ca Basescu sa faca un referendum in acelasi moment cu turul 2 ? | |||
| DA | | 73 | 43.20% |
| NU | | 80 | 47.34% |
| Nu stiu/nu raspund | | 16 | 9.47% |
| Voters: 169. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
Din punct de vedere moral nu e corect, mai ales ca tehnic nu foloseste la nimic, e ca un sondaj de opinie al carui raspuns il stim, iar de modificat nu se modifica nimic in constitutie asa. Desigur, nimeni nu zice ca politica e treaba de domnisoare pe de-alta parte, fiecare candidat isi joaca cartile pe care le are la dispozitie, daca prinde la talpa tarii.. asta e.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
O intrebare oarecum off-topic. De ce ai mai pus si optiunea "Nu stiu/Nu raspund" in poll? Mi se pare inutila, intrucat in momentul in care iti dai cu parerea cu privire la un subiect, nu iti dai cu parerea spunand "Nu stiu/Nu raspund". Daca nu stii sau nu raspunzi, stai in banca ta si privesti de pe margine. Si revenind la subiect, da, si mie mi se pare cam trasa de par genul asta de decizie. Si apoi argumentarile cu privire la "sper sa maresc numarul oamenilor care o sa vina la vot" sunt de asemenea cusute cu ata alba.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Tin minte ca tot Basescu a propus referdum pentru uninominal, iar acum avem (un pic de) uninominal. Momentul este clar ales sa-i aduca lui beneficii, insa cum este singurul care se mai deranjeaza sa consulte poporul din cand in cand, mi-e greu sa-l critic.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Doma, diaspora romaneasca nu a reprezentat niciodata un numar suficient incat sa influenteze rezultatul alegerilor din tara. Cu alte cuvinte, chit ca votezi pe doua chestii intr-o zi, sau doua in zile separate sau deloc, pana la urma votul tau o nu o sa influenteze cu mult ce se va intampla in tara.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| La alegeri ii alegem (doh!) pe cei ce vor lua deciziile in locul nostru. In cadrul unui referendum suntem intrebati direct ce parere avem despre o anumita problema si este singura ocazie oficiala cand acest lucru se poate intampla.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Tot d`asta i-a facut minister de 70 mil euro lu` Udrea? Sau ministerul TINERETULUI pentru Ridzi ce se ocupa cu organizat concerte... Mare econom Basescu asta! Iar cand merge cu elicopterul pe banii bugetului sa pupe babe in scop electoral... http://www.evz.ro/articole/detalii-a...tul-electoral/ Mai plimbăreţ decât toţi parlamentarii la un loc | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Probabil considera ca il va ajuta din punct de vedere electoral. Cum eu sunt de parere ca nu strica sa fim consultati mai des cu privire la diverse probleme de interes national, obiectivele noastre coincid in aceasta problema, ceea ce mie mi-e suficient. Nu sunt un idealist sa consider ca toti politicienii actioneaza altruist, doar pentru binele tarii, numai ca saracii nu se pun de acord care ar fi calea cea mai buna de urmat.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Ma indoiesc. Avem probleme mult mai grave de rezolvat.
__________________ codetaku | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |