![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Este corect ca Basescu sa faca un referendum in acelasi moment cu turul 2 ? | |||
| DA | | 73 | 43.20% |
| NU | | 80 | 47.34% |
| Nu stiu/nu raspund | | 16 | 9.47% |
| Voters: 169. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #282 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
Te poti duce la referendum si sa votezi nu pt ca nu esti de acord cu reducerea parlamentului, poate tu vrei de exemplu 1000 de parlamentari. ![]() Glumesc acum doar poate sunt in rata asta oameni care le place sa avem 470 sau cati sunt cu 2 camere si cu birocratia excesiva si discutiile inutile ce au loc in cadrul sedintelor. | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
| Ai putea vorbi un pic mai civilizat totusi.
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Nu poate, are IQ-ul prea mare .Si totusi, niciunul nu mi-a raspuns la intrebarea, simpla de altfel: pe cine sa votez?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #287 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
1. E singurul dintre toti candidatii care da in Iliescu si il critica - si nu acum in campanie, ci de multa vreme. Spre deosebire de Crin care chiar saptamana trecuta ii multumea lui Iliescu pt ce a reusit sa evite la revolutie. Roncea: JURNAL DE CAMPANIE. Crin Antonescu îl spală de sânge pe Ion Iliescu. Jurnalul de luptă al Armatei dezvăluie implicarea directă a lui Iliescu. DOCUMENT .De Geoana si Vadim nu mai vbim. 2. Presupunand adevarata populara fraza "toti fura", prefer sa il aleg pe unul, decat pe toti ceilalti. Nu mi-ar placea sa vad un Geoana presedinte cu Crin prim ministru si sa vina iar in guvern Adomnitei, David, Chiuariu, Voiculescu presedinte de Senat si mai stiu eu ce idioti. Macar stiu ca Basescu e unul singur...cu bunele si cu relele lui. Mi-ar placea sa ii vad pe toti cum fac spume la tv inca 5 ani dupa ce iese. Prea multi sunt impotriva lui. 3. Poate poporul s-a asteptat in 2004 si se asteapta in general la prea mult de la presedinte si toti ne-am pus sperante in asta. Sa nu uitam totusi ca atributiunile lui sunt limitate si nu el face tot. Mai exista si prim ministru, guvern etc. 4. E presedintele care a venit la putere si a avut curaj sa schimbe din prima zi sefii serviciilor secrete punand oameni tineri, ceea ce mie imi da impresia de dorinta de schimbare. A vrut sa rupa de sus toate legaturile cu fostul sistem. Si sa nu spuneti ca si-a pus oamenii lui - in prezent avem 2 sefi tineri si care mi se par destul de inteligenti - George Maior -PSD acum la SRI si Razvan Ungurean - PNL acum la SIE. Apropo, chestia asta a deranjat poate pe cei mai multi care erau in sistem. 5. Basescu promite cele mai putine dintre toti candidatii si mi se pare realist...asta daca analizezi ce zice si nu ai idei preconcepute. Nu vorbeste atat de salarii, trai etc. cat de restructurarea statului incepand cu constitutia, nr de parlamentari, parlament unicameral. 6. Sa nu uitam ca cei mai buni ani pe care i-a avut Romania din 90 incoace au fost si singurii ani in care PSD nu a fost in guvern. Primii doi ani cu Tariceanu 1 - pana s-au certat. Deci Basescu a putut si sa colaboreze si sa fie eficient impreuna cu un guvern normal si nu doar sa certe si sa critice asa cum a ramas multa lume cu senzatia. Primii 2 ani de mandat, in care s-a si inteles cu primul ministru au fost cei mai buni din multe puncte de vedere, in primul rand economic. Cam atat mi-a venit acum sa scriu, poate revin.
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
De acord cu speedcubing...base voievod ![]() Referendumul nu e lipsit de valoare, o sa puna presiune pe parlament, exact cum a fost si cu votul uninominal..
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #289 (permalink) | ||
|
1a. Ce legatura au cu alegerile atacurile la persoana lui Iliescu? Cum poate fi considerat pozitiv atacul la Iliescu in lipsa interventiei puterii judecatoresti? 1b. Nici tu n-ai inteles ce a zis Antonescu? Ori faci retorica de doua parale ori mai ai de citit. 2. Felicitari ai votat un circ continuu. Si ce ai castigat din asta exact? Te scoate din criza circul? Iti imbunetateste situatia faptul ca toata clasa politica se cearta? Cat despre "previziunile tale", zi-mi si mie cine castiga Campionatul/Cupa Romaniei sa ma duc sa fac niste pariuri, vad ca te pricepi. 3. Ce legatura are asta cu alegerile sau referendumul? Da, cred ca ne-am lamurit toti ca majoritatea arunca cu promisiuni mincinoase electorale niciunul neavand puterea sa faca ceva. Doar unul insa a spus ca vrea mai multa putere si vrea sa modifice constitutia in acest sens. 4. Wat? Da, intr-adevar e de admirat faptul ca acele demiteri s-au facut pe baza lipsei de competenta si eficienta iar in loc au venit niste oameni profesionisti 100% nu? 5. True. 6. Depinde cum vrei sa privesti, tu poti spune ca "s-a inteles 2 ani" (sa fim seriosi, aminteste-ti relatia dintre Tariceanu si Basescu, erau la cutite tot timpul) eu pot spune ca a distrus un numar insemnat de aliante.
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Penibil. La ce raspunsuri ai dat acum mi-am dat seama ca nu are rost sa-ti mai raspund sau detaliez la modul cum abordezi subiectele. Macar poate cine trebuia sa inteleaga ceva o sa inteleaga. Ramai in lumea ta. ps-apropo..am dat la tine view more posts si vad ca pe ultimile 4-5-6 pagini numai in topicurile cu basescu postezi ). interesant
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Cind l-a numit pe Tariceanu premier, au mers pe ideea anticipatelor, dar Tariceanu s-a "indragostit " de functia de premier si a profitat de situatie sa isi tina lipitorile la supt. Normal ca s-a stricat alianta. A fost perfect sa suga singuri, dind firimituri si la PSD. Au facut o gramada de legi aiurea, care perpetueaza scandalul de acum. E usor de zis ca Basescu a distrus aliante, dar e mai greu de vazut substratul problemei.
| ||
|
| | #293 (permalink) | ||||
| Quote:
Quote:
. Mai mult, sunt flatat ca imi faci un "background check" .Quote:
Quote:
Cat despre Basescu, este unul din oamenii din varf care este comun tuturor celor 3 esecuri si care a avut o influenta aparent nefasta. Desigur ca nu e singurul element comun tuturor celor 3 probleme, insa nu-i poti nega contributia substantiala.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||||
|
| | #294 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
Ok. M-ai facut sa mai raspund o data, desi stiu ca esti irecuperabil. Si inainte de asta imi cer scuze lui Kindred, ca intr-adevar poate m-am grabit cu acel articol...m-ai greseste omul. Restul punctelor le mentin. 1. In primul rand nu ziceam ca e pozitiv sau negativ. Pur si simplu evidentiam ca e singurul candidat care e clar impotriva lui Iliescu. Raspunsul era in primul rand pt Astateofmind, care cauta argumente pro si contra pt fiecare candidat, din cate inteleg. Pt mine asta e unul. Si legat de puterea judecatoreasca....cum pot fi pozitive si crezute atacurile medie fara puterea judecatoreasca...dar intram in prea multe detalii. 2. Circul e facut in primul rand de mass media, nu de Basescu. Basescu poate sa zica orice tampenie, daca mass media ar vorbi despre flori toata ziua n-ar mai fi circ. E o iluzie. Si da...nu ma deranjeaza circul atat timp cat poate fi constructiv. Dar tu nu prea concepi asa ceva. Daca nu era circ si laudau presedintele atunci era clar dicatatura...care e oricum din cate se pare. 3. Si va modifica contitutia in acest sens acum, in al doilea mandat. Daca o facea in primul ii sareau toti in cap ca isi face avantaje. Daca o face in al doilea nu va putea beneficia de ea, ci doar cei care vor veni. Esti prea speriat de o dictatura inexistenta. 4. Ai gandit vreun pic la afirmatia asta? Serios..aici n-are rost sa iti raspund, ca ai raspuns doar ca sa zici ceva. Mai bine nu scriai nimic. 6. Te-ai nascut dupa 2006? Eu cred ca s-au inteles chiar bine un an jumate - doi pana l-au apucat pe manechin fitele. Si dupa cum ziceam, au fost cei mai buni ani pt Romania din 90 incoace si intamplator singurii fara PSD din 90 incoace. Care e nr ala insemnat de aliante pe care le-a distrus )? Ma faci sa rad. "If you tell a lie big enough and keep repeating it, people will eventually come to believe it" - Goebbels
|
| | #296 (permalink) | ||
| Quote:
Te las pe tine sa intelegi de ce.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #297 (permalink) | ||||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
4. Nu comentez. O fi ok, nu o fi, nu am de unde sa stiu si nu stiu cat ma influenteaza pe mine asta. Quote:
Quote:
Toata boala a inceput cand s-au certat cei 2. Daca presedintele ar fi fost mai putin agresiv cu PM cine stie cum ar fi fost: bine/rau.
__________________ codetaku | |||||||
|
| | #298 (permalink) | ||
|
1. Media nu este o putere in organizarea statului nicaieri in lume. Da, neoficial poti spune ca "influenteaza" (calomnia a fost scoasa afaik) insa ce zice presa nu are nici o valoare practica atat timp cat organele care trebuie sa se ocupe de problema prezentata nu sunt sesizate sa se ocupe de ea. Cand presedintele spune ceva in afara locurilor private, el nu o poate face "neoficial" fiindca este o persoana publica. Functia de presedinte are atasate o anumita responsabilitate si orice cuvant spus de el poarta o anumita greutate. Si in continuare, nu inteleg cu ce ajuta faptul ca il ataca pe Iliescu il face un presedinte mai bun. Mai mult el repeta o mare parte a tehnicilor folosite de presedintele PSD in trecut; nu ti se pare catusi de putin ipocrit? 2. Wat? Ma a dracu' iluzie cu primul ministru, ma a dracu iluzie cu referendumul. Sa inteleg ca pentru tine o dezbatere publica este o iluzie? Mai mult, cat de constructiv e circul cu prim ministrul exact? Circul definit de mine este modul lui B. de a interpreta complet aberant Constitutia. Circul definit de mine e modul in care Guvernul Boc se joaca de-a "uite banu', nu e banu' ". 3. Ai vazut proiectul de constitutie si te poti pronunta daca o face sau nu pentru el? Ai vazut tu proiectul de constitutie ca sa poti trage orice concluzie? Vad ca ai o placere sa vorbesti despre lucruri ipotetice in loc sa discuti despre lucruri actuale si cuantificabile. 6. S-au inteles bine? Daca spui tu . Cat despre aliante distruse, cunosti perfect situatia ultimelor doua guverne (DA, PDL+PSD) si cu putin efort sunt sigur ca iti vei aminti de situatia din vremea lui Constantinescu cand era ministru al transporturilor si a starnit scandalul pe care l-a starnit .Oricum, revenind la referendum: e in trei saptamani, cand ar trebui sa incepem sa vedem campania aia de informare?
|
| | #299 (permalink) | ||
|
Elendoras, eu in locul tau nu as mai scrie. Dupa ce ca nici macar nu cunosti regulamentul unui referendum, iti dai cu parerea, si gresit. Sincer, citeste cate ceva, apoi vino si formuleaza o opinie/parere.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
Si cu casa din Mihaileanu a recunoscut ca are probleme de legalitate. Si uite ca s-a sucit si nu o mai da inapoi... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |