![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Este corect ca Basescu sa faca un referendum in acelasi moment cu turul 2 ? | |||
| DA | | 73 | 43.20% |
| NU | | 80 | 47.34% |
| Nu stiu/nu raspund | | 16 | 9.47% |
| Voters: 169. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
Basescu face referendum dupa cum bine zicea cineva mai sus pentru a face un sondaj de opinie la scara nationala si a-si mai energiza electoratul. La fel a facut si acum 2 ani pe vremea asta cu votul uninominal . Ambele sunt perfect legale si ambele sunt actiuni tipic basesciene: actiuni superficiale de imagine. E incredibil cum temele astea intra in dezbaterea nationala ba cand trebuie sa ia PDL-ul niste voturi in plus ba cand trebuie sa ia Basescu. Un adevarat adept al democratiei Jeffersoniene Basescu asta. "Hai sa alegem parlamentarii ca pe primari"™
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
in brasov si caransebes se mai organizeaza doua referendumuri aprobate de consiliul local: Sunteti de acord cu propunerea comisiei Prezidentiale de legalizare a drogurilor usoare si a prostitutiei? I-au raspuns cu aceeasi moneda. Pacat ca doar in acele doua localitati... Posted via Mobile Device | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Some people's songs are catchy but they don't touch the soul | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Sincer va spun, nu stiu sigur cum este mai bine, unicameral sau bicameral. Profesorul de drept constinutional, emil boc, a scris o carte privind superioritatea sistemului bicameral. Eu stiu doar ca in Romania nu poate exista REFORMA atat timp avem un presedinte DEZAXAT. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Adica, wtf? Alte argumente nu ai?
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
@marceinosar...prietene, intelegi intrebarea mea? Ce ti-a facut TIE Basescu? Cauza problemelor tale crezi ca este Basescu? Nu stiu de ce am impresia ca te uiti mult la Antene si realitatea si apoi vi aici si emiti judecati ca si cum ar fi ale tale.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
revin in 5 minute!
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
Adica ce ARGUMENT ai impotriva unui parlament unicameral? PS: hai sa nu o bagi pe aia cu controlul mai usor al lui Basescu ca e fumata deja. PS2: pentru cultura ta generala, sunt 15 tari in UE cu parlament unicameral.
|
| | #40 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
Dar imi vine sa vars cand vad cum Base vrea sa manipuleze prostimea prin aceasta miscare. Pe Base il doare fix in pix daca parlamentul are una sau doua camere. L-a apucat reformarea statului tocmai acum... cand mai sunt 40 de zile si scapam dracului de el. Cinci ani a avut alte ocupatii. Iar cu votul uninominal sustinut tot de Basesescu ne-am lamurit: Udrea, Prigoana in parlament! Oameni care au avut 5000 de voturi au ajuns parlamentari iar altii au pierdut cu 90 000 voturi. Bun sistem, nu am ce sa zic. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |