![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Este corect ca Basescu sa faca un referendum in acelasi moment cu turul 2 ? | |||
| DA | | 73 | 43.20% |
| NU | | 80 | 47.34% |
| Nu stiu/nu raspund | | 16 | 9.47% |
| Voters: 169. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Hai sa nu mai fim anti-Basescu in lipsa de idei... Sunt arhisuficienti inaptii contracandidati la presedentie in practicarea acestui "sport" ... Mi s-a luat de "dezamagirea" unora in ceea ce priveste subiectul Basescu si modul stupid de a crede if (Basescu==evil) { change.president(); care_about_other_peoples_ideas = false;} else change.status(Basescu)= evil;
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Cam asta faceti si voi aici. Am citit threadul si nu am vazut UN ARGUMENT serios impotriva lui Basescu. Macar unul singur. Numai aberatii, ca e cheliois, ca rade ca un porc, ca e chior, marinar, prostii din astea. NU sunt sustinator Basescu, chiar nu sunt, dar imi dau seama ca deocamdata altul mai bun decat el nu este. Asta nu inseamana ca Basescu este bun. A se vedea diferenta. Pe cine vrei sa votez? Antonescu? - U got 2 B kiddin' me! :0 Geoana? U nutts? Oprescu? - no comment. Daca tot il muscam de kur pe Base hai sa aducem si argumente. Nu sa preluam de la Badea, Antena 3 si Realitatea ideile lor.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
Eu tot astept de la Marcelinosar un argument. Atat. unul singur.
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Quote:
Anyway.. eu, ca presedinte(fara staff/partid/orice) l-as prefera in momentu asta pe Geoana. Nu poti sa contesti ca e cel mai diplomat dintre toti si cu cea mai mare experienta in plan extern. @mache nu iau apararea nimanui... eu ii critic pe toti; acum mai puternic pe base.. pentru ca el e cel mai recent. a avut puterea in mana.. dar s-a multumit sa lase pe ultima 100 de metri referendumu despre care vorbeste topicu asta. also... vezi ca statusu lu base e readonly - evil :P Last edited by .wp; 22-10-2009 at 21:39.. Reason: statusu :) | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
Deocamdata ma rezum la atat: 1. Antonescu, este un om slab, un politician slab care nu are puterea sa tina o tzara in mana. Serviciile secrete se controleaza de o mana de fier. Practic Antonescu ar fi Constantinescu 2. 2. Geoana, este un mincinos (a se vedea aberatiile pe care le scoate), si practic aduce inapoi PSD-ul la guvernare. Adica ce am avut timp de 11 ani in Romania. Cred ca stim cu totii ce a fost. 3. Oprescu, este omul care a facut NIMIC. Omul care vorbeste mult, are idei fantasmagorice cu autostrazi umede, si rezultate ZERO. Este un politician fara sustinere politica iar asta inseamna FALIMENT. Mai vrei?
|
| | #68 (permalink) | ||
|
glumetule ![]() pana una alta mai mincinos ca base nu cred ca exista si chiar el a dus PSD-ul la guvernare ontopic a se observa ca nu se risca base, a pus doua intrebari, una cu unicameraliatea alta cu nr de parlamentari nu-i sigur ca lumea e de acord cu unicameralul oricum efectul o sa fie ca si ala al votului uninominal, adica zero
__________________ Viva la Romanistan!!! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
Geoana: "voi da 25.000 Euro celor care se vor intoarce in tara" acum e randul tau.,..
|
| | #70 (permalink) | ||
|
.wp - esti glumet rau ... permite'mi sa rad cu gura pana la urechi la aceasta remarca : Quote:
Quote:
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Marcelinosar, sa inteleg ca problema ta principala e ca Basescu ""prosteste" electoralul, acesta fiind influentat sa voteze cu Basescu daca in aceeasi zi cu alegerile va fi si referendumul. Nu prea sunt de acord cu tine. Hai sa luam pe rand. 1. Referendul pe tema asta trebuia mai devreme sau mai tarziu sa fie facut. 2. Daca se face in aceeasi zi se economisesc niste bani care nu sunt ""cheltuiti pentru toanele unui...."" sunt cheltuiti pentru toanele unui popor daca vrei sa zic asa. Si cat despre partea cu cheltuitul, nu cred ca o sa se cheltuiasca mai putin daca se pune ref. intr-o zi diferita de cea a alegerilor. Deci la partea cu cheltuitul de cam contrazici, asa am impresia. 3. Tu ziceai ca este o miscarea electorala acest referendum. Asa , si? Este o miscare electorala care ar putea sa ne rezolve noua anumite probleme cu privire la parlamentari etc. E mai benefica pentru noi campania celui pe care il sustii? 4. De ce esti tu asa sigur ca electoratul va fi ""prostit"" prin metoda asta. Te simti asa superior majoritatii? Daca da, de ce? Cred ca tu nu esti frustrat de faptul ca masele vor fi prostite printr-o metoda miseleasca cu ajutorul unui referendum impus poporului intr-un mod dictatoric etc etc. Esti pur si simplu frustrat pentru ca prin referendumul acesta, ce e intr-o anumita masura benefic populatiei, Basescu castiga cateva puncte in fata celorlalti candidati. Eu is sugerez sa incepi sa gandesti la rece ca pici in extreme.... | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
Ar fi culmea sa vorbesc incruntat pe subiectul asta. Nici tu nu cred ca esti serios cu "scurgerea" lu Geoana. Daca ala a putut scoate vorbele alea in privat... la base ce sa-mi imaginez ca face? se roaga la doamne-doamne? @always - destul de corect mai putin la Geoana (culmea, nu-s aici ca sa-l apar. pff) Nu l-as face mincinos.. ci cel mult prostanac... nu prea-si optimizeaza vorbele cand le scoate pe gura. Important e ca nu e rau intentionat. heh | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer acuma, cine vrei sa te conduca in urmatorii 5 ani? Da-mi un nume, te rog. ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:04 ---------- Adevarul - Băsescu: Anunţul că voi demisiona la 5 minute după ce voi fi suspendat, o greşeală - Actualitate Omul a recunoscut ca a gresit. Mai arata-mi un om politic care a facut asta. astept.... ..... .... .... .... PS: Geoana a declarat (recent) ca va face 50.000 de locuinte sociale. La o medie de 20 de apartamente pe un bloc rezulta 2500 de blocuri. 2500 de blocuri = un oras de genul Craiova, Constanta, adica peste 150.000 de locuitori. Let me LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!! =)) =)) =))
|
| | #75 (permalink) | ||
|
.wp - ei bine tocmai ca nu era "in privat" ... si nu incepe si tu ca si cacantenistii care nu ies din vechile metehne care amintesc zilnic de replicile mai putin ortodoxe (dar in acelasi timp destul de normale pentru rromanica de azi) ale lui Base... si sincer eu incep pe zi ce trece sa ma indoiesc de "infloritura" cu care s-a intors Geoana din US... pentru ca majoritatea opiniei publice a ramas "impresionata" de CV-ul lui dar nu prea s-au aflat multe lucruri despre lucrurile concrete facute de respectivul in acea perioada ... shakalu - unul putea sa faca ceea ce a zis... celalalt ... NU! stai jos , nota 2!
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
va sa zica azi te mint ca la ploiesti maine recunosc ca te-am mintit gresind sa mint si gata sunt absolvit? LOL mai eu nu is dzeu si nici isus hristos sa te iert daca recunosti greselile si minciunile PS cam multe greseli pt un lider asa de tare... ultima e ca s-a exprimat gresit afirmand ca dizolva parlamentul pe 7 dec LOLozaur
__________________ Viva la Romanistan!!! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Este cam aceeasi chestie cu Klaus ...toata lumea spune despre el ca " e bun dom'le" dar nimeni nu poate da exemple concrete. Faptul ca un oras arata bine (oricum arata bine Sibiul( nu inseamna ca poate sa conduca si un guvern ca, vezi tu, iarna nu'i ca vara. ---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:12 ---------- Quote:
iar vorbesti neintrebat? Analizeaza ce ai scris si o sa vezi ca esuezi lamentabil. Revin cu ideea : astept un argument concret impotriva lui Basescu.
|
| | #78 (permalink) | ||
|
@always Bai... ce pot sa zic e ca nu sunt sigur de nimic. Totul mi se pare o varza totala. Din varza asta am realizat ca nu-l mai vreau pe base. L-am votat presedinte dar m-a dezamagit. E parerea mea. Si parerea mea mai e ca cei mai putin rai in continuare ar fi Geoana sau Antonescu. Dintre ei.. Geoana. Oprescu e un Basescu mai cizelat, dar acelasi caracter. Nu mai vreau sa vad tipul asta de presedinte. Mie mi-a ajuns. later edit : Argument concret impotriva lui Basescu: lupta anti-coruptie. A fost cartea lui de vizita cu care a intrat presedinte. s-a ales praful de ea. doar praf in ochi. .. si nesimtirea cu care a bagat-o pe fiica-sa in parlamentul european. aia abia invarte doua cuvinte. mi s-a parut deplasat sa o sustina la asa ceva. Last edited by .wp; 22-10-2009 at 22:33.. Reason: argumentu contra lu base | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
ok hai sa nu deviem de la subiect si sa incepem cu analize "care-i mai bun" ... in nici un caz nu vom ajunge la un numitor comun... Ideea e simpla : e "moral" sa se faca referendum acum ? probabil ...nu ! dar dpdv financiar sigur e decent ... e "corect" sa se faca referendum pe acest subiect? hells yeah! macar pentru simplul fapt ca este un "exercitiu" de democratie pe care-l exercitam si-asa destul de rar...
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
Tu vezi partea cu "probabil imoral" si "bun dpdv financiar". Eu sunt partea total opusa... imoral si rau dpdv financiar. Pentru ca nu cred ca era timpul in care sa ne tinem de treburi dintr-astea. Pentru ca 1. O sa coste in plus indeajuns de mult incat sa nu se justifice(din cate am inteles e greu de trecut o asemenea masura) 2 Suntem in criza pana peste gat. Numai de prelungirea crizei politice nu aveam acum nevoie. Astia trebuie sa ne scoata intai din criza.. apoi sa vada cum sa se numere intre ei mai bine. TU crezi ca trebuie o asemenea masura acum? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |