![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Este Elena Udrea cea care a sunat la radio? | |||
| DA | | 84 | 80.00% |
| Nu | | 11 | 10.48% |
| Nu stiu... | | 10 | 9.52% |
| Voters: 105. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Elena Udrea sau cat de departe ajunge nesimtirea
VOTEAZA IN CHESTIONAR DUPA CE ASCULTI INREGISTRAREA DE MAI JOS. România vorbeşte - Robert Turcescu şi presupusa Elena Udrea - Trilulilu Audio Politica NO COMMENT. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cat de gretos...
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Dragi admiratori/fani ai Presedintelui(sunt destui,i-am vazut pe threadul cu alegerile din 09),priviti va rog si luati aminte de aceasta mareata fapta facuta de unul din membrii de seama ai anturajului zeului vostru,caci pe el il veti vota.Hai Romania!
__________________ "Has anyone really been far even as decided to use even go want to do more like?" | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Facatura, si nici macar nu sunt fan al Marinarului. Imi aminteste de faza aia cu Ivanovici si jucatorul Stelei.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Nu frate, ei stiu ca le-a suflat Mircea Badea la ureche. Noi...intre timp tinem cu Father care ne-a zis sa o tinem pe nu solist ( nici macar nu stiu, ce nesimtire din partea lui sa ne ceara asa ceva ). Si mai presus de asta, noi trebuie sa dovedim ca nu era ea, hai sa o intrebam.
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Vai si amar de ce a putut sa ajunga tara asta .
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |