![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Este Elena Udrea cea care a sunat la radio? | |||
| DA | | 84 | 80.00% |
| Nu | | 11 | 10.48% |
| Nu stiu... | | 10 | 9.52% |
| Voters: 105. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #24 (permalink) | ||
| Si mie mi-e lene sa ascult, ma incanta doar s-o vad pe Nutzi. Care-i spilu', ii face campanie ilegala lui Basescu or what?
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca e Udrea sau nu (desi asemanarea timbrului vocal e izbitoare) dar Quote:
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
De parca stie cineva cine foloseste numarul de telefon respectiv. Se poate afla foarte usor printr-o analiza a spectrogramei vocale. Dar cine are vreme de pierdut cu problema asta? E foarte putin probabil ca o persoana cu timbru vocal atit de asemanator sa fie la fel de obsedata de Basescu. Putea foarte bine sa recunoasca ca e ea si gata.
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Ea e, ce naiba cum sa spui ca nu e cand chiar si ea a avut o schimbare de ton cand a intrebat-o daca e ea, cred ca a ezitat o fractiune daca sa zica da sau nu. Doamneeee dar cat de proasta sa fie sa nu-si dea seama ca nu e vorba numai de voce sau de ce spune, e vorba de multe alte caracteristici ale vorbirii: aceeasi cadenta, aceleasi ticuri (sau ma rog, defecte de vorbire cum ar fi ca aproape inghite unele vocale. Cand spune « Turcescu » de exemplu, primul u aproape il inghite, si asa face si la televizor, si nu o data. La fel la o din majoritate. In plus, pentru cine are « ureche » sa auda, are o mica particularitate si pe litera c – litera c din ci, ce- ) cum isi inchipuie ea ca lumea (ca sa nu mai vorbesc de Turcescu care a si avut-o in emisiuni) care a ascultat-o de zeci de ori cu orele la tv nu o recunoaste. Mi se pare de o prostie rara, nici macar nu s-a chinuit vreun pic sa-si schimbe tonul sau pronuntia. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Nu stiu de ce mai vorbim, eu cred ca e destul de clar: aia era Udrea 100%, iti dai seama dupa cum i-a raspuns lui Turcescu la intrebarea: "Sunteti cumva dna Udrea?", plus vocea si tot! Si pe langa asta se pare ca Basescu e mai disperat decat credem noi, dar asta e alta poveste.
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Lol... e clar Udrea, cum la fel de clar a fost grasul de Ivanovici care masluise o presupusa marturisire a unui jucator stelist. Ce s-o mai dam atat dupa copac oameni buni, chiar sa negam evidenta doar de dragul de a ne contrazice? Cred ca si daca recunoaste madam Udrea interventia, tot se vor gasi unii care sa sustina ca n-a fost ea.
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
recunosc ca nu am ascultat pana la capat. Dar care e problema? Faptul ca nu recunoaste ca e udrea (asta daca e ea) si ca asta ar denota panica in partea pdl-ului? Ceea ce sustine duduia respectiva, fie ca e udrea sau nu, nu pare a fi ceva de blamat sau ars pe rug. Cat despre intrebarea daca e udrea sau nu ... beats me, seamana destul de mult cu ea. As zice un 80% ca e ea.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |