Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Este Elena Udrea cea care a sunat la radio?
DA 84 80.00%
Nu 11 10.48%
Nu stiu... 10 9.52%
Voters: 105. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-11-2009, 14:02   #41 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by AStateOfMind View Post
Dar care e problema?
Doamne, Maica Domnului... in ce hal a ajuns tara asta...

Pai hai sa iti spun eu unde e problema. Faptul ca un ministru se comporta ca o ***** ordinara mincinoasa si lipsita de caracter... e ok cu tine?

Femeia asta are pe mana o parte din banii platiti de tine prin taxe.

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 16:06   #42 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Corect, nu vad nici eu unde e problema.
Pana acum cand promova turismul numai prin tumbe mediatice pe bani publici cum era? A sunat si ea saraca la radio, ce, n-are voie?

E o femeie plina de viata, vrea sa traiasca experiente noi. Vara trecuta mai avea sa se dea cu banana (alta decat cea prezidentiala) si le incerca pe toate. A venit toamna, s-a facut frig, experimenteaza si ea chestii noi, dar din casa.

Doctorul is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 17:37   #43 (permalink)
Paranoia is natural

marcelinosar, nu, nu e ok, dar ma ashteptam, la cum se scandalizeaza lumea pe aici, ca a si spus ceva iesit din comun.

Sa iti aduc aminte ca si geoana, antonescu, sotia lui geoana, bashca si basescu au sunat la realitatea tv in direct?

Deci singura problema este ca nu a recunoscut ca e udrea. Ok, ai si ceva dovezi CLARE ca e udrea? Stai linistit, si eu o urasc pe femeia aia infecta. Dar totusi ... e nevoie de mai mult decat o simpla banuiala. De exemplu eu in vocea individei de la radio detectez o mica urma de accent ardelenesc. udrea e din ardeal?

Anyway, vino cu o expertiza sonografa care sa ateste ca respectiva e udrea si apoi poti face spume cat vrei

Lol doctorul, ar fi mai bine sa experimenteze numai in casa, acolo la ea. Eventual in camasa de forta si cu calus. Apropo, ce se mai aude cu acuzatiile care i s-au adus? Cred ca ar fi ministrul pe care vreau sa-l vad primul dupa zabrele, chiar si inainte lui bombonel.

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 18:23   #44 (permalink)
Banned

Redy's Avatar

Quote:
Stai linistit, si eu o urasc pe femeia aia infecta. Dar totusi ... e nevoie de mai mult decat o simpla banuiala. De exemplu eu in vocea individei de la radio detectez o mica urma de accent ardelenesc. udrea e din ardeal?
Quote:
Cred ca ar fi ministrul pe care vreau sa-l vad primul dupa zabrele, chiar si inainte lui bombonel.

Hmmm.Ok, nimeni nu poate fi 100% sigur, daca asta ai vrut sa spui sunt de acord cu tine. Dar sincer nu ti se pare ca seamna foarte foarte foarte mult cu ea ? De la modul de a rosti cuvintele pana la inflexiunea vocii. Sigur, este o banuiala. Poll-ul intreaba daca tu crezi ca aia e Udrea dupa vocea de la telefon. Si daca consideri ca este probabil ca ti se pare penibil.

Exista doua cazuri:
1. Este ea si s-a recomandat ca fiind altcineva si a declarat ca se adimira pe sine insasi. Penibil.
2. Nu este ea, este o persoana care seamana doar foarte mult cu Udrea.

Acum, in cazul Nastase:
1. Nu a fost declara vinovat deci nu exista nici o dovada ca furat pana nu decid aia ca furat termopane.
2. A furat termopanele ca un mare corupt ce e dar astia nu l-au putut baga in puscarie pana acum din cauza presiunilor politice sub un regim anti-PSD, cel putin declarativ ca Videau + Nastase = love.

Acum, in cazul Basescu:
1. Basescu a vandut flota ca un mare corupt insa s-a salvat cu imunitatea.
2. Basescu nu a vandut flota pentru ca nu exista nici o decizie juridica din diverse motive.

Acum, poti sa selectezi cate o varianta din fiecare sa vedem daca acelasi principiu de "nevinovatie" dureaza ? Daca raspunsul este nu stiu la toate trei intrebarile atunci ce rost mai au retoricile politice si de ce cineva l-ar crede pe Basescu cand spune ca ii va nimici pe pesedei ?

Si de ce l-ai vota pe Basescu in turul doi daca nu esti sigur de nimic ?

Redy is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 18:25   #45 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Cred ca cel mai corect ar fi ca ardeleanca care a sunat la Turcescu si care era o sustinatoare ferventa a lui Basescu si a Elenei Udrea, foarte in tema cu diferite procente din Parlament, cu mecanismele democratice si cam toate "talking points" ale PDL-ului sa vorbeasca public si sa o scuteasca pe adevarata Udrea de potopul de penibil care a lovit-o. Trebuie sa faca asta pentru ca dînsa se luptă aşa cum aş face şi eu dacă aş avea o poziţie publică.

Greg is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 19:03   #46 (permalink)
Paranoia is natural

Quote:
Originally Posted by Greg View Post
Cred ca cel mai corect ar fi ca ardeleanca care a sunat la Turcescu si care era o sustinatoare ferventa a lui Basescu si a Elenei Udrea, foarte in tema cu diferite procente din Parlament, cu mecanismele democratice si cam toate "talking points" ale PDL-ului sa vorbeasca public si sa o scuteasca pe adevarata Udrea de potopul de penibil care a lovit-o. Trebuie sa faca asta pentru ca dînsa se luptă aşa cum aş face şi eu dacă aş avea o poziţie publică.
Poate nu are cont pe forum. .

Redy:

Cazul Udrea: nu stiu daca e ea, dupa voce seamana f mult dar nu am dovezi sa pot spune: da, e ea.

Cazul Bombonel:
2

Cazul Basescu:
Basescu nu putea sa vanda flota de unul singur, in plus daca ai memoria scurta iti reamintesc eu ca nu basescu a apelat la imunitate, ci cel de la pctul Bombonel. base chiar a renuntat la imunitate

Nu votez cu base. Votez contra lui geoana.

PS: interesant cum omul acuzat ca a vandut flota nu se afiseaza cu o avere impresionanta in timp ce cel cu termopanele este renumit pt imaginea publica adoptata.

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 19:16   #47 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Greg View Post
dînsa se luptă aşa cum aş face şi eu dacă aş avea o poziţie publică.
Hahahahahaha, exact!
Nu exista decat 2 persoane in tara asta (si prin generalizare in tot universul) care sa creada cu adevarat ca Udrea face ceva, eventual ca se si lupta. Basescu si Udrea insasi, iar ascultatoarea nu era prea hăhăită, deci... self busted!

Old 08-11-2009, 11:36   #48 (permalink)
proud member

always's Avatar

Quote:
Originally Posted by Doctorul View Post
Hahahahahaha, exact!
Nu exista decat 2 persoane in tara asta (si prin generalizare in tot universul) care sa creada cu adevarat ca Udrea face ceva, eventual ca se si lupta. Basescu si Udrea insasi, iar ascultatoarea nu era prea hăhăită, deci... self busted!
Nu stiu cat a facut Udrea, dar cu siguranta a fost cel mai vizibil ministru al Tursimului in ultimii 20 de ani.
Macar de imagine si tot a facut reclama.

"I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things".

always is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 12:47   #49 (permalink)
.wp
Registered User

.wp's Avatar

Quote:
Originally Posted by always View Post
Nu stiu cat a facut Udrea, dar cu siguranta a fost cel mai vizibil ministru al Tursimului in ultimii 20 de ani.
Corect, dar permitemi sa am suspiciuni cu privire la scopul adevarat al "vizibilitatii" ei. Probabil e doar o nimereala... dar tot in acelasi timp si Basescu s-a facut extrem de vizibil prin tot felul de parti ale romaniei - unde era o sarbatoare, hop si el. Asta cand criza era in floare. .. Eu am dedus ca ei isi fac precampanie electorala in modul asta.
Da, partea buna a fost ca a mai aflat lumea de locatii turistice cu ocazia asta... da' nu mi se pare fair.

.wp is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 17:29   #50 (permalink)
ATEU

Doctorul's Avatar

Corect, asta e scopul unui ministru, sa se plimbe. Cum si scopul unui primar e sa faca poze pe santier, iar scopul unui presedinte e sa se injure cu parlamentul.
Bine v-a invatat marinarul...

Old 09-11-2009, 11:37   #51 (permalink)
senior intruder

Quote:
...
Cred ca am lipsit din zona.. am avut noi minister al turismului inainte de epoca basescu? Eu credeam ca a fost infintat special pt pitipoanca asta, scuze daca gresesc.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 11:43   #52 (permalink)
Banned

Ministerul Turismului a fost facut special pentru a deturna bani pentru PDL si campania electorala.

Inainte de Udrea a fost o simpla Agentie a Turismului.
Si dupa Udrea la fel o sa fie.

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

Quote:
dar cu siguranta a fost cel mai vizibil ministru al Tursimului in ultimii 20 de ani.
Si singurul.

Cel mai tare din parcare si parcarea erea goala.

Old 09-11-2009, 12:24   #53 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Quote:
ministerul turismului nu exista pana la ea... deci da, ai dreptate.

doro69 is online now    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 15:58   #54 (permalink)
Registered User

DivX's Avatar

Quote:
Originally Posted by marcelinosar View Post
Ministerul Turismului a fost facut special pentru a deturna bani pentru PDL si campania electorala.
Blasfemie !!! Ministerul Turismului a fost facut pentru a promova frumusetile tarii in lumea intreaga. Si strategiile au fost cele mai eficiente. Deci va rog nu mai criticati pe distinsa admiratoare a doamnei Udrea. Cum promovezi o manastire din Moldova ? Ati ghicit. Jucam un volei in fata primariei din Paris. Deci cei care spuneti ca s-au deturnat bani pentru PDL nu aveti nici un argument.

DivX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 16:04   #55 (permalink)
Banned

Quote:
Deci asta e rostul unui ministru. Sa faca pe starleta.
Posted via Mobile Device

Old 09-11-2009, 16:18   #56 (permalink)
dark passenger

dod0's Avatar

Quote:
sa isi faca reclama pe banii ei prietene.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 21:52   #57 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Eu nu stiu cum de vreti sa stim noi daca e ea, daca nici ea nu stie daca e ea.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 22:41   #58 (permalink)
Registered User

DivX's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daremyth View Post
Eu nu stiu cum de vreti sa stim noi daca e ea, daca nici ea nu stie daca e ea.
Exista diagnostic pentru asta. Ii zice schizofrenie.

DivX is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 23:19   #59 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Cred ca in cazul ei ii zice nesimtire.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 23:27   #60 (permalink)
Banned

A fost intrebata Udrea daca ea a sunat la radio.

Nu stiu, a raspuns fecioara din plescoi.

Tupeu de borfas.

http://www.gandul.info/politica/vezi...-video-5093894

Last edited by marcelinosar; 10-11-2009 at 01:12..

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules