![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Pai conform statisticilor la ultimele alegeri au fost 20% de fraieri la vot , si in conformitate cu trendul descendent acum vor fi cam 10% .....este suficient sa zboare ? Este asa sexi cand se victimizeaza ..mai mai sa plang ..de el. Nu pot sa uit cand acum cateva saptamani a fost luat la rost de un amarat si el " ce bah te dai la mine?" http://www.realitatea.net/basescu--a...em_643501.html
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
__________________ Viva la Romanistan!!! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mi se pare o alegere foarte corecta: Ati vrut un primar? Na-va un primar! Sibiu 160k locuitori << Sector 4 ( sau 3, who gives a fuck?! ) 400k locuitori Sibiu frumos << Sector 3 si mai frumos E aproape matematica ![]() Nu stiu, mai pune botul cineva la jocul asta ieftin? Nea Traian chiar se mai asteapta ca vreo persoana cu IQ pozitiv sa-l mai ia in serios?!
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
chestia cu 160k<400k mi s-a parut ofensatoare pentru sibieni si nu numai. Chiar si eu ca bucurestean m-am simtit ca naiba.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Hai sa fim seriosi. In perioada asta trebuie sa inceapa sa le-o traga la bugetari, adica la "fratii" lor. Nimeni nu are chef sa-si asume raspunderea pentru asta. Toti au stiut cum sta treaba cind au trecut prin parlament in regim de urgenta legea salarizarii si celelalte, inclusiv Boc stia ca e de sacrificiu. Acum sint acopreiti toti si se bat doar pentru puncte electorale. Ii doare-n basca de pulime. Circul asta mai abate atentia de la ce se intimpla in zona "crizei".
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
stim stim, negoita nu e bun, johanis insa e bun :lol: am mai zis-o: poate sa propuna marinarul si pe maica tereza , peneleii si pesedeii nu ar vota-o. Pentru ca stralucirea vine numai de la rasar.. scuze de la psd si pnl
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |