![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
m auzit ca mai aveam si alte arme secrete cum ar fi:crocodili de 20 de metri din canalizare,testoasele ninja,etc.
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Lunetistule si io sunt un pic pe conspiratii dar nu asa ca tine .... Stii cum e: Sa dea domnu sa existe si se ne si bage in Nato....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
le-a fost frica ma......prin paduri nu au luat-o ca erau vampiri iar pe sosele nu au avut curaj ca se ducea si tancu de la gropile noastre asa ca ce au zis hai sai ocolim ca nu merita sa stricam bunatate de tanc rusesc pe astia.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
eu unul cred destul de mult in chestia cu laser-ul. M-am interesat prin liceu de asta... cei drept... mai mult intreband pe ai mai batrani. Am aflat cum ca la moartea sa, Henri Coanda a lasat prin testament statului roman un diplomat cu documentatie... documentatie care probabil ca se referea la asa ceva. Acum nu shtiu daca era laser sau altceva... dar cred ca a fost ceva de ce rushii s-au speriat. Intre timp nu shtiu daca nu cumva au vandut romanashii nostri acest secret ... sau nu shtiu daca in ziua de azi, la cat de avansate sunt marile puteri... sa poata sa bata retragerea pentru ca ii sperie ceva
__________________ 2 cents link mascat | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
E chiar o prostie sa crezi in asa ceva.Daca noi aveam asa ceva cum de nu au si americanii asa ceva ca doar sunt de o mie de ori mai dezvoltati decta noi?
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
La ce "sutitori " sunt romansii nostrii cred ca rusnacii s-au temut ca ramana tankistii in pielea goala daca intra la noi . Bucatile de tanc au multiple intrebuintari pe la casele oamenilor....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Da, sigur, le-a fost frica la rusi sa trmita 10 tancuri in Romania sa "testeze" laserul romanesc, dar in schimb nu le-a fost frica sa arunce cite o bomba mica atomica peste niste soldati rusi care habar n-aveau sa vada care sunt efectele... Terminati cu prostiile astea, stiti foarte bine ca in razboaie e o practica uzuala sa se testeze forta inamicului trimitind citeva unitati de sacrificiu in fata. In plus, daca romanii ar fi avut o asemenea arma fiti siguri ca trimiteau 120 de tancuri nu unu ca sa captureze arma. Si ar fi capturat una.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Le-ar fi capturat pe toate...nu una.A zis si Redman mai sus, o scula d-aia la vremea aia nu putea sa faca mai nimic in fata unei armate....de fapt nici acum un laser nu poate face mai nimic in fata unei armate, se foloseste la bombardament fix, gen orase, porturi chestii d-astea.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
/offtopic Poate era montata pe frun OZENEU' sau ceva...
__________________ [Sparkky] anybody alive? [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type [Tigga] but no, we all got zombiefied [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| De ce erau cat pe ce sa fim invadati de rusi
Check this out ! Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
E o mare diferenta intre o bomba atomica si o centrala atomica: prima trebe sa explodeze, cealalta nu prea .De povestea asta am mai auzit si eu si sincer nu stiu ce sa cred, oricum chestia este ca si rusii si americanii vroiau sa cam scape de tovarasu' prin '89. Asa ca cine stie poate o fi adevarat.
__________________ There is no substitute for succes | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Mai greu e sa faci materialele componente (uraniu imbogatit) decit bomba propriu-zisa. Probabil ca odata cu centrala atomica a aparut si posibilitatea creeri bombei atomice la noi. Nu m-ar mira ca centrala sa fi avut si alt rol in afara de a furniza electricitate...
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
mda, si ce bine ca au venit "fratii" nostri grijulii din Rusia si din America si ne-au adus pe calea cea buna.... Parerea mea este ca asta este doar un pretext (sau o scuza) pentru ceea ce au facut ei in 1989 in Romania.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Re: De ce erau cat pe ce sa fim invadati de rusi Quote:
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2002 Location: Buc, Ro | Quote:
Cand au venit rusii prin 48 sa ia armele de la populatie au venit alde astia cu panzeru fara motor normal | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |