Opa, Boc a facut poc.
Urmeaza guvernul Boc XXX.
Opa, Boc a facut poc.
Urmeaza guvernul Boc XXX.
Nick anterior : diablobb81
lol, ce penibil. hai cu postacii. bagati impotriva lui boc acum, caci basescu canta altceva, tineti ritmul cu el.
Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.
Acum am auzit pe Magic FM.
Nu am inteles daca e fo' real sau nu, am prins ultima parte, cand anuntau conferinta si ca se ia in considerare depunerea mandatului.
Eu cred ca domnul Boc a demisionat pentru ca are o constiinta, nu din cauza protestelor din strada care nu au nici un efect decat sa enerveze lumea care munceste.
mie imi pare rau de Boc. a fost un Premier decent, cinstit, cu suflet bun. e in functie din decembrie 2008.. destul de mult.. cine o veni in locul lui?
Parlamentul l-a dat jos, nu mai are sustinere. Cand stii ca la urmatoarea motiune cazi e mai bine sa-ti faci o iesire eleganta.
Majoritatea fragila care era am impresia ca nu mai e si incep si pedelacii si altii sa se gandeasca la cele sfinte...adica la mandatele urmatoare...![]()
The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place. It will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is going to hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward, how much can you take and keep moving forward. That's how winning is done! Rocky Balboa
intrebarea e daca dispare si fufa:
Un om sau o tara - Opinii - HotNews.ro
De ce, nu il numeste iar pe Boc?![]()
Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente
s-ar putea sa ai dreptate, de fapt si-a depus boculetz mandatul, daca tatucu base il refuza ramane tot el LOL
Viva la Romanistan!!!
daca Boc se decide sa candideze pentru presedintie, are votul meu. cred ca demisia lui este ultima dovada ca Boc e un om care intotdeauna va face ce trebuie facut, indiferent de situatie.
sa nu ajungem dracului sa-l regretam pe Boc cum l-am regretat pe Videanu...
I am using a different version of Reality™. Certain features may be unavailable.
eu nu l-am regretat pe Videanu...
Probabil atat Boc cat si pdl pregatesc o strategie post-basescu, mai ales ca in sondaje sunt la vale rau.
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
Decent? WTF?
Cum poti sa spui despre un slugoi absolut ca a fost decent? Omu asta nu a miscat nici macar un deget fara comanda lu base. Practic Romania nici nu a avut prim-ministru din dec 2008.
I want either less corruption or more opportunity to participate in it.
Sunt curios ce strategie vor adopta, nu e ca si cand ar avea manecile pline cu atuuri. Sunt obligati insa sa iasa cu ceva semnificativ, daca vor sa aiba o sansa. Eu pariez pe dosarele de coruptie.
Edit: intrebarea ce se intampla cu Udrea pusa de Tapalaga (chiar si de el) e cat se poate de pertinenta. Ca pata de imagine negativa e probabil la acelasi nivel cu Boc.
Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente
Eu sunt aproape sigur ca-i lasa pe USL la guvernare, cu MAI si MAE PDL, astfel incat sa poata fi victime in Noiembrie![]()
Luck is the residue of design
Ar fi ceva sa iasa Base si sa-l propuna pe Ponta ca si PM.![]()
The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place. It will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is going to hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward, how much can you take and keep moving forward. That's how winning is done! Rocky Balboa
I want either less corruption or more opportunity to participate in it.
Bookmarks