brat Boc demisioneaza - Ungureanu desemnat premier - Page 15
Page 15 of 34 FirstFirst ... 51213141516171825 ... LastLast
Results 281 to 300 of 676

Thread: Boc demisioneaza - Ungureanu desemnat premier

.wp
    .wp is offline
    Registered User .wp's Avatar
    Eu nu-s asa sigur ca opozitia de acum poate sa castige la anticipate. Si nici ca anticipatele vor aduce stabilitate in mod sigur. Asta pentru ca nivelul manifestatiilor din strada nu arata favorabil nici unei parti... si o eventuala realegere ne va intoarce in acelasi punct. Mai mult, in cazul presedentiei... un Basescu dat jos inainte de termen imi pare o fiara mult mai periculoasa decat miei de Crin si Ponta. As zice ca ar castiga iar Base.

Opozitia nu a aratat ca reprezinta ceva mai viabil.

Registered User
    Quote Originally Posted by ciocanul View Post
    Ma indoiesc de asta. Chiorul nu e Tapul pe care Securitatea l-a invins(cum singur a zis, un penibil, a ingropat PNTCD-ul, el l-a distrus).
    PNTCD-ul nu a fost ingropat de Constantinescu, ci a fost ingropat de propria naivitate, mai exact de tot felul de securisti acoperiti primiti in guvern, gen Basescu, Dudu Ionescu, Radu Vasile etc. care au lucrat din greu la ingroparea PNT-ului, fara a mai aminti de colegii fsn-isti a sus-numitilor, mai exact Iliescu, Nastase etc. Practic PNT-ul a fost "ciuruit| din toate partile.
    Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 9800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Registered User TheGreat's Avatar
    Nu mai e Udrea in noul guvern propus dar in schimb e Claudia Boghicevici. E blonda la fel ca Udrea dar...mai tanara

Registered User
    Quote Originally Posted by MYSTIK View Post
    lol, se considera asumarile nenumarate ca fiind stabilitate politica?
    dar traseistii politici cumparati de PDL si bagati la misto intr-un partid caterinca gen UNP(LM)R, tot stabilitate politica e?
    dar repunerea la infinit a guvernului foarte prost Boc 1-4 si a extensiei Boc 4a care e acum, stabilitate politica, in conditiile in care se cam doreste "intoarcerea la popor"?
    Dictatura este una din cele mai stabile forme de a stapani o natiune. Deci da, e stabilitate politica
    CPU: Intel Core i5 2500K + Enermax ETS-T40-VD| MB: Asus P8P67-LE | RAM: 2 x 4096 MB DDR3 Corsair XMS @ 1333Mhz | HDDs 1x640 GB + 2x250GB + 1x1TB | Video: Gigabyte GeForce GTX 260 core 216 | PSU Cooler Master GX 750W

Registered User
    Femeile vor mosteni lumea Iui ca in Danemarca nu e nimic putred: Helle Thorning-Schmidt, noul prim-ministru al Danemarcei. Preşedinta social-democraţilor devine prima femeie la conducerea Guvernului danez - Mediafax

( am inteles ca vor fi schimbari importante printre membrii forumului in cazul in care trece guvernul MRU )

Ati vazut asta? http://www.adevarul.ro/locale/iasi/C...642536111.html

Asa ceva nu te obliga nimeni sa scrii. Mai ales daca intotdeauna aveai convingeri de dreapta

Registered User Bogdan_P's Avatar
    Quote Originally Posted by Gavagai View Post
    Femeile vor mosteni lumea
    Anul asta deja in Mexic, deja in Argentina si Brazilia, peste vreo 5 ani Hillary la Casa Alba...Putina la Kremlin?

9LWE5PGB

Registered User
    E clara treaba... Nu stiu daca e cazul sa ne bucuram sau nu.

vreausa@plec.din.ro skyblue's Avatar
    E clara treaba... Nu stiu daca e cazul sa ne bucuram sau nu.
    Ar fi 1-2 zile in fiecare luna cu riscuri sporite de a izbucni razboaie si in rest pace.
    ** Sa fim iubitzi !!! **

.wp
    .wp is offline
    Registered User .wp's Avatar
    Anyway, unde dau si eu un Like pentru Ungureanu asta, sa-l sustin pentru candidatura? M-ar enerva nespus sa nu treaca de vot, sa ramana iar toata treaba in pom j de zile. Daca trece cred ca USL-u face implozie; tare mult m-as bucura.

Antibăsist MYSTIK's Avatar
    Nu cred ca Tovarasu' Unguristu trece. Udrea lipseste grav de pe la tv. Nu e bine deloc pentru fostul reprezentant UTC.
    Vorba aia, cum se schimba unii in curve, nici nu-ti vine sa crezi. Parca erau postacii cu "huooo comunistii" si acum il lauda pe comunistul asta?
    Dar vai, cata ipocrizie.
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Registered User
    Astia sint comunistii "buni", reevaluati de Baselu'
    Last edited by who_me; 08-02-2012 at 20:51.
    CPU: Intel Core i5 2500K + Enermax ETS-T40-VD| MB: Asus P8P67-LE | RAM: 2 x 4096 MB DDR3 Corsair XMS @ 1333Mhz | HDDs 1x640 GB + 2x250GB + 1x1TB | Video: Gigabyte GeForce GTX 260 core 216 | PSU Cooler Master GX 750W

Registered User ciocanul's Avatar
    S-a nascut in 1968. La revolutie avea 89-68=21 de ani. Cat de mare comunist crezi ca poti fi la 21 de ani ? Origini "sanatoase" se pare ca are, taica-sau a fost vice-primarul Iasului, nu oricine ajungea acolo.
    Din CV pare un haitoi in munca ceea ce nu e rau, sa vedem cum se descurca.

Da si voua, astia mai rosii ar trebui sa va placa ca din ce vad a cam avut drumuri spre est, cam multe dupa parerea mea...

Cred ca Ponta sta si freama-ta acum: damn, de ce drecu nu pot sa dau si eu mai la o parte dinozaurii din partid si sa pun si eu niste figuri mai noi.
    The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place. It will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is going to hit as hard as life. But it ain't about how hard you hit, it is about how hard you can get hit and keep moving forward, how much can you take and keep moving forward. That's how winning is done! Rocky Balboa

Sine qua non diablo81's Avatar
    Cred ca Ponta sta si freama-ta acum: damn, de ce drecu nu pot sa dau si eu mai la o parte dinozaurii din partid si sa pun si eu niste figuri mai noi.
    Mai incolo :Iliescu catre Ponta, despre cedarea candidaturii la CJ Buzau: Daca nu te intelegi cu Crin Antonescu, vin eu sa discut cu el - surse - Politic - HotNews.ro
    Nick anterior : diablobb81

Registered User
    Cat de mare comunist crezi ca poti fi la 21 de ani ?
    Cat incape in tine. La 21 de ani convingerile unui individ sunt pe deplin formate, iar optiunile asumate. Usor, usor incepi sa vezi consecintele acelor optiuni si convigeri, asa cum s-au vazut si la tov. Ungureanu.
    Cine a avut sa zicem..12 ani la revolutie, da, a scapat neatins. Retul insa nu. Iar un sistem ca acela era imposibil sa nu puna o stampila pe tine. Ca e intr-un colt sau in frunte, asta a depins de fiecare cum s-a prezentat cand sistemul l-a stampilat. La unii e in dos,in intuneric, la altii e in frunte, cu Scanteie.

Quote Originally Posted by MYSTIK View Post
    Nu cred ca Tovarasu' Unguristu trece. Udrea lipseste grav de pe la tv.
    mane, nu fi atat de sigur. Judecata ta este destul de emotionala daca se bazeaza pe farmecele pierdute ale Lenutei

Antibăsist MYSTIK's Avatar
    Quote Originally Posted by Gavagai View Post
    Judecata ta este destul de emotionala daca se bazeaza pe farmecele pierdute ale Lenutei
    Judecata mea merge pe simplul fapt ca Udrea nu s-a bagat "la guverne", vorba lu' Basescu. Ce e aia fara Udrea? Nu cred ca rezista aia in spatele scenei.
    Vand Placa audio Audigy SE, Placa video PCI Riva Vanta TNT 16MB STB, Switch VGA manual
    Lista cu băsiști ignorați și/sau trolli și/sau alti neimportanți care suferă de ei In caz ca exista reply-uri la posturile mele date de cei ignorati, le recomand o vizita la doctor, sunt suspecti de autism, insuficienta de vitamine pentru creieras sau ceva genetic.
    Sunt platit de: Voiculescu, Iliescu, mineri, PCR, Fidel Castro, Putin si Kim Il-sung, alti moguli si extraterestri ca sa il critic pe Basescu.

Registered User
    Pai cum ziceam, e pe baza de emotie de iarna cu Lenuta pierduta ...

Registered User
    @Flat: basisti, basim, baseste... get over it!
    O singura varianta e corecta pentru USL. Aia in care Base isi face harakiri, nu inainte de a-i da cheia de la Cotroceni lui Tony.
    Si... ce inseamna "sa predai puterea in mainile alegatorilor" decat un harakiri in slow motion? Cine ar castiga alegerile maine? USL are 60%, PDL maxim 15%. Pai daca castiga alegerile USL, care-i prima lor miscare? Nu cumva sa-l suspende pe Basescu? Deci ce e cu ipocrizia asta, cu "puterea in mainile alegatorilor"? Corect este sa predea puterea USL-ului!
    Dorintza lui Base de a sta in functie este egala cu a lui Tony de a se catzara in functia respectiva.

Am urmarit pe sarite portavocile USL zilele astea. Ca securistul. Ca comunistul. Ca are freza nashpa. Ca nu si-a dat demisia de la SIE. Si alte asemenea observatii ridicole, critica cu orice pretz, chiar cand nu e (inca) nimic de criticat. Si nu pentru ca MRU ar fi perfect, ci pentru ca in 2 zile n-a avut timp sa faca nimic. Dar cum la antene banda curge, analistii analizeaza, trebuie sa gasim argumente. Sa construim imaginea securistului-premier, a comunistului, etc. Sa lucram la asta zi de zi, clipa de clipa pana cand intra in constiinta populara.

Pentru dudele care dau din cap pe maneaua lui ciutacu: e infinit irelevanta calitatea de prim-utecist a lui MRU in comparatie cu aceea de nomenclaturist de rangul 1 a lui Iliescu si a acolitilor sai. Pe Iliescu il defineste, pentru MRU e un past tense inevitabil. Din pacate majoritatea romanilor nu inteleg sensul cuvantului relevant.

Nu sunt un fan al lui MRU. Consider ca acest guvern mosteneste o lipsa de credibilitate majora, are un foarte scazut (spre 0) sprijin popular. Dar sunt mult mai interesat sa vad ce pot face acesti juniori decat sa vad USL-ul la guvernare, pentru ca astia reprezinta si generatia mea. Care a ajuns pentru prima data la putere. Cred ca e un fapt mai relevant decat chichitzele procedurale in transeele carora lupta USL-ul.

Registered User Made in China's Avatar
    Parca nu s-au asteptat la asa ceva si Ponta e mult prea tacut.
    Maestre, eu stiu ca in PDL se vorbeste de MRU pentru presedinte de cel putin juma' de an. Si daca la nivelu' meu am auzit de asta, fii sigur ca Ponta stia cu mult inaintea mea.

Ca a ajuns pe masa ca potential prim-ministru, pesemne s-o fi gandit Base mai bine ca e prea tanar si nu prinde presedintia oricum asa repede. Mai sta o tura, mai capata experienta, notorietate, mai face o relatie, un banut..

E OK Razvan Ungureanu, pacat ca e cam fixist cu Lancôme
    Last edited by Made in China; 08-02-2012 at 22:09.
    bla bla

Acid Pimp Flat's Avatar
    Quote Originally Posted by sradu View Post
    Dorintza lui Base de a sta in functie este egala cu a lui Tony de a se catzara in functia respectiva
    Dorintele lui Base se tot implinesc de cativa ani incoace, ba chiar inca dinainte de 89. Eu nu am nici un beneficiu din asta, ba chiar invers. Hai sa nu mai fie dorintele lui cele mai importante in tara asta, ce zici? Ca nu l-a ales nimeni tartor sef.

Quote Originally Posted by sradu View Post
    Dar sunt mult mai interesat sa vad ce pot face acesti juniori decat sa vad USL-ul la guvernare, pentru ca astia reprezinta si generatia mea. Care a ajuns pentru prima data la putere.
    Daca tu crezi ca copiii astia de varsta noastra sunt "la putere" inseamna ca propaganda basista are succes, chiar si la oameni inteligenti. E trist.

Lasand la o parte, eu chiar asta intrebam, ce pot face acesti juniori cand exista un blocaj in Senat? Daca tie ti-ar fi propus Basescu sa fii premier nu-i ziceai pai ba tataie, esti chiorete (da stiu ca esti), nu vezi ca nu puteti sa treceti legile? Cum plm sa guvernam

Mult succes in demersul de a investi increderea intr-un viitor PM care inca din preziua mandatului o balmajeste cu demisia din SIE, inteleg ca dimineata era James Bond fara probleme dar totusi seara si-a dat demisia ca s-a gandit el ca ar fi totusi incompatibil dar nu era, dar totusi, dar nu, dar hai sa fie, dar ce conteaza, dar ok.

a da, sa nu uit. Jos Iliescu! Huoo comunistii.

PS am inteles ca au zis in programul de guvernare ca vor sa faca magistrala 7 de metrou. ahahahahahhahaahahaha, SAPTE.. ahahahaha
    (pentru non-bucuresteni, exista doar 3 magistrale si un ciot, si alea 90% ramase de la Ceausescu)
    FUCK COMMERCE!

Registered User
    Quote Originally Posted by Flat View Post
    Dorintele lui Base se tot implinesc de cativa ani incoace, ba chiar inca dinainte de 89. Eu nu am nici un beneficiu din asta, ba chiar invers. Hai sa nu mai fie dorintele lui cele mai importante in tara asta, ce zici? Ca nu l-a ales nimeni tartor sef.
    Pai si ale lu' Toni se implinesc, cam in aceeasi masura. Si ale mele sau ale tale. Fiecare cu dorintza lui.

Quote Originally Posted by Flat View Post
    Daca tu crezi ca copiii astia de varsta noastra sunt "la putere" inseamna ca propaganda basista are succes, chiar si la oameni inteligenti. E trist.
    Pai... stai un pic sa observam. Daca nu fac nimic, oricum bagam USL la toamna. E un intermezzo pe care eu il gasesc surprinzator si interesant. Cand a mai facut un partid aflat la putere un astfel de gest? Cand am mai avut un PM atat de tanar? Sau, vorba unui ante-postator, un lider care macar sa vorbeasca corect engleza? Mie mi se par relevante aceste aspecte. Ziua demisiei din SIE mi se pare absolut irelevanta. Era clar (pentru orice Gaga, mai putin pentru ciutac) ca nu va cumula cele 2 functii, si-a dat demisia azi, poate ieri a fost prea ocupat pentru asta. Daca n-o facea azi, o facea vineri. Sau luni. Important? Daca esti Mircea Badea si trebuie sa mananci o paine din asta, da. Chiar foarte important.

Cam la fel de important ca si numarul magistralei de metrou. Frate, daca sapa astia inca o magistrala, pot sa-i zica si 69! Important e sa faca ceva, nu sa puna virgulele corect. Daca vor reusi ceva, atunci le putem scuze inevitabilele erori.

PS: Cica Boc n-a fost chiar asa de boc. Ein basist si ala, stiu...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 15 of 34 FirstFirst ... 51213141516171825 ... LastLast