![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
| ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
evident ca omu are dreptate .si eu subscriu ca Nastase a facut ceva. TREBUIE sa fim obiectivi. Nastase si gasca lui s-au imbogatit pe banii nostrii . Ca doar nu era sa munceasca. E clar ca de-aia ia statul impozite. Prostimea plateste , jmecheri se imbogatesc. chiar am vazut acuma o reclama a psd cu poza lu Nastase : "Am crescut cu 25 % economia Romaniei" cred ca varianta corecta era : "Am crescut cu 25 % . Economia Romaniei nu." | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ freedom is what you get when you get used to it | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
nici pe departe. dar ma enerveaza cei care au opinii echivoce: "a facut si lucruri pozitive". despre ceausescu s-a spus acelasi lucru. daca il sustii pe nastase - n-am nimic impotriva - fii tare pe pozitie si mai ales da exemple cu lucrurile bune.
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Care lucruri bune??Hai ca asta e noua...ati uitat ma cand a chemat iliescu minerii in 90 sa va macelareasca...era fsn atunci dupa a fost pdsr acum e psd maine o sa fie lsd, si tot vor fi la putere ca e bombonel ca e puradel tot aia e mancam acelashi rahat de ani de zile
__________________ | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
2. Sunteti si mai naivi daca voi credeti ca Basescu & Co. n-o sa-si indese si-n buzunarasele lor banuti. Coruptia face parte din categoria fenomenelor "tinerete fara batranete si viata fara de moarte". 3. Obiectivitatea voastra e cel putin ilara. Eu n-as incadra judecati bazate pe surse ca "RĂZBOIUL NEVĂZUT II: OFENSIVA IUDAISMULUI ASUPRA ROMÂNIEI" in categorii gen realista, logica, fundamentata, relevanta. Cand o sa faceti apel la niste cifre, rapoarte sau interpretari cat de impartiale ale ultimilor 4 ani poate o sa am impresia ca exista intr-adevar o discutie. Pana atunci pur si simplu jigniti gratuit persoanele cu alte preferinte politice si va exprimati fara frontiere scarba. 4. Sa-mi explice si mie cineva de cand sunt cei ce muncesc/contribuabilii "prostime". Si mai ales de ce.
__________________ No wise fish would go anywhere without a porpoise. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
1.surse mai suculente decat miliardele de dolari din bugetul statului in Romania ??care? 2. ramane de vazut. la ADA e o posibilitate la PSD o certitudine. 3. cassino e in lumea lui .nu te lua dupa el .ia un ziar la intamplare ( dintre Ev zilei Ac. Catavencu , Romania libera ,cateodata Adevarul si Ziua) si o sa citesti acolo cifre , statistici tot ce vrei.sau tu citesti Gardianul? evident ca imi exprim scarba, dezgustul , repulsia tot ce vrei tu. eu nu jignesc persoane cu alte preferinte politice ,jignesc niste hoti 4. "prostime " in antiteza cu "jmecherii". si eu fac parte din ei. oamnei care isi platesc impozitele in speranta (desarta) ca banii vor fi folositi cum trebuie si nu pt a inbogatii "jmecherii" p.s. apropo de date : tu chiar crezi ca anul asta noi am avut crestere economica de 7 si ceva % ? asta e marea realizare a Guvernarii PSD? te lasi asa usor orbit de cifre? | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Daca iese Basescu Romania se va imbogati peste noapte, noi toti vom trai precum nababii, nu vor mai fi impozite sau coruptie sau caini vagabonzi, nu va mai fi niciodata foame nicaieri sau rautate in oameni. Oricum concluzia voastra e foarte corecta: Orice e mai bine decat PSD, chiar daca asta inseamna sa ne conduca o trupa de personaje cu competente indoielnice, fara experienta la guvernarea unei tari, total dezorganizata de-a lungul timpului si in general privita cu scepticism de occident. Suna bine. Eu va sustin.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |