![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Daca e indian, e cu Karma. Clar. Intre educational si antisocial e mult spatiu gol. Kamasutra ofera alternative pentru monotonia sexuala. Nu e nici antisocial, nici educational (in sens de recomandabil), e insa o solutie, o alternativa, pentru anumite categorii de oameni cu probleme.
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
cum poti cere parerea despre un lucru..atata timp cat nu stii cum se scrie? Kamasutra! karma e alta mancare de peste ![]() ___ ivan, n-am vazut postul tau
__________________ Solutions to problems are easy to find:the problem's a great contribution. What's truly an art is to wring from your mind a problem to fit a solution. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Karmasutra ma gandesc ca ar putea reprezenta destinul reflectat in comportamentul sexual. Kamasutra reprezinta o serie de ilustratii ale diverselor pozitii pentru care doi oameni pot opta in ritualul erotic. Huhh, ce explicatie am dat. Am cartea in format .pdf, chiar vreo doua versiuni. Are copyright, asa ca nu m-a apuc sa o atasez aici decat cu acord special.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Raspunsul la intrebarea ta, Zealotus, este ca nu stiu unde gasesti Karmasutra (nici nu stiu ce ar putea fi). In consecinta partea a doua a postului tau e lipsita de obiect pentru mine.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
De unde stii tu la ce s-a referit exact cand a pus intrebarea. Pana una-alta esti mai off-topic de cat toti.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
(E vorba in mod sigur de kamasutra, NU de karmasutra... daca google intoarce rezultate si pentru karmasutra, asta e doar din cauza ca unii s-au gandit dinainte ca niste useri vor face confuzii. Cel putzin asa cred )http://www.artas.com/kama/warn.html Aici este o galerie cu imagini din kamasutra, picturi indiene. Cred ca unele sunt reproduceri dupa imaginile originale din documentul hindus, si altele sunt lucrari mai noi, insa realizate in aceeasi maniera. Kama Sutra pe net se gaseste insotzita si de poze explicite.. dar desenele indiene mi se par mai fain de privit, fiind arta si nu doar pr0n.
__________________ Odi et amo. Excrucior. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|