![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Le citeşti de dragul limbajului necenzurat, sau cum ?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Totuşi, nu mă sfiesc să-ţi recomand una, mai ales că a atras stupide controverse pentru că a fost inclusă în manualele de literatură din licee (unde-şi merită locul fără dubiu) : Muzici şi faze, Ovidiu Verdeş. Este o carte fără pudori despre copilăria unui puşti român spre sfârşitul decadei 8 a secolului trecut. Cred că i-ar plăcea mult lui Capitanu Picard.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sexus de Henry Miller. Eu nu am citit-o tocmai din cauza...ahem, limbajului necenzurat, caci incepuse cu o descriere foarte...err...detaliata a unui tip care ii facea diverse fapte de rusine unei doamne intr-un automobil. Eu pur si simplu m-am scarbit atunci si am renuntat @Sandra Brown Fan
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Iti recomand Alexandru Vakulovski - Pizdet si Letopizdet... (ATENTIE! -CONTINUT EXPLICIT-) Quote:
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... Last edited by Unbreakable; 27-02-2005 at 13:32.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
subscriu la cele de mai sus...(daca se poate spune si asa.. )letopizdet merita citita cu toate povestioarele ei...genul de lectura care te face sa gandeshti.si e foarte interesant cum te lasa sfarsiturile cu un gust de :si dupa aia????....(pune imaginatia la treaba)...sau cel putin asa mi s-a intamplat mie.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nu poti pune in aceasi fraza Henry Miller si Sandra Brown. Nici in acelasi paragraf. FFS, nici pe aceeasi pagina nu prea incap. Eu am gasit ambele Tropice in romana. De sunat suna exact cum te astepti si tu probabil, traduse "franc in faţă". Nu imi amintesc exact, dar mi se pare ca sunt traduse de o gagica | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Tropicul capricornului de H.Miller este tradus de Antoaneta Ralian si a obtinut premiul pt. cea mai buna traducere al Uniunii Scriitorilor in 1998. Este intr-adevar cea mai buna traducere pe care am citit-o din americana in romana.Si nu doar pt. ca e cu nu stiu ce continut.
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
S-ar putea ca post-ul meu sa fie in afara temei, dar nu m-am putut abtine sa nu mentionez ca nu exista un soi de carti catalogate drept vulgare, ci carti care infatiseaza vulgaritatea acestei lumi. Da, "Muzici si faze" e deosebita.
__________________ "..."...the little engine that could..." | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
As mai aminti si de Pianista lui Elfriede Jelinek (sper ca am scris corect), care desi nu este excesiv de vulgara, reuseste sa socheze prin forta cu care sunt descrise frustrarile eroinei principale, frustrari care nu ocolesc zona genitala. Cartea este absolut geniala, lectura poate parea anevoioasa, cartea imprima o senzatie claustrofobica de disperare si neajutorare. Este clar opera unei minti suferinde, sado-masochiste (la propriu)...se poate incadra in categoria cartilor cu limbaj necenzurat. Cititi-o!
__________________ "..."...the little engine that could..." | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | Quote:
In alta ordine de idei, ar mai fi si Viata sexuala a Catherinei M., de Catherine Millet (da, e... hmm... biografica...). Dar imi pare ca madama asta nu se ridica la inaltimea unor Miller si Nin. Nu prea se ridica nicaieri. Dar asta-i doar parerea mea. (iar pe fatuca aia, Bradea, o cheama Ioana, nu Alina. si, pe cit posibil, cu prenumele-n fata...)
__________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
carte .. well aproape, Jurnalul Raului (online) http://www.jurnalulraului.go.ro/ | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|