![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| http://www.answers.com/main/ntquery;...2_1&sbid=lc03a Pare ca lumea cartea asta... O fi aparut in Romania ? Stie careva?
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu am citit Insula Din Ziua de Ieri (inca), insa celelalte doua romane, Numele Trandafirului si Pendulul lui Foucault sunt.. bune.. si grele. Eu le-am citit prin liceu, si la vremea respectiva, faptul ca vazusem filmul Numele Trandafirului (cu Sean Connery) inainte, m-a ajutat sa nu abandonez romanul. Pendului lui Foucault este si mai complicat, plin de mister, cred ca ai nevoie de ceva cultura generala ca sa intelegi ce se intampla acolo. Are un final care mie cel putin, mi se pare extrem de asemanator cu cel al filmului Pi (cu Sean Gullette). Oricum, ambele romane sunt "must-read" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
zicea umberto eco intr-un interviu ca ale lui carti sunt un fel de premiu pentru cei care trec de prima suta de pagini... makes sense btw: au aparut in romania carti de eseuri, pliculetul minervei si jurnal sumar. sunt f misto. observatii amuzante/ te pun pe ganduri/ both. recomandabile.
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
Pentru mine Pendulul lui Foucault si Numele trandafirului au fost cele mai frustrante carti citite de mine. Frustrante in sensul ca dupa ce le-am citit si am rasfoit putina critica despre ele am descoperit cu mare neplacere cat de mult am trecut cu vedrerea. Cartile stimabilului Eco trebuie citite cu mare atentie si in plus ai nevoie de o cultura incredibila pentru a le patrunde cu adevarat. Eu am ramas undeva la stadiul de gradinita/scoala primara.
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cosu - ai cat se poate de mare dreptate Pendulul lui Focault e, din cate stiu eu, cea mai misto bascalie facuta vreodata de un scriitor vis-a-vis de toate porcarioarele gen cabala, masonerie, asociatii secrete care stapanesc pamantul, Codul lui Da Vinci...
__________________ La falce della luna è lutto questa notte | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
eu unul vazui un misto indretat catre cei care considera masoneria ceva ocult... Anyways, foarte frustranta cartea, avand in vedere ca inca nu am terminat de citit biblioteca nationala... Ca si Cosu ma consider la nivel de gradinita... Nuvelele sunt geniale! (si nici nu sunt la fel de pretentioase) | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
De Eco s-a oupat ed. Pontica. Ce-am citit cu placere de dumnealui: Limitele interpretarii si Sase plimbari prin padurea narativa. Grabiti-va la bookarest, sigur gasiti ceva.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
p.s. Intreaba la dalles, poate gasesti ceva.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|