![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Parteneriat de scriitori
Poate unii dintre voi ati mai auzit de aceasta notiune, o metoda care este folosita inafara, unde una dintre persoane vine cu idei, si cealalta cu talent la scris, in mod evident scrie. Eu am o idee destul de buna, dupa parerea mea (dupa ce m-am consulatat cu mai multe persoane) pt o carte, si nu as dori sa o strik cu o carte proasta, pt. ka lumea merita sa stie ideea mea, si sa fie binevenita ka sa spun asa. Nu stiu kat de mult talent am la scris, dar in ultimul timp m-am apukat de un volum, kare mi se pare interesant, si recent mi-a venit aceasta idee. Ce as dori eu de la voi daca ati putea sa ma ajutati, este sa imi spuneti, sau sa imi dati un site, sau orice cu referire la cuplul de autori, care sa existe in romania. Mersi in avans.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Caută-l pe tipul ăla din Iaşi care a fost ghostwriter la vreo două cărţi cu semnătura Danielle Steel.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
depinde si de gen - daca e sf, fantasy, razboi, psihologie, pt copii...etc - trebuie sa gasesti unul care sa stie si genul. Parca tot mai bine e sa incerci singur - documenteaza-te, incearca sa scrii cateva fragmente - vezi ce iese...
__________________ Cuvintele doar distrag atentia... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|