![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
M-am apucat si eu sa scriu un roman. Lucurul a inceput de mult (mai 2001, can eram pe terminate cu clasa a 12-a). E drept, in ultima vreme nici n-am mai prea lucrat la el, dar sunt obsedat de ideea de-al scrie cat mai bine, chiar daca nu va fi cine stie ce mare capodopera. De aia am si eu nevoie de cineva care isi poate spune parerea si ma poate ajuta cu ceva indrumari.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pai posteaza-l
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sper ca nu o sa va supere daca o sa fie ceva mai multe pagini...
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Dacă sunt multe pagini, sper că-l postezi ca ataşament şi nu altfel.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Cam de cat vorbim aici? 20,50 sau 100 de pagini? Nimeni nu se supara dupe un roman. Later edit: Da, da, da va zic. Sunt de acord cu Masi. Sa-l puna atach or something. Ca vreau sa-l iau acasa sa-l citesc in liniste. Acasa n-am net. Propun ca dupa ce o sa ne placa sa-l si publici. Sa alegi o editura puternica , sa nu te fraiereasca. Sper sa-mi placa romanul | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
E un roman multilateral literal dezvoltat (e si de dragoste, politist sau degeba nu-i).
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer, abia astept sa vad firul epic. Sunt curios daca actiunea se desfasoara in prezent, trecut sau viitor. In fine, nokia , da-mi drumul odata la romanul ala!!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|