![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dedicatii
Ceea ce caut eu, este o idee de dedicatie pentru o carte pe care o voi face cadou unei fete, de Mos Craciun. Cred ca va fi Dune de Frank Herbert, probabil primul sau primele 2 volume. Eu caut ceva de genul epitafului lui Blaga, pe care l-am gasit in thread-ul de citate celebre din carti celebre. Calea aici ce greu se gaseste. Nu-i nimenea sa te îndrepte. Numai târziu,numai o clipa uitata pe urma si ea, îti dezvaluie nebanuitele trepte Totusi consider ca citatul asta nu se potriveste in totalitate cu ceea ce vreau eu sa exprim. Ideea, de cunoastere ascunsa printre randurile cartii, care ar reiesi din citatul de mai sus e buna, si as vrea sa pastrez ideea. Ar mai fi de adaugat si ceva care sa arate ca tin mult la persoana respectiva. Idei? Anybody?
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sa zicem ca inspiratia si inima mea, deocamdata lasa de dorit. Din pacate, un inginer nu prea are multe tangente cu partea romantica a vietii. Partea rationala fura mult prea mult din ambele emisfere cerebrale, pentru a reusi sa emit o dedicatie ca lumea. Asa ca inca astept sugestii. Jeje, daca ai idei, totusi, te rog, nu te sfii. Am nevoie de ele, nu de labareli de genul "spune ceva din inimioara ta". Inimioara mea e plina de analize cu element finit, si calcule diferentiale. Tocmai de aia, am cerut ajutor, si probabil o sursa de inspiratie.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|