Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Biblioteca Virtuală

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-11-2005, 19:27   #1 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Dedicatii

Ceea ce caut eu, este o idee de dedicatie pentru o carte pe care o voi face cadou unei fete, de Mos Craciun. Cred ca va fi Dune de Frank Herbert, probabil primul sau primele 2 volume. Eu caut ceva de genul epitafului lui Blaga, pe care l-am gasit in thread-ul de citate celebre din carti celebre.

Calea aici ce greu se gaseste.
Nu-i nimenea sa te îndrepte.
Numai târziu,numai o clipa
uitata pe urma si ea,
îti dezvaluie
nebanuitele trepte

Totusi consider ca citatul asta nu se potriveste in totalitate cu ceea ce vreau eu sa exprim. Ideea, de cunoastere ascunsa printre randurile cartii, care ar reiesi din citatul de mai sus e buna, si as vrea sa pastrez ideea. Ar mai fi de adaugat si ceva care sa arate ca tin mult la persoana respectiva. Idei? Anybody?

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 28-11-2005, 11:56   #2 (permalink)
Registered User

Unii spun ca doar autorii pot da dedicatii pe cartile lor....dar daca tot vrei sa scrii o dedicatie, lasa citatele deoparte si spune ceva simpu de la tine din inimioara

jeje is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 20:12   #3 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Sa zicem ca inspiratia si inima mea, deocamdata lasa de dorit. Din pacate, un inginer nu prea are multe tangente cu partea romantica a vietii. Partea rationala fura mult prea mult din ambele emisfere cerebrale, pentru a reusi sa emit o dedicatie ca lumea. Asa ca inca astept sugestii. Jeje, daca ai idei, totusi, te rog, nu te sfii. Am nevoie de ele, nu de labareli de genul "spune ceva din inimioara ta". Inimioara mea e plina de analize cu element finit, si calcule diferentiale. Tocmai de aia, am cerut ajutor, si probabil o sursa de inspiratie.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Biblioteca Virtuală

Thread Tools

Posting Rules