![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
E vorba de o carte aparuta din cate stiu eu numai in mici cartulii fiecare fiind un capitol, cu actiunea petrecandu-se in perioada interbelica. Capitanul unui submarin german dezerteaza impreuna cu echipajul si au o multim de aventuri care mai de care mai misto prin oceanul indian si insulele sale. EU am avut reo 20 si ceva de cartulii dar se pare ca mi le-a vandut frati-miu. Ma interesa autorul ca sa caut pe net sa aflu ceva detalii daca a aparut vreodata carte intreaga, din cate tin eu minte, autorul era ceva de genul "t. warren" sau "h.warren", dar desi am cautat cu google de am innebunit nu am gasit nimic de genul. Asa ca poate mai stie cineva autorul. Eventual sa isi intrebe parintii, pentru ca erau la moda pe vremea lui ceausescu aventurile submarinului dox. Chiar se numau "doxuri". | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cu mult noroc poate o sa mai gasesti prin tirgurile de vechituri cartile. La tirgul de la Big Berceni era un mosulica care avea toata colectia vara trecuta.
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Faci o eroare majora. Nu erau la moda pe vremea lui Ceausecu. Prima data despre Doxuri mi-a povestit bunicul . Existau in epoca interbelica pina prin '40 parca. S-au reeditat la noi dupa revolutie de catre ceva editura fantoma , sub forma de fascicule . Tin minte ca si eu facusem rost de vreo 4-5 . Nu stiu daca se reeditasera toate sau doar o parte. Daca gasesti o sursa sa ne zici si noua aici pls.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
Am gasit asta si o sa sun sa vad ce si cum desi sunt cam falit momentan: http://www.apulum.ro/ads/detail.php?siteid=738 Faza e ca nici eu nu stiu daca sunt reeditate toate. Eu credeam ca se gasesc si sub forma de carte completa desi nu stiu ce carte ajunge pana pe la capitolul 247... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Revin cu urmatoare info. Am bagat 2 fisiere cu ce am primit pe e-mail dupa ce am sunat la acel anunt. Treaba sta asa. DOX nu este cum gresit am crezut eu o carte impartita in capitole. DOX-ul este un fenomen deja si chiar si in ziua de azi se scriu dox-uri de catre alti scriitori nu numai de catre H. Warren. Deci nu are o finalitate. Eu am sperat ca la un moment dat exista un end, happy sau nu. Iar povestirile nu au in principiu nici o legatura intre ele. Asa ca cine vrea sa comande am atasat fisierele (eu mai stau pe ganduri). Se mai adauga 4 ron taxe de transport mi s-a spus. A, sa nu uit, si colectia aparuta in perioada interbelica nu are mare legatura cu ce s-a publicat dupa 1990. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Tocmai pt a evita preturile exagerate ti-am recomandat sa cauti in targ...plus ca aventurile submarinului dox dupa parerea mea sunt numai originalele scrise de Warren..oricum toata colectia aceea care spre rusinea mea nu stiu cum se chema era deosebita...cine are stie despre ce vb...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2006 |
[warn=Mercutio Benvolio]Reclama nu este permisa pe forum decat cu aprobarea adminilor - contacteaza-l pe Silviu.[/warn] Pentru cei interesati de DOX-uri, va rugam vizitati site-ul <reclama> unde veti putea gasi noile Aventurile echipajului DOX care continua seria Aventurile submarinului DOX dar intr-o formula mult mai interesanta, abordand chestiuni filozofice, geneza univesului, pluritatea universelor, descoperiri stintifice ale mileniului III etc. De asemenea puteti comanda seria completa a Aventurilor submarinului DOX, vizita-ti site-ul si contactati editura GONTAN. Parerea mea e ca Aventurile echipajului DOX sunt cele mai captivante carti pe care le-am citit pana acum. O imensitate de cultura generala se poate regasi in ele... Convingeti-va Last edited by Mercutio Benvolio; 28-06-2006 at 09:22.. Reason: cenzura | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2006 |
mai sus raspunsesem primei intrebari dupa cum observi. In fine, site-ul unde poti gasi dox-urile este <reclama nu este permisa pe acest forum decat cu consimtamantul administratorilor> Last edited by Mercutio Benvolio; 14-01-2007 at 16:43.. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|