![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Cam tot merita...e un autor interesant, mai ales daca te preocupa teoria literaturii: http://www.pontica.ro/italiana.htm Mai gasesti carti de Eco la Humanitas si Polirom.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Numele trandafirului e best-seller-ul lui Eco si cunoscut datorita punerilor in scena si flimelor pe baza cartii, dar, personal, nu mi se pare cel mai reprezentativ titlu pentru scriitorul italian. Cartile lui "adevarate" sunt Tratat de semiotica generala sau Limitele interpretarii. Desigur, daca esti si interesat de temele din titluri.
__________________ I'm unclean, a libertine | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sau nu. PS. Asocierea Pendulul lui Foucault - Codul lui Da Vinci mi se pare extrem de jignitoare pentru Eco.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Working for: Nikkor 200mm f/2 VR | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
atunci poate nu ai inteles in ce sens am facut asocierea. pendulul este o ironie foarte bine pusa la punct impotriva subiectelor gen masonerie, hermetism sau asociatii secrete ce vor sa domine pamantul care se folosesc in carti gen codul lui da vinci. ideea e ca dupa ce citesti pendulul realizezi ce ridicole sunt teoriile de genul asta.
__________________ La falce della luna è lutto questa notte | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Quote:
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
am tras in disperare de mine sa citesc primele 100 de pagini, dar acum este ok, imi place si probabil ca o sa-mi iau si pendulul. PS; ce-i fain ca-i o carte care se adreseaza la persoane aflate la nivele de cultura diferite. fiecare citeste si ramane cu ce-i place in urma lecturii | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|