Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Biblioteca Virtuală

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-04-2006, 14:32   #1 (permalink)
Registered User

ThePunisher's Avatar

Stephen King-Help PLS!!!!

Salutare.Am deschis acest thread pentru ca am nevoie de ajutor si sper ca unii dintre voi ma vor putea ajuta.Acum vreo 7 luni de zile am cumparat prima mea carte scrisa de Stephen King.Se numea "The Skeleton Crew" si era o colectie de nuvele.De atunci am cumparat si am citit 21 de volume scrise de acest om.
Acum jumatate de ora am terminat de citit ultima carte a lui King "Cell".Pentru inceput,raspunsul de care am nevoie este daca a mai citit careva aceasta carte,si daca ati citit-o....ce este data trecuta la sfarsitul cartii???

De un an si ceva eu locuiesc in Dubai,pentru ca aici lucrez.Inainte s aplec din tara citeam in medie 2 carti pe luna,am terminat 2 facultatzi,ceea ce vreau sa spun e ca pot sa spun ca mi-am dezvoltat un anumit simt pentru literatura de calitate.As dori cu aceasta ocazie sa recomand tuturor sa citeasca o carte de Stephen King ( in engleza daca o puteti obtine).Dupa ec am citit carti ca "The Green Mile","The Shawshank Redemption","Hearts in Atlantis","The Stand",seria "Dark Tower"...pot spune cu mana pe inima ca ma astept ca Stephen King sa primeasca premiul Nobel pt literatura in urmatorii 5 ani.
Incercati sa faceti rost de seria de 7 volume "Dark Tower" care surclaseaza clar opere epice de calibrul "Lord of the rings".Stephen king a creat un Univers mai mare si mai complicat decat universul creat de Tolkien,sau de Aasimov,sau de Frank Herbert....a creat un univers care se reflecta in toate cartile sale...nu numai in una.
Intre cartile sale sunt legaturi d ecre iti dai seama abia la 2 saptamani dupa ai citit cartile,iar atunci cand treci iar peste ele te crucesti....daca sunt cititori de Stephen King pe acest forumm care ar dori sa discutam despre cartile si personajele lui...va rog dati un semn.

Dintre arabi,va salut cu caldura

ThePunisher is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2006, 13:35   #2 (permalink)
Registered User

salut! eu citesc de stephen king dar in romaneste. Am lecturat pana acum: Cimitirul animalelor, Carrie, Apocalipsa, Cristine, IT. Cartile sunt super, mi-au placut toate, mai putin Carrie care-i mai mult o povestire decat un roman...

Vreau sa achizitionez Shining si cam atat am gasit eu de acest autor in romania

claus07 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Biblioteca Virtuală

Thread Tools

Posting Rules