![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Fara sa vreau ma plimbam azi prin centru pe la Universitate si am vazut in librarie seria Pandora de la Nemira. M-am uitat pe site si am fost surprins de faptul ca au scos inca 2 carti din colectia Nautilus alaturi de Pandora (Timpul Dezarticulat, Omul din castelul inalt - Philip K.Dick). Se pare ca Nemira a inceput sa-si dea seama de fenomenul SF din Romania.
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
mie nu mi-a placut prima carte din serie. dupa ce am citit-o, am ramas cu un sentiment de "asa, si?" si n-am simtit nevoia sa incep ce-a de-a doua carte din serie. eu le-am vazut pe toate alea pe care le-ai zis tu (seria Pandora si cele 2 carti ed PKD) in anticariatul de la universitate. pretul e probabil la fel de mare ca in librarie asa ca nu e un castig. probabil au avut succes cu seria dune (nici nu au scos bine editia a doua ca au scos deja si editia a treia) si au zis sa experimenteze cu alte carti/alti autori. ma mir ca nu se apuca de asimov si fundatia. s-ar putea sa aiba aia de la teora niste drepturi pt asimov si nu se hotarasc cine ce sa scoata. oricum, bravo lor pentru ca le retiparesc. ar putea sa mai scada un pic la pret, totusi...
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
La anticariat nu au numai carti vechi. Cartile pe care le-ai vazut tu, probabil sunt aceleasi cu cele din librarii. Am vazut si eu mai rar ce-i drept, cate un volum dintr-o serie mai cunoscuta dar nu am reusit sa gasesc niciodata toate volumele odata. Offtopic: Ai vazut cumva cartile Marte Verde si Albastru de Kim Stanley Robinson?
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
A aparut Bulevardul Banchizelor - Serge Brussolo (editura Lucman) si revista fan fiction (daca poate fi numita asa). Am folosit threadul asta ca sa nu deschid altul. Later edit: Am vazut ca a aparut si seria Lumea fluviului - Philip Jose Farmer si Contact - Carl Sagan (ambele la editura Nemira).
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Inca nu a aparut seria Lumea Fluviului dar e in curs de aparitie. O sa apara cat de curand in luna curenta (iunie). Pentru mai multe informatii uita-te la www.nemira.ro la sectia nautilus.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|