![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Carte cadou
Am si eu o mare rugaminte la voi, dati-mi si mie, va rog, niste idei despre ce carte sa fac cadou (printre altele) unei prietene, implineste 18 ani. A mai citit carti scrise de Orson Scott Card, James Brown, Coelho, Arthur C. Clarcke si multi altii... orice sugestie este binevenita, cu multumirile anticipate.
__________________ VAND Blitz Nikon SB600 - garantie 23 luni (+ charger + 4 acumulatori) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
O idee - Zei Americani - Neil Gaiman . A castigat acum cativa ani premiile Hugo, Nebula and Bram Stoker. ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/American_Gods | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
MHortulanus complicate intrebari imi pui (o s-o intreb direct ce carte vrea sa-i cumpar ), am mentionat niste autori, mai sus, pe langa asta pot sa spun ca-i plac romanele cu implicatii psihologice, politice, sociale, religioase, politiste, SF-uri, in principiu daca acea carte are un subiect original o sa-i placa indiferent dc nu este ceea ce citeste ea de regula.Inca odata va multumesc pt. idei si mai astept si alte sugestii
__________________ VAND Blitz Nikon SB600 - garantie 23 luni (+ charger + 4 acumulatori) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
padurea norvegiana de haruky murakamy (da un search dupa "norvegiana" ca sa vezi impresii si de la mine si de la altii). diferita de majoritatea cartilor, e destul de trista dar si un pic amuzanta, serioasa si absurda, nu o lasi din mana si cand o termini te simti mai castigat. (intr-un post de-al meu trebuia "cunostinte", nu "cunostiinte"... imi pun cenusa in cap. )
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
merci frumos, demonikutza si Orson, m-am decis ce sa-i cumpar: Zei Americani - Neil Gaiman si Padurea norvegiana - Haruky Murakamy am apucat sa citesc despre ele si mi se par interesante, sper sa-i placa si ei thx again
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|