![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Caut o carte... pls!
Am citit "Lumea fluviului" de Philip Jose Farmer. Editura NEmira. La sfarsit spuen despre niste continuari. nu stiu exact cate, dar cert este ca exista. daca esita cineva care are (in plus, ofc) asa ceva, pls contact me. cartea mi s-a parut deosebit de interesanta, si m-ar interesa neaparat! 10x! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 |
"Lumea fluviului" are vreo 5 carti, din cate stiu. NEMIRA le-a scos pe primele 3 : "Inapoi la trupurile voastre razletite!" , "Vasul miraculos" si "Structura intunericului" (sau "Planul misterios") ; primele 2 se mai gasesc inca in librarii , eu le-am vazut la inceputul lunii la sala Dalles.
__________________ Sa mor daca-ntzeleg ceva!! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
uite ce am gasit pe net: 1. (philip_jose_farmer)-[riverworld_1]-to_your_scattered_bodies_.zip (asta e prima, pe care o am) 2. (philip_jose_farmer)-[riverworld_2]-the_fabulous_riverboat.zip (nu o am, de fapt, cai si restul care urmeaza) 3. (philip_jose_farmer)-[riverworld_3]-the_dark_design_v1.0_[htm.rar si de 5.. hmm.. nu stiam ca-s atatea. in fine, cum le fac rost pe cele 2 ramase? (2, respectiv, 3)? nu sunt din bucuresti, iar prin Targoviste, heh.. slabe sanse. deh, orasul pacalit de vulpe draq. ![]() daca poti sa imi faci si mie rost de cele 2, zi-mi cat costa si eventual un ramburs m-ar rezolva. 10x anticipat. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Da, am citit si eu primele trei carti, "Inapoi la...", "Vasul miraculos" si "Planul misterios" iar undeva intr-o prefata scria ca desi autorul isi dorea ca povestea sa aiba 3 volume, a fost nevoit sa o imparta in 4 (respectiv a 3 sa fie formata din doua parti). Tot in acea prefata scria ca in ar mai fi si a 5-a carte care nu este o continuare a primelor patru, ci o carte in care se dezvaluie multe dintre misterele primelor carti sau "side-stories" care vor avea subiect personaje secundare (daca tin minte bine). Aceste ultime 2 carti nu le-am gasit din pacate... desi nu tin neaparat sa o citesc si pe a 5-a, nu am aflat inca cum se termina povestea. P.S. MikeX Unde ai gasit tu zip-urile alea? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai le-am gasit pe IRC. le-am cautat scurt si gata, found. toate trei plus inca ceva de acelasi autor, dar treaba e ca sunt in format electronic, ceea ce nu ma incanta, plus ca sunt in engleza. ceea ce face cititul lor ceva mai dificil. stiu engleza, dar mi-e atat de lene sa citesc si in romana, d'apai in englez. de accea, as dori ca cineva care le are si vrea sa vanda, sau le-a gasit pe la anticariate etc. etc. sa imi dea un mail. 10x again! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| caut cateva carti
Nu stiu daca asta e locul potrivit pentru cererea mea, dar daca nu stiti de unde le pot cumpara as vrea macar sa stiu daca mi le poate imprumuta cineva. E vorba de 3 carti: Miamoto Musashi - The book of the five rings (sau asa ceva. din cate am inteles nu s-a publicat la noi, dar exista varianta in limba engleza) Eiji Yoshikawa - Taiko sau orice altceva (astea as vrea daca se poate sa le si imprumut la nevoie daca nu gasesc sa le cumpar - mai ales prima) Eiji Yoshikawa - Musashi (asta vreau doar sa o cumpar pentru ca deja am citit-o)
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Ivan iti dau pm cu adresa de mail unde sa imi trimiti 5 rings. Musashi am sa o mai caut pe la anticari. Ultima data era 400-500k lei si tot fara bani ca acu eram
__________________ Astazi sunt un invingator! Intel PIV 2,67 GHz Boxed FSB 533 | Gigabyte GA-8IPE1000-L (Rev 2.0) | 1GB DDRAM | Gygabyte Ati Radeon 9200 128/128 GV-R92128DH | 80 GB @ 7200 rpm Maxtor | DVD-RW Teac | 19" Trinitron Compaq P910 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
C3rE iti dau pm, ca vad ca m-ai uitat
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: campina |
Taiko de Eiji Yoshikawa a aparut la editura Garell Pubishing House . Vezi daca il mai are in stoc , intra pe http://www.budobest.ro/ vezi la contact adresa de mail si intreaba .
__________________ CERCETASU : 93 Confirmed Kills '' The only easy day was yestreday '' "" NEVER SAY DIE '''' | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Constanta |
Hai ca daca cineva a avut curajul sa ceara ceva aici (si cred ca am intalnit mai multi) sa imi iau si eu inima in dinti si sa zic si eu problema mea: mai, care aveti in posesie sau macar informatii despre "Blestemul Abatiei"? Ma refer la informatii legate de aparitie, editura sau daca cineva o are disponibila in format electronic.
__________________ Trebuia sa mor. Am uitat! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Ajutor - Henry Miller "Plexus"
Stimati colegi forumisti, Ma adresez dumneavoastra in speranta ca ma veti putea ajuta intr-o problema de viata si de moarte. Dupa colindari disperate prin librariile orasului Bucuresti, am observat cu mare tristete in suflet ca mijlocul trilogiei "Sexus - Plexus - Nexus" nu se mai gaseste pe nicaieri. Asadar, doamnelor si domnilor, daca aveti posibilitatea si bunavointa de a ma ajuta, va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva unde as mai putea gasi acest minunat volum, sau, daca aveti cumva in posesie un asemenea exemplar, sa mi-l imprumutati pentru cateva momente de lectura. Cu nesfarsite multumiri anticipate, Un Cititior
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |