![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Ajutor - Caut o carte...
Stimati forumisti, caut o carte. De imprumutat, de cumparat, la o adica si de povestit la o bere Este vorba despre Asa-zisul rau. Despre istoria naturala a agresiunii a lui Konrad Lorenz. In librarii nu mai e, in anticariatele in care am intrebat nu au gasit-o. Drept pentru care ma adresez voua, cu speranta ca poate se va gasi cineva sa ma ajute, intr-un fel sau altul. Cu multumiri anticipate ![]() PS: Mai e un thread similar deschis de Marele Preot, care insa s-a gandit ca nu ar fi o idee rea sa monpolizeze titlul Eu l-am lasat neutru, pentru a veni in intampinarea celor cu probleme similare, ca sa nu mai treaca prin corvoada cu "New thread"...
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
(
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Eu caut Star Wars - ... (Trilogia Ultimul Lord al Intunericului) de Timothy Zahn. Pe site la amaltea.ro nu au decat ultimul volum. Fuckeri draq.... prost ma prosti... in loc sa traduca tot...frumos ... in ordine...
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
te trimit la o biblioteca, dar in ideea de a procura o copie. daca aia e, atunci acolo o gasesti (worldcat nu da alta locatie pentru ea). ia legatura cu biblioteca UvA si vezi daca nu ofera servicii de xerocopiere. va costa ceva, insa. depinde cat de multa nevoie ai de carte.alta varianta.. anticariate in lumea asta sunt multe. dar e a very long shot. carti atat de vechi si de specialitate nu se gasesc usor pe net. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Micul zeu Join Date: May 2001 Location: In apa campez bomba | Body Language
Salut,imi cer scuze daca am deschis thread unde nu trebuie. Caut cartea Body Language scrisa de ALLAN PEASE dar nu stiu daca exista asa ceva la noi in tara scrisa si in romana v-asi fi recunoscator daca ma-ti putea ajuta cu orice informatie.
__________________ iubesc muzica si imi place parfumul | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Iasi | Managementul Structurilor Multiculturale
Salut. Cine ma poate ajuta cu "Managementul structurilor multiculturale" de Hofstede Geert, Editura Economica, Bucuresti, 1996 ? In format electronic ar fi excelent dar pana la urma e bine oricum, numai sa fie. La B.C.U. sunt date toate si am mare nevoie, pentru licenta. Multam fain anticipat.
__________________ E6750@3600, Akasa AK-965, GA-G33-DS3R, 2x 1024Mb GeIL ULTRA PC6400 DC dual chanel, 2x 2048Mb KingMax Mars PC6400 dual chanel, Seagate ST3320620AS, Samsung HD642JJ, DeLUX 600w, SyncMaster 795DF, Spyder3 Pro | ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | carte de istorie pt copii
exista inainte de revolutie o lucrare in 2 volume care cred ca se numea istoria romanilor,cu o grafica ff buna si foarte usor de inteles pt copii. imaginile care ilustrau aceste lucrari se gaseau si pe copertile caietelor de dinainte de revolutie..burebista ,decebal etc daca aveti mai multe informatii...unde pot gasii pdf cu aceasta carte va rog sa postati! | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Cred ca te referi la Povestiri Istorice, de Dumitru Almas.Ilustratiile sunt semnate de Valentin Tanase.Pe net nu cred ca gasesti decat copertile | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |