![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Nu cred că am intrat pe aria asta vreodată până în dimineaţa asta... caut nişte cărţi, sper că postez în topicul care trebuie. Quote:
Mulţumesc. | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Caut si eu o carte pentru copii, si nu numai, pe care am citit-o candva demult si doresc sa o fac cadou unui copil care si-o doreste foarte mult. Aceasta carte se numeste "Cipi, acest pitic urias". Daca cineva dintre voi o are si doreste sa o vanda, il rog sa imi trimita un mesaj privat sau sa imi raspunda aici.
__________________ Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Arhipelagul Gulag - Aleksandr Solzhenitsyn O caut de multa vreme. Orice sfat imi este de ajutor. Precizez ca nu o vreau in format electronic. Nu suport cartile decat in format standard. Multumesc anticipat.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Am auzit ca a fost la pachet. Eu insa nu cumpar niciodata acel ziar. Defapt nu prea cumpar ziare ![]() Daca intra cineva pe acest thread si este dispus sa vanda cartea, eu sunt cel care o cumpara. Multumesc pentru intentie Ivan insa eu o vreau pt. "long time"
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
vad ca la cotidianul pe site sunt disponibile la comanda volumele 2 si 3 din arhipelag. primul e epuizat. salgado, presupun ca te-ai uitat deja aici. ei zic ca ar avea-o in stoc, dar cine stie... | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #59 (permalink) | ||
|
eu nu caut o carte, am gasit-o . insa caut raspunsul la o intrebare / ghicitoare din morometii: " Ce inveleste pisica ? " nu stiu daca e pusa doar de forma in sa va intreb, poate stiti
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
In general ce scoate pe fund.![]() In context,iti acoperi rahatul facut.
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |