![]() |
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 | Quote:
| ||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Buna. Caut cartiile din seria Redwall stie cineva de unde le pot cumpara(ma refer la toate ca pe site-ul Librariei Nautilus nu am gasit decat cateva)Multumesc anticipat | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Daca te descurci cu engleza, uite . (edit: fuckin link, do not workie. In orice caz, www.amazon.co.uk, search for "brian jacques redwall" si o sa iti listeze tot ce au ei acolo). Preturile nu stiu cum sunt comparate cu Romania + ca exista necesitatea platirii transportului (undeva intre 20 si 50 de lire, in functie de cat de repede ti le doresti). In rest insa, vin repede (de la cateva zile la o saptamana, doua), la usa ta acasa, nou noute si in original. nota bene: linkul este catre amazonul din UK (adica amazon.co.uk). Daca faci comanda la cel din state (adica amazon.com) o sa dureze mai mult sa vina cartile.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucureşti |
Ai putea sa le trimiti un mesaj (prin telefon, email, modalitatea de contact de pe site) celor de la Nautilus si sa le ceri sa-ti aduca respectivele carti la comanda. Nu cred ca s-ar supara .O alta librarie care aduce carti din exterior la comanda ar mai fi OKIAN.ro. Poti incerca si la ei (tot la fel, cu un mesaj, ceva, daca n-au in oferta cartile care te intereseaza). | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
caut o carte pe care am citit-o acum ceva ani ,prin clasele 5-8 ,insa i am uitat numele,avea legatura cu revolutia franceza si era scrisa de un autor francez.probabil sunt o gramada de carti asemanatoare insa daca stie cineva ceva il rog sa posteze | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
vag imi aduc aminte ca povestea se invarte in jurul unei domnisoare sau o doamna de curte.in cap am o gramada de secvente insa nu mai pot sa le leg din pacate(mersul cu trasura si incercarea asasinarii ei parca,cum in noaptea revolutiei oamenii aveau batiste albe(?) puse la usa). cam atat am putut sa trag de mine,mai mult chiar nu mai stiu ce sa zic | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Caut si eu o carte, sunt sigur ca am dat-o, si a disparut tocmai pentru ca era asa de usor de dat inapoi. Era o carte mica si veche "In Padurile Smolenskului" de Tatiana ... ? Nu stiu sigur numele autoarei. Nu gasesc nimic pe net. Era vorba de partizani si lupta contra germanilor. ---------- Post added at 20:01 ---------- Previous post was at 15:33 ---------- Daca stie cineva titlul si autorul exact, o gasesc eu dupa aia
__________________ Intr-o zi o sa fie asa de multe case incat oamenii o sa locuiasca in corturi. "De ce stati pe-afara, nu sunt destule case ?" "Ba da, dar ne jucam de-a Economia, acum avem Criza ! Sunt prea multe case ! Housing bubble ! Asa ca stam pe-afara. Da, suntem nebuni, nu se vede ? Last edited by jet li; 31-08-2009 at 15:49.. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Caut o carte din seria Tom Clancy's Splinter Cell, by David Michaels.
ut o carte din seria Tom Clancy's Splinter Cell, by David Michaels. Este a doua dintr-o serie de 4 carti, si se numeste Tom Clancy's Splinter Cell: Operation Barracuda. Am gasit-o pe prima printr-un noroc chior, dar acum pe a doua (eventual si pe ultimele 2 din serie) nu le gasesc deloc. Daca ma poate ajuta cineva sa le gasesc undeva (si nu ma refer la amazon, ebay and all that stuff, ci free), sau le are si mi le poate trimite, il rog sa posteze aici. http://filelist.ro/pic/smilies/grin.gif Multumesc anticipat pentru orice ajutor. Peace out. | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Stie cineva la ce editura as putea gasi cartile lui Richard Dawkins,traduse in limba romana?
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
Ajutor, caut si eu o carte ![]() Am redescoperit pe-acasa o colectzie haioasa de prin anii 60-70, "Clubul Temerarilor". Am toate numerele, de la 1 la 76 ...mai putzin numarul 53 (partea a doua din "Secretul globului de argint". Daca e cineva care mai poate ajuta ... promit sa nu raman dator
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
colectia aia ar trebui scanata.e pacat de ea sa se piarda. cred ca esti dintre putinii care o mai au, asa ca ai o mare raspundere | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |