![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Votul meu se duce catre... | |||
| A E van Vogt | | 2 | 4.08% |
| Arkadi & Boris Strugatki | | 3 | 6.12% |
| Arthur C Clarke | | 3 | 6.12% |
| Frank Herbert | | 11 | 22.45% |
| Isaak Asimov | | 7 | 14.29% |
| Kim Stanley Robinson | | 1 | 2.04% |
| Norman Spinrad | | 1 | 2.04% |
| Orson Scott Card | | 4 | 8.16% |
| Philip K Dick | | 5 | 10.20% |
| Ray Bradbury | | 2 | 4.08% |
| Robert Heinlein | | 1 | 2.04% |
| Roger Zelazny | | 1 | 2.04% |
| Stanislaw Lem | | 2 | 4.08% |
| Ursula K Le Guin | | 1 | 2.04% |
| William Gibson | | 2 | 4.08% |
| Fredric Brown | | 3 | 6.12% |
| Voters: 49. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #161 (permalink) | ||
| Quote:
China Mieville - o sustinere si din partea mea. | |||
|
| | #162 (permalink) | ||
|
Sincer apreciez efortul celor de la Tritonic, insa din nefericire sufera de traduceri nereusite. Sau cel putin nereusite din punctul meu de vedere. Le cumpar cartile insa, ca de', sunt ai nostri si fac treaba buna. De citit insa n-am rezistat sa citesc nici una pana la capat, modul in care se rostogoleau cuvintele inspre mine ma facea sa imi fie dor de original.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
Strugatski. Din cauza asta. Am citit si rascitit si desenat povestea de acolo cand eram pici de mi-am tocit degetele. van Voght a venit putin dupa ![]() Dupa care am citit si Picnic... vreo 10 ani mai tarziu. Oricum e greu de spus, io-s cumplit de subiectiv in alegerea mea, insa Lem, Spinrad, Asimov, Clarke, Herbert, Dick - din cei pe care-i cunosc - au fiecare bijuteriile lor. Ciberiada imi vine prima in minte... | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
herbert a fost omul...THE MAN...imparatul-zeu este cea mai profunda carte sf scrisa vreodata. si-a deschis larg portile filosofiei si a scos...o utopie. leto II este un fel de seldon prevermiform..sau cel putin asa il vad eu
__________________ yours truly, fanik | ||
|
| | #166 (permalink) | ||
| A E van Vogt. Pt. ca Empire of the Atom a fost prima carte SF citita de mine si inca ramane favorita mea.
__________________ Va multumesc pentru ce ati demonstrat si în aceste zile, ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica si muncitoreasca, oameni de nadejde şi la bine, dar mai ales la greu. (Bucuresti, iunie 1990, discurs tinut minerilor) | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
cine imi spune si mie cum pot sa fac rost de romanele fratilor Strugatki pentru ca la nemira nu am gasit nimic
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #169 (permalink) | ||
| KSR...daca nu ti-a incaput GREG EGAN. desi... lumea nu prea intelege ce pierde... necitindu-l!
__________________ Oamenii nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi <Lessing> ym: bennataben tel: 0721.44.88.00 (Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)
| |||
|
| | #170 (permalink) | ||
|
Spinrad - ca prea era marginalizat . | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |