Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Biblioteca Virtuală

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-10-2009, 09:42   #41 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
Eu inca sunt indecis, pretul piperat si optiunile spartane nu prea imi fac cu ochiul. Pacat, pt ca imi placea tare mult designul lui.
Ce inseamna optiuni spartane? Sper ca nu faci si tu ca un nene de pe hotnews care spunea despre un device asemanator "e slab, nu ruleaza si mp3 precum concurenta"

Rover is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 14:04   #42 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Touch screen-ul ala la un reader e degeaba, ocupa spatiu, consuma baterie si baga costuri suplimentare absolut aiurea. Chiar nu cred ca-si ia cineva e-book reader ca sa se dea smecher la scoala.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 21-10-2009, 16:26   #43 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Rover, din ce am vazut in filmuletele cu Txtr, interfata nu prea are multe optiuni (highlight, sa salvezi pasaje, eventual ceva notes, dictionary look-up, etc). Ei se asteapta de la comunitate sa modifice interfata, sa aduca optiuni noi, etc, folosind SDK-ul pus la dispozitie gratuit.

Korn, mini LCD-ul acela se stinge automat dupa cateva secunde/minute (depinde cum il setezi). E util pt a avea o interfata mai rapida si mai intuitiva, dar din pacate n-au profitat prea mult de el. Spre ex, ar fi fost f util daca puteai vedea o copie la textul afisat pe ecranul eink, sa poti interactiona cu el pe ecranul lcd, asa cum ai face-o pe iphone sau alt telefon cu ecran mare touch: mult mai usor sa faci notari, sa salvezi pasaje, sa cauti in dictionar, etc. E totusi o speranta in aplicatii Android, au fost intrebati de aspectul asta si au spus ca este posibil ca pe viitor sa introduca asa ceva.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2009, 17:41   #44 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

A venit astazi....pai ce sa zic, sunt coplesit.
Prima data cand l-am deschis si am vazut textul am crezut ca are o poza lipita de ecran ca in magazinele de telefoane mobile.
Experienta cititului nu poate fi descrisa sau pozata . Credeti-ma pe cuvant ca e incredibil.
Mai incredibil e ca merge wireless-ul. Nu imi pot da seama la ce retea se conecteaza dar se conecteaza...am descarcat deja 3 sample-uri de carti.
Cea mai frumoasa achizitie pe anul acesta.

thor76 is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2009, 17:54   #45 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Felicitari pt achizite. Asa auzisem si eu, ca nu poti aprecia calitatea ecranului din poze, tre' sa il vezi cu ochii tai.

Old 22-10-2009, 18:05   #46 (permalink)
just passing...

Rover's Avatar

Quote:
Rover, din ce am vazut in filmuletele cu Txtr, interfata nu prea are multe optiuni (highlight, sa salvezi pasaje, eventual ceva notes, dictionary look-up, etc). Ei se asteapta de la comunitate sa modifice interfata, sa aduca optiuni noi, etc, folosind SDK-ul pus la dispozitie gratuit.
Pai e bine daca asta ii scade pretul. Nu ar fi prima data cand comunitatea munceste pe gratis ca sa faca un produs excelent din cauza prostiei/lenei producatorilor. Bine macar ca au avut bunul simt sa dea sdk-ul gratis.
Ca update: l-a vazut o colega la Frankfurt. Cica intradevar e destul de simplut. Partea buna era ca pe durata targului a avut un pret de 200 de euro (si eu n-am stiut, faceam si eu un biznis daca o rugam sa-mi aduca vreo 10 ). Si cica au mai fost prezentate vreo 2 modele noi

Rover is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2009, 18:24   #47 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Pai la 319 euro nu-i prea ieftin, de asta ziceam. Daca avea un pret mai mic, macar stiam o treaba...Sa vedem ce pret va avea in US.
Si da, 200 euro era un pret bun, pacat ca n-a luat cateva. :P

Old 22-10-2009, 20:12   #48 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by thor76 View Post
Prima data cand l-am deschis si am vazut textul am crezut ca are o poza lipita de ecran ca in magazinele de telefoane mobile.
Experienta cititului nu poate fi descrisa sau pozata . Credeti-ma pe cuvant ca e incredibil.
Mai incredibil e ca merge wireless-ul. Nu imi pot da seama la ce retea se conecteaza dar se conecteaza...am descarcat deja 3 sample-uri de carti.

te rog spune-mi daca se pot citi si fisiere pdf sau txt de la noi, luate de pe calculator

lucas22010 is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2009, 21:14   #49 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Din ce am citit Kindle-ul vine cu o subscriptie la AT&T. Daca merge in roaming fara limita e bine

Ivan is online now    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 00:43   #50 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Versiunea US doar. Cea internationala nu are treaba cu AT&T-ul: Amazon.com: Kindle Wireless Reading Device (6" Display, U.S. & International Wireless, Latest Generation): Kindle Store

Old 23-10-2009, 08:25   #51 (permalink)
Registered User

Quote:
As vrea sa stiu daca poti naviga si pe internet si daca rata de refresh a display-ului e-ink nu este prea scazuta. Am auzit ca la modelele mai noi de e-book reader cu e-ink au mai progresat in privinta refresh-ului.

MASON is offline    Reply With Quote
Old 23-10-2009, 10:24   #52 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

Hai sa le luam pe rand.
1. Nu pot face comparatie de refresh cu alte modele de readere deoarece nu am vazut.
2. Corectez afirmatia referitoara la acces internet. Pana acum functioneaza DOAR ptr a accesa magazinul Amazon. Restul inca nu e suportat.
3. PDF, Word TXT - trimit un mail cu docs atasate la o adresa de mail implicita si le returneaza convertite INSTANT. Cost 0.
4. Are un text to speech foarte competent.
5. Are dictionar built in. Citesti o carte in engleza si nu iti e clar un termen, te opresti cu cursorul peste el si ai instant in josul ecranului traducerea.....

Cam asta dupa vreo 2 ore de jucat cu el...

Old 23-10-2009, 12:34   #53 (permalink)
Registered User

Quote:
Hai sa le luam pe rand.
3. PDF, Word TXT - trimit un mail cu docs atasate la o adresa de mail implicita si le returneaza convertite INSTANT. Cost 0.

sa inteleg ca ai o adresa de email asociata cu readerul? sau cum?

Old 23-10-2009, 13:18   #54 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
Pai si pe asta internationala de unde crezi ca vine 3G-ul/GPRS-ul?

Quote:
2. Corectez afirmatia referitoara la acces internet. Pana acum functioneaza DOAR ptr a accesa magazinul Amazon. Restul inca nu e suportat.
din ce am inteles merge si wikipedia.
Mai exact en.m.wikipedia.org

Old 23-10-2009, 14:15   #55 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

Quote:
Originally Posted by lucas22010 View Post
sa inteleg ca ai o adresa de email asociata cu readerul? sau cum?
Odata cu contul pe amazon si cumpararea de kindle ti se creaza adresa nume.prenume@kindle.com si nume.prenume@free.kindle.com

1. Daca trimiti de pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat un mail la prima adresa de mai sus un doc sau pdf, ti se va livra direct pe kindle si te costa ceva infim
2. Daca trimit la cea de a doua adresa primesti in contul de mail cu care te-ai inregistrat link-ul catre documentul convertit, il salvezi pe calculator si il transferi pe USB pe kindle totul gratis

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post

din ce am inteles merge si wikipedia.
Mai exact en.m.wikipedia.org
corect...

Last edited by thor76; 23-10-2009 at 15:58..

Old 23-10-2009, 15:42   #56 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Am crezut ca merge cu suport de la vodafone, orange/etc. Desi cred ca ai dreptate si e vorba de roaming...

Old 23-10-2009, 16:39   #57 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Ar fi fost un cosmar logistic pentru Amazon sa semneze contracte cu TOTI furnizorii de telefonie din lume

Old 23-10-2009, 20:19   #58 (permalink)
Registered User

Quote:
Odata cu contul pe amazon si cumpararea de kindle ti se creaza adresa nume.prenume@kindle.com si nume.prenume@free.kindle.com

1. Daca trimiti de pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat un mail la prima adresa de mai sus un doc sau pdf, ti se va livra direct pe kindle si te costa ceva infim
2. Daca trimit la cea de a doua adresa primesti in contul de mail cu care te-ai inregistrat link-ul catre documentul convertit, il salvezi pe calculator si il transferi pe USB pe kindle totul gratis

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
asadar poti citi si carti luate de pe net, nu doar cumparate de pe amazon, right?

Old 23-10-2009, 20:40   #59 (permalink)
Registered User

thor76's Avatar

Quote:
Originally Posted by lucas22010 View Post
asadar poti citi si carti luate de pe net, nu doar cumparate de pe amazon, right?
Corect..
Astazi mi-am descarcat de pe "surse" o gramada de carti in limba romana, pdf-uri si doc-uri iar Amazon a fost suficient de dragut sa mi le converteasca in cateva secunde.
Deci raspunsul este DA.

Old 23-10-2009, 21:00   #60 (permalink)
Registered User

multumesc.
am uitat sa te intreb cat te-a costat cu tot cu transport si eventuale taxe, pentru ca din cate stiu daca e trimis din state sunt de platit niste taxe vamale.

Last edited by lucas22010; 23-10-2009 at 21:58..

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Biblioteca Virtuală

Thread Tools

Posting Rules