![]() |
| | #621 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Inca o noutate la Nemira. Primul volum din trilogia Farseer, de Robin Hobb. Noutăţi Gaudeamus (7): Robin Hobb | ---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 11:02 ---------- se pare ca se lucreaza intens la Nemira.Tocmai au anuntat si antologia Wastelands, a lui John Joseph Adams Noutăţi Gaudeamus (8): John Joseph Adams - Tărâmurile pustiite. Poveşti ale apocalipsei | | ||
|
| | #624 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
@sisterray: ntz, am scuturi de protectie! sic-sic! si, la urma urmei, va intereseaza informatiile sau sursa lor? ![]() speaking of carti noi: "dune: cruciada masinilor" e in tipografie si ar trebui sa fie gata saptamina viitoare cindva. o gasiti la gaudeamus! | ||
|
| | #629 (permalink) | ||
|
Mai am putin din Vorbitor in numele mortilor , Card si-a mai revenit , prima m-a cam plictisit , cred ca m-am asteptat la prea mult din partea lui citind atatea comentarii favorabile . Songmaster mi-a placut mult mai mult . Am terminat si Zelazny - Drumul iadului , este ok , dar cam superficial scrisa . Asimov si Silverberg - Baietelul cel urat , o carte juvenila . Sawyer - Alegerea lui Hobson - foarte misto , am terminat-o in 2 zile . K. Dick - Loterie solara - originala , ca mai tot ce am citit de el . | |||
|
| | #630 (permalink) | ||
| Quote:
![]() am tot zis ca ma apuc si de alta serie scrisa de Orson Scott Card pt ca Seria lui Ender mi s-a parut foarte buna. Probabil ca o sa incerc Songmaster, sa vad cum e.
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #631 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Nemira tocmai a anuntat pe blog ceea ce anticipa uglybadbear mai devreme: King- volumul 2 din Dark Tower Noutăţi Guadeamus (11): Stephen King - Alegerea celor trei | si multasteptatul volum 4 din seria lui GRRM 12, ca să fie cu noroc! | o sa fie o iarna frumoasa cu multe carti pe noptiera.
| ||
|
| | #633 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
la nemira sint vreo sase titluri demne de atentie, millennium press va avea opt titluri f&sf noi, leda a promis vreo doua sau trei, si la tritonic sint doua din cite-am aflat azi, paralela 45 tot doua, la polirom va fi macar "angel's game"... iar astea-s doar cele anuntate de editurile consacrate ca fiind "prietenoase" cu fanii de profil. cine stie ce mai apare pina saptamina ailalta! cam la douazeci de carti f&sf noi vor fi pe tarabe la gaudeamus. nice! sa mai zica vreunu' ca-i criza! in alta ordine de idei, millennium press (prezentarea noilor aparitii la ora 14:15), paralela 45 (ora 16:00), nemira (ora 15:00) si leda (parca 17:30) si-au sincronizat lansarile astfel incit sa-i adune pe fanii sf in aceeasi zi, simbata 28 noiembrie. | ||
|
| | #634 (permalink) | ||
|
Cine e interesat de volumul 2 din Jocurile Foamei de Suzanne Collins poate castiga un exemplar participand la concursul de mai jos. Concursul a fost realizat cu suportul Nemira Win a copy of Catching Fire by Suzanne Collins | |||
|
| | #640 (permalink) | ||
|
@a1 : da , ai dreptate , e chiar o carte grea , ma uit mereu la sfarsit sa vad cine e x, y , z . Si nomenclatura tinuturilor si graiurilor e grea de retinut . Plus factiunile . Dar merita cu varf si indesat sa fie citita . Azi sunt la Kilipirim , next week la targ , can wait | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |