Probabil ca ar trebui redefinit si "in and out of existence" - adica ma refer la "existence", care e doar perceptia noastra, pe moment. Ca n-are cum sa fie altceva. Dar cine stie ce-o fi de fapt, acolo...
Oricum, fain articolul.
Probabil ca ar trebui redefinit si "in and out of existence" - adica ma refer la "existence", care e doar perceptia noastra, pe moment. Ca n-are cum sa fie altceva. Dar cine stie ce-o fi de fapt, acolo...
Oricum, fain articolul.
Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'
― Isaac Asimov
O descoperire foarte interesanta: America got "nuked" in 12,500 BC!
Uluitor! (mai ales in contextul in care e in desfasurare cea mai mare extinctie a speciilor din intreaga istorie a Pamantului, datorita oamenilor...)
Societatea insectelor. Orasul subteran al furnicilor care rivalizeaza cu Marele Zid Chinezesc.
Sa nu exageram, uite colea extinctii.
about 96% of all marine species and an estimated 70% of land species
First ‘Heartless’ Man: You Don’t Really Need A Heart, Or A Pulse - DesignTAXI.com
2012, din toata inima![]()
Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta
Nick anterior : Nimãnui nu-i pasã de nick-ul tãu anterior
Nu exageram: The Sixth Extinction
"We are in a biodiversity crisis — the fastest mass extinction in Earth’s history."
E in desfasurare, oamenii se pricep foarte bine la treaba asta. Eu zic ca vor dobori vechiul record.
Cea mai rapida nu inseamna cea mai mare. Si tinand cont ca se trage de la agricultura - ma tem ca nu poate fi evitata.
Situatia e catastrofala si in oceane. Nici un fenomen natural nu a produs atit de repede o catastrofa ecologica la nivel planetar.
Mass Extinction by 2050: Ocean and Marine Life in Danger
"According to a report by international scientists, the study results have concluded that the world's ocean and marine life are dangerously degrading at an astronomical rate. If the pace maintains, the world can expect to see the end of marine life by 2050, within our lifetime."
Nu insist pentru ca nu e locul (si nici nu am energie suficienta), dar daca vrei pariem pe suma stabilita de tine ca in 2050 va exista viata in oceane.
OK, viata exista si intr-o balta cu apa de ploaie, nu la asta se refera. Probabil nu o sa mai vezi balene, pesti in general, corali, etc..., ceea ce da viata si frumusete mediului marin.
Daca interpretam textul ca intr-a opta la romana ne putem muta la Religie.
Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'
― Isaac Asimov
Si eu as paria la fel, dar o sa-mi fie greu sa verific.
Eu sper ca o sa putem verifica...
Speranta moare ultima...
― Isaac Asimov
Escroc literar. Gen. Exaltat. Gen.Paleoastronautica are jde ani deja. Look into it. Daniken gen.
Mein Führer! I can walk!
― Isaac Asimov
Da, e o porcarie romaneasca la moda. Gen.
Pueah... raman in urma
Din cate vad eu mi se pare ca seamana cu tembelismul american "like" -ex: I was like going inside this like big house, like, you know.
[gen end gen off gen topic gen]
...de fapt poate e bine ca raman in urma![]()
― Isaac Asimov
Mein Führer! I can walk!
Bookmarks