![]() |
| | #21 (permalink) | ||
ufff... daca tot a revenit la viata threadul asta...Partea nasoala e ca deja o parte din ideile expuse in carte au inceput sa intre serios in domeniul stiintei... daca nu termin cartea la timp... deja nu o sa mai am cum sa rup gura targului... Tocmai am descoperit ca a mai avut cineva ideea de a folosi tehnologia magnetica din reactoarele de fuziune pentru a genera "scuturi" care sa protejeze navele interplanetare de radiatii .... cel putin stiu ca am idei bune... | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| http://www.rense.com/prints.htm Cu o nava din asta care are ecran activ, poti trece prin orice fel de radiatii, alfa, beta, gama, delta, X, Y, Z... Tot secretul este ecranul activ, descoperit de un .... Ati ghicit.
__________________ tel.0721.704445 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Nava mea : Nava este inconjurata de un scut pozitronic stabilizat de un camp electromagnetic si mentinut de un accelerator de particule intern(mini-cern ) care il reincarca .Scutul pozitronic previne orice impact al navei cu materia si generaza energie alternativa din ciocniri.Nava mai are si un scut material pentru ciocniri cu antimaterie.Mecanism de corectare a masei. Calculatorul central are embedded harta 3d default a navei (la nivel atomic ) si salveaza la intervaluri foarte mici(f>>30000000000000000Hz) ultima configuratie stabila ca sa detecteze cresteri de masa pe care le rezolva prin bombardamente subtile de antimaterie. valuri de materie sunt pulsate in mod anticipat ca sa previna greseli de structura. Energia generata se recupereaza.Pentru viteze subluminice foloseste diferente de temperatura si cicluri termodinamice.Nava lasa in spate , inainte de orice calatorie ,un modul.Modulul comunica cu calculatorul de bord (care este biologic) prin acelasi principiu prin care satelitii trimit poze ( informatie , in cazul asta binara , trimisa prin radiatii electromagnetice) si reconstruieste "adn"-ul calculatorului dupa ce a facut calatoria..modulul e un fel de driver Odata ajunsa la destinatie , intra in orbita planetei dorite, unde distruge daca este nevoie ,creaturile care ar putea reprezenta un pericol.Nava incepe sa adune orice fel de materie de la suprafata planetei care poate fi folosita si din care obtine materie prima pentru facut oameni..daca nu, o obtine din ce gaseste.Se opreste cand ajunge la un anume numar de tone de carbon,oxigen,hidrogen,etc.Cum nu ajunge ca toti atomii si electronii sa fie la locur lor ca persoana sa fie neaparat in viata si nici nu poate stii viteza pozitia si energia fiecarei particule din corp, simultan ,atunci cand s-a scanat persoana,simuleaza posibile configuratii pana cand o gaseste pe cea reala. Stiu.. si eu am ras cand scriam aia cu corectare de masa .. sau cu aparatul de facut oameni
__________________ orice citat de Kirk Lazarus. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Daca Domnul Jules Verne ar fi fost atat de metodic precum Stimabilul "danezia" nu am mai fi strambat astazi din nas citind respectabilele sale carti despre calatoriile prin spatiu
__________________ minimum 38 beţe | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|