![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Ancient wonders http://www.physorg.com/news84029305.html Pe scurt: au descoperit intr-o epava o masinarie cu roti dintate veche de 2100 de ani ce functiona pe post de calendar si era capabila: - sa prezica eclipsele de luna - sa prezica anomalia in miscarea de revolutia lunii - sa se descurce cu a 366-a zi din 4 in 4 ani - multe altele Smart! Recomand sa cititi tot articolul. Se pare ca tipii din antichitate aveau mai mult habar despre lumea in care traim decat se crede. Pe threadul asta sa postati chestii similare descoperite. Have fun discovering | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2006 |
Am citit undeva despre un manuscris vechi de mii de ani in care erau descrise asa zisele Valuri Interne .. ale oceanului, descoperite odata cu aparitia satelitilor, de asemenea era descris fundul unui ocean, in detaliu, cu multe animanele care traiesc la adancimi mari... La vremea aceea, era imposibil pentru un om sa ajunga la o adancime atat de mare, dar sa mai si observe toate acele lucruri si sa le studieze .. Nu stiu foarte multe informatii, am citit undeva demult dar nu-mi aduc aminte exact .. poate-mi improspateaza cineva memoria ? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
404 Error - The Page Cannot be Found...same error...poate gasesti un articol asemanator in cadrul altui site...suna interesant...multe lucruri sunt descoperite si putine ajung la urechea oamenilor...e un defect major al omenirii...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|