![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“ | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
Am fost prin toata tara, la munte, si se intampla ceva teribil. Nimeni nu respecta regulile de despadurire, deoarece in anumiti parametri, sunt legale, in contextul in care nu tai copacii de pe un versant intreg, pentru ca la prima ploaie sa se transforme in torent. Sunt mii de hectare pline de cioturi, cu urme de siroiri de la ploi, si mai au tupeu sa prezinte alunecarile de teren la stiri, si mai si plang muierile alea pe acolo si isi smulg parul din cap. Mai bine i-ai da o palma lu barbac-tu cand pleaca cu barda pe umar in padure, decat sa plangi dupa... ![]() | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Solar Terrestrial Activity Report cautati graficul: Monthly solar cycle data fluxul solar si numarul de puncte solare sunt foarte mici. ultimul ciclul solar practic nu a inceput inca, desi ar fi trebuit sa inceapa de la inceputul anului. asa s-ar explica si vara mai racoroasa precum si toamna deja friguroasa. cifrele arata ca-n perioada denumita "little ice age" sa speram ca trendul nu continua. in alta ordine de idei nasa prognozase ca acest ciclu solar va fi foarte intens... si totusi e atat de molcom incat te intrebi daca el exista. daca insa va incepe si va fi cum se spune, nici nu-mi pot imagina efectele sale. urmariti pe grafic maximul (care trebuie sa fie depasit) ultimului ciclu solar incheiat in 2007, si observati ca a fost prin 2000-2001. va mai amintiti valurile de caldura ucigatoare din europa? va mai amintiti anii urmatori cand s-au vazut efectele amanate de inertia oceanelor? acum va intreb, ce-o fi mai bine: sa fie cum spune nasa (ciclu foarte intens) sau sa ramana asa, mai racoros? loss-loss situation
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Domnilor,tin sa va informez ca,in lipsa totala a efectului de sera,temperaturile medii ar fi negative si ca mai mult,din punct de vedere stiintific,ma rog,am avut de a face pentru o scurta perioada de timp cu experti din zona climatologiei,si nu din perspectiva apocaliptica vehiculata de mass media,numai 10% ,procent neglijabil la scara globala,dintre factorii care determina incalzirea globala sunt datorati poluarii etc deci omului.In china de pilda,orezariile,care elimiau cantitati enorme de CO2 au sporit infiorator efectul de sera.Este vorba pur si simplu de mersul naturii.
__________________ Born under one law, to another bound | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
noi afectam intr-o infima masura clima globala iar aia o facem prin altceva decat emisiile de co2 poluarea planetei prin reziduurile industriei si ale oamenilor este altceva decat influentarea climei prin emisiile de co2 cel mai important gaz de sera este aburul si chiar si acest abur produs de oameni are o pondere extrem de mica in totalul gazelor de sera de pe planeta scopul e bun, eliminarea deseurilor si reducerea emisiilor, dar faptul ca marea vina este pusa in carca co2-ului si astfel ne este impusa o taxa de carbon este gresit si este doar un mod de a scoate noi bani. adevarata poluare o face industria nu noi cu automobilele, acestea influenteaza intr-adevar conditiile atmosferice dar pe suprafete mici si concentrate: smog-ul din orase ( nu numai de la automobile, mai sunt si alte prostii care imprastie alte prostii in aer, furnale, etc ), faptul ca la nivelul unui oras foarte populat aerul nu mai are aceeasi calitate ca intr-un loc fara masini sau fara industrie, dar astea sunt chestii evidente si nu justifica vrajeala care ne este bagata pe gat cum ca noi, prin co2, futem clima...
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
Există şi staţii de cercetare acolo care au scopuri dubioase. Unii forează la nu ştiu câţi kilometri adâncime, iar alţii au tot soiul de dispozitive electromagnetice pe care le testează. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
pmk sa zicem ca emisiile unui oras de marimea Parisului nu afecteaza clima la nivel global.Insa te-ai gandit ce se intampla cu oamenii din orasul ala?Sunt nevoiti sa inghita cantitati de praf si gaze nocive in fiecare zi,plus ca pe timp de vara orasele de genul asta se comporta ca niste cuptoare veritabile.Si din cate stiam eu emisiile astea afecteaza si stratul de ozon al planetei,iar subtierea acestuia din cate stiu duce la o incalzire a climei(planeta nu mai este protejata de radiatiile solare).Daca gresesc,te rog sa ma corectezi
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
numai anumite gaze numite clorofluorcarburi dauneaza stratului de ozon iar acestea erau ( si inca mai sunt dar intr-o mult mai mica masura ) folosite in spray-uri si ca refrigerenti. Iar intre niste oameni care inghit praf si gaze nocive pana la influenta asupra climei globale e o mica mare diferenta... Cum am mai spus, efectele locale sunt daunatoare, dar inca odata, problema este ca co2-ul este scos ca agentul care influenteaza cel mai mult CLIMA GLOBALA, ceea ce e gresit. Simt ca ma repet a 4 a oara, dar, e o diferenta intre a emite agenti poluanti si a influenta clima globala prin acest lucru. Masinile polueaza. Asta e clar. Dar aceasta poluare si emisia de co2 aferenta nu schimba clima planetei asa cum e la moda sa crezi. Mai recomand odata documentarul acesta Garage TV - video filmpjes - The Great Global Warming Swindle - Documentary Film - kyoto,swindel,global,warming,co2,greenhouse,broeikaseffect,verkiezingen,klimaat,opwarming Un reply care arata ideea centrala cu care sunt si eu de acord, de pe pagina cu filmul " Bohemian Global warming is only good for 1 thing...putting tax money on CO2. 03/07/2008 3:28 AM"
|
| | #92 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Daca 1% din incalzirea globala se datoreaza emisiilor poluante ... si e de ajuns pentru a justifica o taxa. Un automobil care coboara o panta o coboara si mai rapid daca cel de la volan apasa acceleratia, oricat de putin ar apasa acesta. Si sa nu uitam inca un lucru: acum 5 ani unii ca pmk sustineau ca incalzirea globala nici macar nu exista. Ca de fapt nu este decat o poveste. Acum exista, ar fi si culmea sa sustina altceva, dar nu este provocata de om. Acum, ce sa zic, asha cum pmk sustine ca exista o anumita patura interesata de a ne lua banii prin taxe se poate sustine ca exista o patura interesata ca omenirea sa consume pe piata auto si a combustibililor cat mai mult. La care din cele 2 tabere se afla adevarul? Poate niciuna nu are dreptate 100%. Ceea ce este cert este ca poluarea INFLUENTEAZA mediul, si la nivel global (sau daca vreti la nivel local ... globalizat - nu cred ca este o locatie pe acest glob unde sa nu se circule cu mashina sau sa nu existe un circuit aerian - exceptia polilor). Este sau nu principala cauza ... este mai putin important atata timp cat este una din cauze. Iar a nega ca poluarea are un afect ...
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
poluarea influenteaza mediul.. no shit, de aia ii si spune POLUARE nu neaga nimeni ca poluarea are efecte asupra mediului, aici se vorbeste despre INCALZIREA GLOBALA CAUZATA DE EMISIILE DE CO2 in pana mea si e o diferenta.
|
| | #94 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Aici se vb despre incalzirea globala si cauze, nu numai de emisiile de co2. Tu sustii cumva ca emisiile de co2 nu au NICI o influenta asupra incalzirii? Cat de mica? Altii spun ca ar avea: The Rise of CO2 & Warming CO2 and Global Warming CO2 Fairy Tales in Global Warming, by Gregory Young - Orble Acum fiecare e liber sa creada ce parte a lumii mai mult sau mai putin shtiintifice vrea sa creada. Nu e problema mea.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
http://video.google.com/videoplay?docid=288952680655100870Really?!? GW=Novaia relighia?!?
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC Last edited by ixtl; 17-06-2009 at 15:28.. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Nu mai avem?
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Temperaturile la nivel global nu au mai crescut din 1998, contrar cu cele sustinute de adeptii incalzirii globale. Pentru ca nu ma multumesc cu preluarea, pun si originalul.Merita urmarite si link-urile din cuprinsul articolului din Washington Examiner.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |