Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Ştiinţă

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-05-2008, 11:35   #81 (permalink)
Paranoia is natural

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Se stie ca pe Luna sunt zacaminte de petrol, minereu de fier. Sau cel putin asa au zis baietii de la Discovery. Ca doar a facut parte din Pamant acum "ţ" milioane ani.
yeah, right. Daca spune pe discovery ca pe luna este petrol, atunci este domle petrol. Eu unul nu am auzit ca teoria conform luna este o bucatica de pamant care a fost smulsa la ceva timp DUPA ce pe pamant a aparut viata (deh, petrolul ala trebuie sa aibe si o sursa) a fost demonstrata ca fiind valida.

Bun, hai sa zicem ca pe luna este petrol. Ai cumva impresia ca exploatand zacamintele de petrol lunare ieshi mai ieftin decat cumparand de la irakieni?

Tu daca vrei sa mananci o roshie o iei pe cea pe care o ai in gradina, cu costuri minime, sau dai o fuga pana in Las Vegas sa iti cumperi din cea mai scumpa piata pe care o gaseshti?

Quote:
Originally Posted by valh View Post
Sire.....!!!!!!!! zacaminte de petrol!!!!!!!. Se vede ca ai afirmatii aberante. Stii cum apare petrolul?
A zis pe discovery, deci e adevarat.

Sir, nu inteleg, cum adica cu soricei? Macar ai idee ce combustibil folosesc rachetele alea?

ia de citeshte:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_fuel

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:35   #82 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

este una din teoriile evolutionistilor de la Discovery. poate se caca aliensii petrol. who knows?
Cel mai sărac de pe pământ.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:37   #83 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Quote:
Se stie ca pe Luna sunt zacaminte de petrol, minereu de fier. Sau cel putin asa au zis baietii de la Discovery. Ca doar a facut parte din Pamant acum "ţ" milioane ani.

Si cand va fi fezabil? Cand? Atunci cand nu vor mai avea resurse deloc ca sa colonizeze Luna? Isi asuma riscul asta? Vor pune soricei sa pedaleze ca sa invinga gravitatia?
Ca sa citez din clasici...olala.

I give up si intri pe lista de ignore.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:37   #84 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Pai si daca e asa cu bucatica ,de ce nu s-au descoperit urme de bacterii prin forajele in profunzime?
Dar au mai spus ceva oamenii de stiinta ,ca cica luna ar avea vechime mai mare decat Pamantul.

valh is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:39   #85 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Quote:
Originally Posted by AStateOfMind View Post
Tu daca vrei sa mananci o roshie o iei pe cea pe care o ai in gradina, cu costuri minime, sau dai o fuga pana in Las Vegas sa iti cumperi din cea mai scumpa piata pe care o gaseshti?
Nu este vorba despre asta. Sa se apuce de muls petrol din luna. Ci sa faca niste pasi mici. Azi un picior pe luna, maine doua, poimaine un cort, raspoimaine o fantana, dupa aia o casa, masa etc si in timp mai multe. Pana se dumiresc ei cum e cu traiul pe Luna numai bine se termina zacamintele de la persi, si incepe mulsul Lunii. Probabil ar fi si singurii. Uuuu monopol....

Quote:
Originally Posted by Cowboy View Post

I give up si intri pe lista de ignore.
uuu...I don't care...parca ai fi copil de gradinita. imi iau şucăriile si plec. go for it. see if I care.

Ce imi plac astia care se supara ca nu gandesti ca ei. Geee...sunt funny cateodata.

Old 20-05-2008, 11:43   #86 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Ideea e ca si numai faptul ca pui un pas pe luna, te costa de te indoaie!
Dupa cum se spunea mai inainte, nu mai jucam la "impresionat adversarul", ci la beneficii pur economice din orice investitie facuta.

Deocamdata costurile necesare unei operatii de anvergura in domeniul spatial sunt prohibitive.
Nici tehnologia nu e suficient de bine pusa la punct, (le explodeaza astora jucariile la intrarea in atmosfera) nici banii nu prea mai curg garla cum era prin anii '60, (in momentul asta, americanii lucreaza cu tot restul lumii, la constructia ISS-ului). Mai lansam un satelit, mai un modul, una alta, dar nimic de anvergura, pentru ca e prea scump, si nu aduce nici un beneficiu.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:43   #87 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Quote:

Ce imi plac astia care se supara ca nu gandesti ca ei. Geee...sunt funny cateodata.
Noncomformismul e aplicabil in filozofie ,dar moare cand e vorba de terorii si fapte deja demonstrate.

Old 20-05-2008, 11:54   #88 (permalink)
Paranoia is natural

Sir Andrew, probabil e absolut normal cand tu eshti "jmecher" si nu gandeshti ca noi ca 1+1=2. Mai ales ca ai citit tu pe discovery ca 1+1=PI

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 12:02   #89 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Quote:
Mai ales ca ai citit tu pe discovery ca 1+1=PI
Asta imi aduce aminte de un mesaj simpatic vazut pe un tricou, care era ceva de genul:
2+2=5, for extremely large values of 2.

Cred ca se incadreaza bine in firul discutiei.

Old 20-05-2008, 12:04   #90 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

urasc spiritul de turma. no offense. eu decat sa-mi racesc gura de pomana...nu are voie omu sa-si expuna o parere, o idee, un gand, ca e si trecut pe ignore sau stai sa astept reactia unui useri mai in forma, si apoi imi dau cu parerea. inca odata urasc spiritul de turma. be yourself si let me be my self.
de unde si de cand daca unii oameni nu gandesc cu restul sunt gresiti. asa cum poate rad de manelisti sau de yoghini la fel ei rad de noi si exemplele de 2 lei pot continua.
just my 2 cent. ma duc sa beau o gura de cola...rece.

Old 20-05-2008, 12:05   #91 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Eu îmi si imaginez un pipeline Luna-Pamânt (SUA).

EMI is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 12:09   #92 (permalink)
Corps des Mines

Lord Raptor's Avatar

Quote:
Eu îmi si imaginez un pipeline Luna-Pamânt
Vezi ca daca vrei sa cumperi Pamant pe Luna (suna penibil, stiu), e relativ ieftin. Unde mai pui ca arabetii nu se prea inghesuie.

Old 20-05-2008, 12:10   #93 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Sir Andrei,spiritul de turma il vezi si din cealalalta parte a baricadei.

Emi, Obama Moon president!

Old 20-05-2008, 12:11   #94 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Quote:
uuu...I don't care...parca ai fi copil de gradinita. imi iau şucăriile si plec. go for it. see if I care.

Incidental, nu mai gasesc butonul de ignore. Inca sap dupa el.

Nu ma supar ca nu gandesti ca mine, chiar imi doresc oameni cu care sa pot avea un "conflict" de pareri, sau care gandesc in alte moduri decat mine si pot sa imi arate dimensiuni ale cate unei probleme pe care eu nu le-am vazut.

Problema este ca tu...nu prea gandesti. Pur si simplu imi poluezi mintea si ochii cu ineptii atunci cand iti citesc posturile.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Old 20-05-2008, 12:15   #95 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Ciudat...acelasi lucru vroiam sa-l spun eu despre tine. insa am realizat ca nici macar asta nu iti pot spune. tu nici nu gandesti. tu doar te iei de afirmatiile si posturile altor useri. altceva nu faci. ceva constructiv intr-o discutie si in vreun post de-al tau nu exista.
succes in gasirea butonului ignore. intreaba cativa useri de paci. trebuie sa stie cineva.
PS: un mic ajutor...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	r1.JPG
Views:	75
Size:	168.8 KB
ID:	346325  

Old 20-05-2008, 12:22   #96 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lord Raptor View Post
Asta imi aduce aminte de un mesaj simpatic vazut pe un tricou, care era ceva de genul:
2+2=5, for extremely large values of 2.
QFT.
http://forum.computergames.ro/attach...4&d=1155251415

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 12:22   #97 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

Quote:
Ciudat...acelasi lucru vroiam sa-l spun eu despre tine. insa am realizat ca nici macar asta nu iti pot spune. tu nici nu gandesti. tu doar te iei de afirmatiile si posturile altor useri. altceva nu faci. ceva constructiv intr-o discutie si in vreun post de-al tau nu exista.
succes in gasirea butonului ignore. intreaba cativa useri de paci. trebuie sa stie cineva.
PS: un mic ajutor...
Perfect, multam

Ne vedem in viitor, eh?

Old 20-05-2008, 12:27   #98 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

undeva pe luna la o bere rece ceva ...poate...vorbesc si cu axa...si el ma iubeste.

Old 20-05-2008, 12:29   #99 (permalink)
drama queen

stiller's Avatar

Sir Andrew, n-ar fi trebuit sa lasi parola vizibila in screenshot-ul ala. Cit crezi ca va rezista contul tau nespart? Sir Andrew? Mai esti? Sir Andrew???

stiller is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2008, 12:30   #100 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

A pierdut legatura,tehnologhia nu i-a permis sa ajunga la bere,pe Luna!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Ştiinţă

Thread Tools

Posting Rules