![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Bun, hai sa zicem ca pe luna este petrol. Ai cumva impresia ca exploatand zacamintele de petrol lunare ieshi mai ieftin decat cumparand de la irakieni? Tu daca vrei sa mananci o roshie o iei pe cea pe care o ai in gradina, cu costuri minime, sau dai o fuga pana in Las Vegas sa iti cumperi din cea mai scumpa piata pe care o gaseshti? Quote:
Sir, nu inteleg, cum adica cu soricei? Macar ai idee ce combustibil folosesc rachetele alea? ia de citeshte: http://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_fuel
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Quote:
I give up si intri pe lista de ignore.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Pai si daca e asa cu bucatica ,de ce nu s-au descoperit urme de bacterii prin forajele in profunzime? Dar au mai spus ceva oamenii de stiinta ,ca cica luna ar avea vechime mai mare decat Pamantul.
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
uuu...I don't care...parca ai fi copil de gradinita. imi iau şucăriile si plec. go for it. see if I care. Ce imi plac astia care se supara ca nu gandesti ca ei. Geee...sunt funny cateodata.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Ideea e ca si numai faptul ca pui un pas pe luna, te costa de te indoaie! Dupa cum se spunea mai inainte, nu mai jucam la "impresionat adversarul", ci la beneficii pur economice din orice investitie facuta. Deocamdata costurile necesare unei operatii de anvergura in domeniul spatial sunt prohibitive. Nici tehnologia nu e suficient de bine pusa la punct, (le explodeaza astora jucariile la intrarea in atmosfera) nici banii nu prea mai curg garla cum era prin anii '60, (in momentul asta, americanii lucreaza cu tot restul lumii, la constructia ISS-ului). Mai lansam un satelit, mai un modul, una alta, dar nimic de anvergura, pentru ca e prea scump, si nu aduce nici un beneficiu.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Sir Andrew, probabil e absolut normal cand tu eshti "jmecher" si nu gandeshti ca noi ca 1+1=2. Mai ales ca ai citit tu pe discovery ca 1+1=PI
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Quote:
2+2=5, for extremely large values of 2. Cred ca se incadreaza bine in firul discutiei.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
urasc spiritul de turma. no offense. eu decat sa-mi racesc gura de pomana...nu are voie omu sa-si expuna o parere, o idee, un gand, ca e si trecut pe ignore sau stai sa astept reactia unui useri mai in forma, si apoi imi dau cu parerea. inca odata urasc spiritul de turma. be yourself si let me be my self. de unde si de cand daca unii oameni nu gandesc cu restul sunt gresiti. asa cum poate rad de manelisti sau de yoghini la fel ei rad de noi si exemplele de 2 lei pot continua. just my 2 cent. ma duc sa beau o gura de cola...rece.
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Quote:
Incidental, nu mai gasesc butonul de ignore. Inca sap dupa el.Nu ma supar ca nu gandesti ca mine, chiar imi doresc oameni cu care sa pot avea un "conflict" de pareri, sau care gandesc in alte moduri decat mine si pot sa imi arate dimensiuni ale cate unei probleme pe care eu nu le-am vazut. Problema este ca tu...nu prea gandesti. Pur si simplu imi poluezi mintea si ochii cu ineptii atunci cand iti citesc posturile.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
Ciudat...acelasi lucru vroiam sa-l spun eu despre tine. insa am realizat ca nici macar asta nu iti pot spune. tu nici nu gandesti. tu doar te iei de afirmatiile si posturile altor useri. altceva nu faci. ceva constructiv intr-o discutie si in vreun post de-al tau nu exista. succes in gasirea butonului ignore. intreaba cativa useri de paci. trebuie sa stie cineva. PS: un mic ajutor...
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
![]() http://forum.computergames.ro/attach...4&d=1155251415
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ne vedem in viitor, eh?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |