![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
stai ca-s ametit...unde-i parola vizibila??? am depus mult "suflet" in discutie si-s super ametit... mistocareala ieftina...va simtiti bine?
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
valh..te rog sa-mi zici parola? unde este vizibila? eu stiu ca este invisibila chiar si cand o scriu/modific personal prin aparaitia unor stelute. sau tehnologia nu iti permite? cowboy ...fa-mi za pleasure si da un screenshot cu mine pe lista ta de ignore...please...please...
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
...offtopicRevenind la subiect....lucrurile sunt cat se poate de clare ( omul a ajuns pe Luna din 69' )....dar se pare ca unora le place sa fie contra...din pacate fara argumente : "asta e opinia mea"... | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Tot e bine ca inca n-a zis nimeni ca de fapt americanii au cutremurat China. Vad ca va plangeti, da' la mine e asa de curat topicul asta. Cam 50% dintre posturi sunt minimizate . Incidental, eu stiu parola de forum a lui Sir Andrew. O vrea cineva?
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Ei, uite aici intrebare interesanta pe care putem sa aberam. Eu unul cred ca lunaticii traiesc in grote foarte adinci, pe care nu am reusit sa le descoperim pana acuma, si planuiesc in secret o invazie a Pamantului. Printre primii baieti trimisi sa investigheze terenul si sa "fragezeasca" apararea Pamantului, il putem include si pe Ben Laden, care a inceput sa dea la gioale americanilor, sa vada cat ii duce. Dupa ce o sa se asigure lunaticii ca nu au de ce sa-si faca griji, vor dezlantui iadul pe Pamant, si ne vor captura pe toti pentru a ne trimite ca sclavi in minele de tyridum de pe Vega 5. Parerea mea! ![]() Sa-l vad pe spysoft cum incearca sa ma contrazica, sa-mi explice ca de fapt sunt minele de neobiu de pe Kralin 9.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Cred ca trebuia mers la summitul din Hawaii unde se dezbat probleme legate de raboiul intergalactic ce sta sa baune! Cica deranjem deja prea mult pe extraterestrii cu bombele noastre nucleare si ei sunt chititi sa fabrice o cometa ( ea va fi facuta la Combinatul Siderurgic de pe Tau Ceti) pe care sa o trimita peste noi. E nasol! Aici marele link http://www.ziare.com/Ipoteza_Un_razb...tic-20152.html
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: Bucuresti |
Prieteni, extraterestrii deja se afla printre noi. Dupa ce au vazut mesajul americanilor pe Luna au inteles ca suntem pasnici si vor sa ne ajute. De atunci tot locuiesc printre noi, in all walks of live. Marile descoperiri tehnologice din ultimii 40 de ani sunt datorita lor. Normal, asta cu complicitatea guvernului US and A. Cand vom ajunge la un stadiu destul de avansat al societatii umane ni se vor arata.
| ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Da...indeed ..aliensii exista. Chiar am fost la o bere cu unu. A fost OK tipul. Mi-a zis sa stau linistit ca-i plac femeile, barbati nu prea rapesc. A zis ca se pregatesc de razboi. Da cica pe rusi ii urasc, ca au o tara asa de mare si plina de resurse si nu stiu sa aiba grija de ea.
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Adevarul este ca approach-ul vostru este mai ilustrativ Go go go.(asta daca o sa inteleaga ce trebuie, that is - am dubii si aici)
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Mai, vreau sa fie clar de la inceput: nu sustin teoria conspirationista. Dar cred ca fiecare are dreptul sa-si dea cu parerea fara a fi linsat de gasca dezlantuita a forumistilor conservatori. Daca problemele ridicate vi se par ridicole, le puteti combate cu argumente sau puteti ignora topicul. Scuipaturile si pumnii in nas nu rezolva problema. Am citit cam in diagonala link-urile vechi deoarece se spunea ca acolo problema a fost transata definitiv. Poate mi-a scapat esenta, insa cateva dintre rezolvarile propuse sunt mai ridicole decat teoriile pe care vor sa le combata. 1. Despre steag se spune ca asa a fost facut el din fabrica. Sa para ca falfaie. Apoi, cica l-au sifonat la transport, pentru ca nu au avut in ce sa il puna. Iar la sfarsit s-a rupt nu stiu ce si din cauza ca li se rupe li se mai si falfaie. 2. Ne demonstra cineva ca umbrele nu trebuie sa fie nici paralele, nici in aceeasi directie. Ele pot fi alandala, nu are nicio importanta. Altul sustinea ca luna are lumina proprie, ca doar ati vazut ce tare straluceste. 3. Altii sunt experti in praful lunar. Si ne explica, foarte docti, ca se putea aseza oriunde, numai pe cracii modulului nu. Ca acesta a aterizat lin, pe cand astronautii tropaiau ca elefantii. 4. Cu satisfactie vizibila niste tovarasi anunta ca NASA pregateste arma mortala: o carte care va darama toate aceste superstitii. Pana la urma mult-asteptata carte nu mai apare si aceiasi indivizi se umezesc de placere, spunand ca publicarea ei ar fi fost o prostie, ca detractorii nu merita asemenea atentie.
__________________ "Oamenii nu resping Biblia fiindca gasesc greseli in ea, ci fiindca ea gaseste greseli la ei" (John Blanchard) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |