![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Eu nu ma pricep la fizica dar imi place sa gandesc logic. Faptul ca oameni de stiinta cred experimentul nu e 100% sigur imi da de gandit. Si aia s-au uitat la linkul lui banzai si nu s-au linistit... Asa ceva ar trebui sa fie supus la vot, am deptul sa cred ca acei oameni pot gresi si ca nu au voie sa experimenteze cu siguranta mea si a familiei mele.
__________________ If you can't do something smart,do something right! | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Ar fi misto sa poata face totusi micro-gauri negre stabile. Ar fi primul pas spre constructia unei "farfurii zburatoare" din moment ce ar insemna ca putem altera si contola un camp gravitational artificial. Poate nu degeaba sunt farfuriile zburatoare circulare, or avea niste acceleratoare de particule pe-acolo...
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Oare americanii nu au ceva si ei asemanator cu LHC-ul? Sau japonezii?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
![]() intr-adevar lhc era prea mare ca sa poata fi acoperit
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Fara a intra in termeni stiintifici, putem observa ca e vorba de niste "gaurele negre" a caror posibila existenta le-a reiesit din calcule matematice. Tot din calculele respective rezulta ca cele "mici" pe care spera ei sa le produca "se evapora" degajind o radiatie pe care spera sa o puna in evidenta, asta fiind scopul experimentului. A fost si in proces in justitie pe care l-au cistigat si li se da dreptul sa faca experimentul. Daca ceva nu merge bine si "gaurica" nu se evapora si incepe sa creasca, o sa traim o experienta interesanta si unica..
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Nu cred ca o gaura neagra generata in laborator poate creste fara o sursa de energie. La urma urmei este o gaura neagra artificiala care nu are nici masa nici gravitatia necesara pentru a fi o gaura neagra clasica. Deci platiti-va ratele la timp, nu scapati.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Sursa de energie pentru o gaura neagra in sensul clasic e tot spatiul fizic inconjurator, nu trebuie alimentata de la "priza"/artificial, se descurca singura. Noroc ca inca oamenii nu sint in stare sa o faca.
| ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Evident, doar ca o gaura neagra "clasica" este "putin" mai mare iar momentan la CERN nu este tinuta in debara nici o gaura neagra. Ma indoiesc ca energia produsa de noi in urmatorii 100.000 de ani va putea asigura conversia necesara crearii unei astfel de mase.
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Deocamdata totul se bazeaza pe speculatii si calcule matematice, experimentele se fac tocmai ca sa verifice teoriile. Nu e clar cum se formeaza nici "gaurile" nici "gaurele" negre. Sint multe controverse in domeniul astrofizicii dar e nevoie de niste teorii acceptate de majoritatea comunitatii stiintifice pentru o baza de plecare. Putem lua de exemplu "Experimentul Philadelphia" unde se presupune ca au incercat sa faca ceva si s-a obtinut altceva.
| ||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Speculatii, calcule matematice absurde sau realitate, cred ca indivizii care le manevreaza zi de zi sunt mult mai in masura ca noi sa vorbeasca despre problema. Si nu am vazut calcule fataliste clare, ci doar reticente precum cea a lui Teller. Hai sa-i lasam sa-si faca treaba...
|
| | #57 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
Oricum, de cand cu LHC-ul asta, de cate ori cade curentul mai multe minute parca traiesc mai intens | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Hmm, si pe 14 trebe sa fac un zbor international. Daca in loc de 4 ani le ia gaurilor negre 4 zile sa devoreze planeta? Eu unde pzda msii mai aterizez?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |