![]() |
| | #581 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Stii foarte bine ce poti si ce nu poti face cu el - de pilda sa mesteci in ciorba sau sa-l tragi cu prastia in avioane, insa tot iti ia ceva timp sa stii sa-l operezi 100%, chiar daca acum ai un K20.
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #582 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Nu tine povestea. Anut trecut ereau foarte grabiti sa faca "gaurica" si au "prajit" jucaria a carei reparatie a costat o avere. Intre timp cineva a ajuns la concluzia ca sau nu au incredere in "jucarie" (ca e facuta perfect), sau nu au incredere in "operatori" (ca stiu sa o foloseasca fara sa o strice), sau in ambele. Lipseste entuziasmul de anul trecut.
| ||
|
| | #583 (permalink) | ||
|
Eu cred ca toate asta sunt gogosi mediatice. Au vazut baietii ce isterie a iesit la initializare, au zis ca mai intai isi fac ei o baza de experimente "in liniste", dupa care mai fac o prezentare si de gura presei, prognozata prin 2010, 2011 .. nici nu vreau sa ma gandesc ce isterie ar fi daca ar face din nou teste deschise presei prin 2012 .. Cel putin eu asa as fi facut..
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #586 (permalink) | ||
|
Si le-as spune sa se puna toti din camera de control sa joace sheptica in timp ce camerele filmeaza. Apoi sa-i vezi pe doomeri cum incep sa analizeze intelesuri in mana obtinuta sau jucata de fiecare individ in parte.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #587 (permalink) | ||
|
Einstein's relativity allows time travel in extreme circumstances. Some interpretations of quantum mechanics permit particles to travel backwards in time. Two physicists recently suggested that the Large Hadron Collider may have malfunctioned because a Higgs boson particle, travelling back in time from a future experiment, wrecked the machine. ![]() de aici: BBC NEWS | UK | Magazine | Welcome to the world of sci-fi science
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #589 (permalink) | ||
|
"Dumnezeu urăşte aceste particule şi încearcă să le evite" Eu credeam ca Dumnezeu nu uraste pe nimeni.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #590 (permalink) | ||
|
Ce poa' sa scrie un trust de presa? Ceva care sa prinda la poolime. Quote:
__________________ The Earth is degenerating these days. Bribery and corruption abound. Children no longer mind their parents, every man wants to write a book, and it is evident that the end of the world is fast approaching. Assyrian Stone Tablet, 2800 BC | |||
|
| | #593 (permalink) | ||
|
Dumnezeu nu sta sa se incurce in chestii de astea subtile. Plezneste si mezoni si masoni de nu se vad daca nu stau in banca lor. LE. LordPhilips, atunci masonii o sa-si ia o palma dubla, prin ecou de la palma aplicata mezonilor
__________________ Rover over ! Last edited by Rover; 22-10-2009 at 18:57.. | |||
|
| | #596 (permalink) | ||
| Acceleratorul de particule, LHC, s-a defectat din cauza unei bucăţi de pâine | Realitatea .NET BIG LOL!
__________________ "I like watching a debate and complaining that the participants disagree about things". | |||
|
| | #597 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Hai sa zicem ca intr-adevar bucata respectiva a adus-o o pasare, dar daca acel dispozitiv este in aer liber, nu este protejat in niciun fel? ![]() Parerea mea este ca au construit echipamente mult prea complexe si inca nu stiu cum sa le foloseasca...de-aia arunca scuze din astea penibile!
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #599 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Cu alte cuvinte, au făcut ideile lor publice, dar nu au fost acceptate de alţi colegi oameni de ştiinţă. Cum, dom'le? Exista oameni de stiinta respectabili care spun prostii? Il incurca pe SickUser care ii crede pe toti pe cuvant, pe motiv de verticalitate.
__________________ "Oamenii nu resping Biblia fiindca gasesc greseli in ea, ci fiindca ea gaseste greseli la ei" (John Blanchard) | ||
|
| | #600 (permalink) | ||
|
Vezi ca prostiile oamnenilor de stiinta nu sunt similare cu ale tale. Nu te flat(ul)a de unul singur.
__________________ balanced for lean | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |